TENGA x Keith Haring Original Vacuum Cup Masturbator
TENGA x Keith Haring Original Vacuum Cup Masturbator
Spar 30%
69,00 kr
Spar 30%
TENGA Original Deep Throat Cup Keith Haring  1
TENGA Original Deep Throat Cup Keith Haring  2
TENGA Original Deep Throat Cup Keith Haring  50
TENGA Original Deep Throat Cup Keith Haring  99
TENGA Original Deep Throat Cup Keith Haring  100

TENGA x Keith Haring Original Vacuum Cup Masturbator

5.0 (1)
99,00 kr 69,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

TENGA x Keith Haring Original Vacuum CUP er en specialudgave af Tengas populære Original Vacuum Cup, der er udviklet i samarbejde med The Keith Haring Foundation og dekoreret med Keith Harings tegninger.

Den har samme form som den prisvindende, Original Vacuum Cup, der i oktober 2011 modtog en Erotixxx Award og blev kåret som det bedste sexlegetøj til mænd. Den stilrene Keith Haring Cup giver samme følelse som et blowjob og via en ventil i toppen kan du selv styre vakuum trykket i cup'en, som giver en sugende fornemmelse.

Den er af hygiejniske grunde designet til engangs oplevelser. Brug evt. kondom og ekstra glidecreme sammen med - så kan den bruges flere gange.

Tenga er produceret under høje kvalitets krav i Japan.

Detaljer

MATERIALE: TPE.
FTALATFRI: Ja.
GLIDECREME: Vandbaseret.
SPROG: Engelsk, Fransk, Tysk, Spansk.

VARENUMMER: 13840.
Anmeldelser
5.0
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (1)
MUST-HAVE!

Dette er min mands nye yndlingslegetøj! Perfekt måde at give ham et blowjob på, selv når du er langt væk, pift videospillet op. Et must-have for alle i et langdistanceforhold, men også en drillende lille overraskelse, du kan give ham på en jobkonference, drengetur eller lignende. Derudover er den nem at bruge og kræver ingenrengøring. Sinful har også de bedste priser på alle de fantastiske Tenga-produkter, så jeg bestilte mange for at få fri fragt, og det er det smarteste jeg har gjort –min mand var meget taknemmelig;). Piger – hvis i kæmper med at holde mandens ønskede tempo når I onanerer ham, er både dette og onaniæggene til stor hjælp og en sexetmåde at tage kontrol på. Quickshot er også en god måde at pifte dit blowjob op på. Læs mere

-
5 5 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk