TENGA Flip Zero med Vibrator

Klik på billederne for at forstørre dem

 • TENGA Flip Zero med Vibrator 0
 • TENGA Flip Zero med Vibrator 1
 • TENGA Flip Zero med Vibrator 2
 • TENGA Flip Zero med Vibrator 3
 • TENGA Flip Zero med Vibrator 5

TENGA Flip Zero med Vibrator

Ikke på lager Kontakt kundeservice for at få oplyst leveringsdato.

1.295,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Klar til at tage din onani oplevelse til næste level? TENGA Flip Zero med Vibrator sender dig godt afsted!

  Ny udgave af den testvindende TENGA Flip Zero, der nu byder på innovative vibrationer både i kernen og i spidsen af det pirrende sleeve.

  Materialet, teknologien og designet er i bedste japanske stil. Velkommen til fremtiden.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Er du klar til at tage din onani oplevelse til næste level? TENGA Flip Zero med Vibrator sørger for at sende dig langt ind i fremtidens teknologi!

  Den nye udgave af den testvindende TENGA Flip Zero byder nu på innovative vibrationer både i kernen og i spidsen af det pirrende sleeve. Materialet og det indvendige mønster føles om muligt endnu mere pirrende og vil med sikkerhed give dig den bedste onanioplevelse til dato.

  Onaniproduktet er nemt at bruge. Det indvendige hængsel sikrer, at væsker såsom glidecreme ikke siver ud, men bliver hvor det skal. Ved at trykke på de fleksible sider kan du desuden presse luften ud af produktet og skabe et stimulerende vakuum, der efterligner følelsen af et blowjob.

  TENGA Flip Zero med Vibrator er designet og produceret i Japan. Du får 5 spændende vibrations mønstre og TENGA er selvfølgelig opladelig og vandtæt. Det har en indre dybde på 14 cm og en fleksibel åbning, der passer de fleste størrelser. Der medfølger et etui til opbevaring.

  Detaljer

  MATERIALE: Elastomer, ABS og silikone.
  FTALATFRI: Ja.
  VANDTÆT: Ja.
  UDVENDIG LÆNGDE: 18 cm.
  INDVENDIG DYBDE 14 cm.
  ÅBNING, DIAMETER: Ca. 2 cm (kan strækkes).
  MEDFØLGER: Etui til opbevaring og prøver på glidecreme samt oplade-base og USB-kabel.
  BRUGERMANUAL: Engelsk.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Handy vibrator Tenga Flip Zero med Vibrator er en lækker maskine, der gør sit arbejde til UG. Jeg har haft maskinen nu i flere år og bruger den een gang ugentligt til video-kig - som den bærende vibrator blandt flere andre. Dertil kommer små fornøjelige morgenstunder.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Det bliver nok ikke meget bedre end det her... Kombinationen af et sleeve til onanering samt vibrationer er genial.

  Designet er meget lig den tidligere Flip Zero uden vibrator. Den er lidt tungere, den er formet anderledes indvendigt, og den er også lidt strammere. Til gængæld kan den vibrere! Den har 5 forskellige settings (low, high, pulse, osv.), og high svarer cirka til de kraftigste magic wands i styrke. Og fordi de 2 vibratorer er placeret inde i sleevet gør det at vibrationerne er over det hele. Det er helt vildt. Der findes andre sleeve produkter med vibrator enhed, men ingen af dem formår at lave vibrationerne så gode som TENGA - overhovedet.

  Selve vibrator lyden er rimelig høj. Det er ikke et produkt der kan betegnes som værende stille eller lydsvagt. Den larmer cirka lige så meget som en stor magic wand.

  Sleevet er anderledes udformet end de andre TENGA Flip produkter. Den er lidt strammere end den tidligere Flip Zero uden vibrator - fordi der skal være plads til de to vibratorer. Min penis er en typisk gennemsnitlig penis, og den passer fint.

  Opladningen er rimelig simpel. Man placerer Flip zero'en i chargeren - den er magnetisk så den er nem at placere korrekt - og tilslutter kablet. Det tager ca. 90 minutter at lade den op fra bund, og den kan køre i 40 minutter til 1 time afhængig af hvilke settings man vælger.

  Man kan også bruge den uden vibrator funktionen, som en normal onani sleeve, og det fungerer den lige så godt til som alle andre TENGA flip produkter.

  Rengøring af produktet er meget nemt. Sleevet er vandtæt, så man kan bare skylle den uden at skulle bekymre sig om at det ødelægger noget. Når den er ren lader man den lufttørre før man lader den op igen. Meget nemt. Nemmere end tidligere Flip produker endda.

  Er den det ultimative onani produkt til mænd på nuværende tidspunkt? Ja. Jeg har prøvet de andre TENGA flip produkter, og den her er bare overlegen på grund af vibrator delen. Du kan tænde vibratoren og læne dig tilbage og lade den gøre hele arbejdet. Du kan onanere mens den vibrerer, eller du kan onanere uden vibratoren tændt.
  Den koster selvfølgelig mere end en Flip Zero uden vibrator, så man skal selvfølgelig kun overveje den her hvis man er interesseret i vibrator delen.

  Så for at opsummere:
  - Den larmer.
  - Vibratoren er i den kraftige ende af vibratorer - selv på "low" setting.
  - Den er lidt strammere end Flip Zero uden vibrator.
  - Den er dyr.
  - Orgasmerne man får er uden sammenligning til andre sleeves eller vibratorer. Kombinationen af begge på samme tid er meget unik.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Simpelthen det bedste!!!! Simpelthen det bedste jeg har prøvet....
  Hvis der fulgte et par str. B bryster med ville jeg aldrig nogensinde være sammen med en pige igen!!!!
  5 5 1

  Du anmelder: TENGA Flip Zero med Vibrator

  Hvordan vurderer du produktet? *