We-Vibe Classic Par Vibrator

Klik på billederne for at forstørre dem

We-Vibe Classic Par Vibrator

  Produktet er udgået Scroll ned for at se lignende produkter.

  Kort info

  Kort info

  We-Vibe Classic er en ny, forbedret udgave, da den nu er lavet i det blødeste silikone og der medfølger en fjernbetjening.

  We-Vibe er verdens mest populære par vibrator. Den stimulerer hendes G-punkt og klitoris, samtidig med hans skaft, mens I elsker.

  Kan både styres med den medfølgende fjernbetjening og via en app på din smartphone.

  We-Vibe er både ideel som en almindelig trådløs par vibrator og som langdistance sexlegetøj.

  We-viben har 10 forskellige forudindstillede programmer og det er også muligt at lave personlige vibrationsprogrammer.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  We-Vibe Classic er ny udgave af den klassiske We-vibe, da den nu er lavet i det blødeste silikone-materiale. Det er det bedstsælgende produkt inden for par-legetøj, Den kan bæres under sex, hvor den stimulerer kvindens G-punkt og klitoris, og mandens skaft, mens I nyder hinanden.

  Vibratoren er forudprogrammeret med 10 forskellige vibrations-indstillinger, men I kan også lave individuelle vibrationsprogrammer, som I kan gemme, og som I selv vælger længde og intensiteten på - lige som I ønsker dem.

  Det unikke ved We-Vibe Classic er, at den - udover at kunne styres med den medfølgende fjernbetjening - også kan fjernstyres via We-Vibes We-Connect App smartphone app. På den måde kan den både bruges som en almindelig par vibrator, når I er sammen, og som langdistance sexlegetøj, hvis I f.eks. sidder i hver jeres land.

  We-Vibe Classic har samme gode pasform og fleksibilitet som de andre modeller, så I er sikret effektiv og nydelsesfuld stimulation, mens I er sammen. 

  Da vibratoren er fremstillet i medicinsk silikone har den en blød og behagelig overflade. Vi anbefaler, at I bruger We-Vibe med en vandbaseret glidecreme, da den så bare føles endnu mere lækker og glat, og bliver nemmere at indføre.

  We-Vibe Classic er 100 % vandtæt og I kan derfor også tage den med under bruseren eller i badekarret. Den er nem at rengøre - vask den i varmt vand og sæbe og brug efterfølgende en sexlegetøjsrens, for optimal hygiejne. Vibratoren leveres i en i en hvid æske, der både virker som oplader og opbevaring. Efter 4 timers opladning, kan den giver jer 3 timers fuld fornøjelse.

  Vær opmærksom på, at for nogle par kræver det lidt øvelse, før We-Viben virker optimalt, og man skal lige lære den at kende og justere den på plads. We-Vibe fungerer bedst i følgende stillinger: missionær, ske og med hende øverst.

  Detaljer

  MATERIALE: Medicinsk silikone.
  MÅL: Længde: 8,4 cm., Højde: 5,5 cm., Diameter: 2,9 cm.
  FJERNBETJENT: Ja, via fjernbetjening eller smartphone app.
  TRÅDLØS: Ja.
  FORBINDELSE: Bluetooth 4.0 (kræver ikke login).
  LYDNIVEAU: Lydsvag.
  FORUDINDSTILLEDE VIBRATIONER: 10 forskellige og justerbare
  MULIGHED FOR INDIVIDUELLE VIBRATRIONSPROGRAMMER: Ja.
  LADETID: 4 timer
  VIBRATIONSTID: Op til 3 timer ved lav intensitet, op til 90 min. ved høj.
  VANDTÆT: Ja.
  BATTERITYPE: Opladeligt lithium (oplader medfølger - fjernbetjening oplades i hylsteret)
  GLIDECREME: Vandbaseret.
  BRUGERMANUAL: Engelsk m.fl.

  Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Lydsvag
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Konen er vild med den Min kone har svært ved at få orgasme når vi har sex, så jeg tænkte at vi skulle prøve at købe noget sexlegetøj vi kunne bruge imens. Vi købte så denne her, og det har virkelig været et hit ved fruen. Hun kommer nu meget oftere end før, og det er så dejligt at se.
  Det er også nogle meget frække vibrationer på penis, og det hele er mere stramt fordi den sidder og fylder lidt oppe i hende.
  Det var et godt køb.
  5 5 1

  Du anmelder: We-Vibe Classic Par Vibrator

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Du synes måske også godt om: