The Tower Erection Enhancer Penisring og Anal Plug
The Tower Erection Enhancer Penisring og Anal Plug
349,00 kr
The Tower Erection Enhancer Penisring og Anal Plug  1
The Tower Erection Enhancer Penisring og Anal Plug  2
The Tower Erection Enhancer Penisring og Anal Plug  3
The Tower Erection Enhancer Penisring og Anal Plug  10

The Tower Erection Enhancer Penisring og Anal Plug

3.2 (3)
Forventes på lager igen den 07/02/2023 - Kontakt kundeservice for at få oplyst leveringsdato.
349,00 kr
Oversigt
Beskrivelse

Master Series giver dig her alle tiders mulighed for at få ekstra stimulation omkring penis og anus under samleje og onani.

The Tower er lavet i en lækkert materiale, som er blødt og fleksibelt. Penisringen kan strækkes og den styrker din erektion, så den bliver både fyldigere og hårdere.

Samtidig giver den del af ringen, som går omkring pungen, en meget pirrende følelse, fordi den virker som en ball stretcher, der trækker pungen nedad. 

Sidst, men ikke mindst, giver The Towers indbyggede analstav dig dejlig stimulation bagtil. Du bør altid anvende en god, vandbaseret anal glidecreme sammen med The Tower, så indføringen bliver mere behagelig og legen bliver mere levende. 

The Tower er lavet af kvalitets TPR og selve penisringen kan strækkes fra 3 cm til 4,5 cm i diameter.

Obs! Start med at placere ringen omkring penisroden, inden du sætter fører den omkring pungen. Før så anal pluggen ind til sidst. Det kan kræve lidt øvelse at få The Tower til at sidde rigtigt og derfor anbefaler vi denne penisring til dig, som allerede har erfaring med penisringe. 

Detaljer

MATERIALE: TPR.
DIAMETER PENISRING: 3 - 4,5 cm.
DIAMETER PLUG: 1- 3,5 cm.
LÆNGDE PLUG: Fra spids til bøjning - 11 cm.
GLIDECREME: Vandbaseret.
BRUGSANVISNING: Se foto på pakken.
SPROG: Engelsk, Fransk, Tysk, Spansk, Italiensk, Russisk, Hollandsk.

VARENUMMER: 14424.
Anmeldelser
3.2
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (3)
Pasformen er dårligt

Til pik og kugler passer den rigtigt godt, men når de to ting er sat på plads, så virker den tredje ting ikke rigtigt. Bevæger du dig bare lidt så ryger den ud. Lige den del kunne godt have været lidt længere så at den kunne blive siddende. Materialet er også lige en anelse for blødt til den slags, den kan være svær at få plads. Læs mere

-
5 2 1
Yderst behageligt!

Jeg har haft min i et stykke tid, og det giver utrolige orgasmer! Et hul til pungen og et hul til penis, men hvis du vil have det hårdere, så kan du putte hele pakken i et af hullerne. Et materiale, der på en måde er blødt, men samtidig også hårdt, hvilket jeg personligt nyder rigtig meget, med et stort tryk omkring penis, men ganske blidanal indsættelse. Anbefalet! Læs mere

-
5 4 1
Tight, men svær at få på

The Tower Lover tre nydelser samtidigt, og selvom det er et produkt, præsterer de hver især forskelligt. Penis ringen sider stramt, og uden særlig megen forudgående erfaring vil jeg sige den sidder meget stramt hvilket betød en meget fyldig erektion ;) Ball stretcheren sidder om muligt endnu strammere og var virkelig svær at få ud overbegge kugler. Efter et par smertefulde forsøg lykkedes det (afspejles i "nemt at bruge karakteren") men så sidder The Tower også virkelig godt! Min oplevelser erat kuglerne gerne måtte blive strukket endnu længere ned hvilket kunne tale for en seperat Ball stretcher, men sammen med penisringen føles det som om man tager ét produktpå der bare skal blive siddende hele dagen :) Anal plug'n er lige det mindste og føleles lidt usynlig i forhold til den intensitet man får omkring penis og kugler. Denpasser lige ind bagtil men sidder så tæt på kroppen af det ikke er lige får at føre den "ind og ud". igen kunne en seperat plug være løsningen, elleralternativet kunne være Rogue Erection Enhancer'en der er lidt større. Generelt er TPR materialet lækkert og blødt, men svært at bruge med vandbaseret glidecreme da denneudtørrer. Dette medførte at TPR materialet "gnidder mod huden" hvilket ikke føles så fedt. Læs mere

-
5 4 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk