Vaginal Speculum Stål

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Vaginal Speculum Stål 1

Vaginal Speculum Stål

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

199,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Vaginal Speculum, som er ideel til kliniske rollespil.

  Produceret i rustfrit stål.

  Det frække vaginalspeculum kan åbnes op til ca. 8 cm.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Vaginal Speculum lavet i medicinsk rustfrit stål. Dette speculum henvender sig til alle niveauer af fetish lege.

  Det frække vaginal speculum gør det muligt at undersøge din patient og opleve en intens sårbarhed. Dette vaginal speculum kan åbne sig op til 8 cm.

  Husk altid at lege med omtanke.

  Detaljer

  MATERIALE: Rustfri stål.
  VANDTÆT: Ja, 100 %
  LÆNGDE INDFØRELSE: 9 cm.
  JUSTERBAR: Kan åbnes op til 8 cm.
  BRUGERMANUAL: Engelsk.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Kinky
  Super ophidsende Både min kæreste og jeg synes, at det er super ophidsende og vi ærgrer os over at vi ikke har købt det tidligere. Vi kan se, at samme model er brugt i utallige pornofilm. Da vi fik pakken, kunne vi se, at det var størrelse medium. Min kæreste kunne godt tænke sig at prøve størrelse large, men den lagerfører Sinful.dk tilsyneladende ikke. Hvis Sinful fik den i sortimentet, ville vi også købe den.
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Kinky
  Super fræk oplevelse! Super frækt legetøj til en kinky oplevelse..
  Hvis man kan lide tanken om og følelsen af at lade sig 'bruge' af kæresten, så er det helt ideelt! Det kan bruges til andet end doktorlege, bla til lettere 'dominanslege'
  Det virker meget 'ægte' fordi det er i stål. Kan desværre også virke en lille smule ustabil i leddene.
  Vi kan tilslutte os, at man skal være tilbageholdende med orgasmer, mens den er oppe, da det kan sætte såvel speculum som skede lidt under pres. ;o)
  Men alt i alt en fantastisk oplevelse og et stykke legetøj som skal bruges igen og igen.
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Kinky
  Kinky topkarakterer ! Dette spekulum til kvindens skede i rustfrit stål er et kvalitetsprodukt til en meget lille penge.

  Det er nemt at rengøre (ved f.eks. kogning), det er nemt at bruge (med forsigtighed den første gang naturligvis) og det giver både manden og kvinden nogle unikke oplevelser sammen, når man verbalt deler oplevelsen undervejs og efter.

  Det er en fascinerende, intim og samhørig rejse man kan tage med sin partner, når det smukke inderste bliver åbnet op og visualiseret som aldrig før.

  Når spekulum tages ud, er det vigtigt, at manden gør det langsomt, følger kvindens reaktioner i hendes øjne og iøvrigt sørger for, at spekulum når næbbene føjes sammen igen ikke 'bider' i kvindens skedevægge (som under udspilningen jo bøjer indad imellem næbbene). Nice and slow, synes at være måden her.

  Det kan ikke anbefales, at kvinden enten selv eller ved mandens hjælp får orgasme, når spekulum er inde i kvinden og i aktion. Det bør man naturligvis ikke, da kvindens muskeltrækninger kan betyde at skeden kan tage skade af, at det udspilede metalspekulum er inde i hende.
  5 5 1

  Du anmelder: Vaginal Speculum Stål

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Du synes måske også godt om:

  Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med inspiration til køb af sexlegetøj og erotisk tilbehør samt information om tilbud, nyheder og konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.