We-Vibe Nova Rabbit Vibrator - PRISVINDER

Klik på billederne for at forstørre dem

We-Vibe Nova Rabbit Vibrator - PRISVINDER

  Produktet er udgået Scroll ned for at se lignende produkter.

  Kort info

  Kort info

  Få en intens oplevelse med We-Vibe Nova, der stimulerer din klitoris og G-punktet samtidig.

  Den ydre vibrator er fleksibel og slipper på intet tidspunkt kontakten med din klitoris, hvilket intensiverer din orgasme.

  Er genopladelig og kan bruges sammen med appen We-Connect, der kan downloades gratis til både Android og iOS.

  Nova er kendt fra førende medier og magasiner.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Vil du opleve en helt ny form for dobbelt stimulation og dermed få en endnu mere intens onanioplevelse, så er We-Vibe Nova rabbit vibratoren idéel til dig.

  Den revolutionerende vibrator stimulerer både din klitoris og G-punktet på samme tid, så du får mulighed for ekstra dybe orgasmer. Med den fleksible og buede klitoris vibrator kan du støde rabitten frem og tilbage, uden at den slipper kontakten til klitoris.

  Nova har 10 forskellige vibrationsmuligheder, der spænder fra almindelige bølger til pulserende. Du kan styre dem på skaftet af vibratoren eller via din smartphone, hvilket også giver mulighed for at din partner kan tage kontrol over rabbitten og din orgasme.

  We-Vibe Nova er 21,5 cm lang , hvoraf de 9 cm kan indføres. Den er vandtæt og støjsvag samt lavet i silkeblød kvalitets silikone. Vibratoren genoplades via et USB-stik og har en batteritid på hele 2 timer. Der medfølger desuden en lækker velourpose til opbevaring.

  Vandt i 2017 en XBIZ Award for "Innovative Sex Toy of the Year - Design".

  Detaljer

  MATERIALER: Medicinsk silikone og ABS termoplastik.
  FTALATFRI: Ja.
  VANDTÆT: Ja.
  MÅL: Længde: 21,5 cm. i alt. Indførbar ca. 9 cm. 3,5 cm. i omkreds på det bredeste sted.
  BRUGERMANUAL: Engelsk, svensk, tysk, fransk m.fl. 
  TEKNISKE SPECIFIKATIONER: Genopladelig via USB-stik (medfølger).
  BEMÆRK: Virker ikke med modificerede Andriod systemer som eksempelvis Huawei EMUI.
  OBS! Benyttes produktet i forbindelse med den foreslåede app, skal vi gøre dig opmærksom på, at appen kan indsamle data om din brug af produktet og appen. Deling af data kan begrænses i appens indstillinger. For mere information henviser vi til app-indehaverens privatlivspolitik. Sinful er ikke ansvarlig for din brug af appen.

  Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Komfort og pasform
  GUDDOMMELIG altså for at være helt ærlig har jeg aldrig oplevet et bedre produkt.. med hensyn til anvendelsen af produktet som jeg har set nogen klager over, er det intet problem ift. De videoer der findes her på siden som fint illustrerer hvordan det kan gøres.
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Komfort og pasform
  we-vibe Da min ægtefelle kom hjem med en we vibe nova rabbit. tænkte jeg godtnok hun må være skør, at betale så mange penge for en vibrator. men at man hun kan bruge den med stor tilfredshed. syndes jeg som mand det er fedt at kunne bruge smartphone til at styre hvilke vibrationer og styrke den skal køre med. så hvis jeg er på vej hjem fra arbejdet så kan der køre et forspil selv i den tid hvor vi ikke er sammen. lækkert design nem at rengøre og andvænne.
  absolut et godt køb.
  5 4 1
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Komfort og pasform
  Skuffende Produktet kom i en rigtig fin æske, og er af et lækkert blødt materiale. Jeg blev positivt overrasket, da jeg så at der er inkluderet en fin pose til at opbevare det i.
  Jeg havde læst at det kunne være en smule svært at anvende produktet, da brugsanvisningen ikke siger meget. Dette er sandt nok, jeg synes dog det sværeste er, hvor hårdt man trykke på knapperne for at få produktet til at reagere.
  Jeg fik med noget besvær tilkoblet den med min telefon gennem appen. Appen var en af grundene til at jeg købte produktet, og det fungerer da også ganske fint. Man kan skabe sine helt egne mønstre, og man undgår at skulle trykke på de hårde knapper under akten.
  Når det så er sagt, så har jeg efter flere forsøg endnu ikke kunne opnå en orgasme ikke engang med mine egne mønstre. Jeg synes vibrationerne er for voldsomme, og rammer forkert. Produktet rammer på ingen måde mit g-punkt, så selv uden vibrationer gør den ikke noget godt for mig.
  Alt i alt har det for mig har været et fejlkøb. Måske kan andre blive fortrolige med produktet, men jeg tror jeg holder mig til nogle af de andre produkter jeg har.
  5 1 1
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Komfort og pasform
  Ikke så køn - men virkelig god! :) Jeg læste en anmeldelse af denne vibrator på jeres blog, og besluttede mig for at give den et forsøg, selvom jeg syntes at det var ret mange penge at skulle af med, for så finurlig en dildo.
  Men jeg er rigtig glad for at jeg tog chancen.
  Vibratoren fungerer på den måde, at jo længere ind man fører dildoen, jo mere tryk kommer der på klitoris. Det passer virkelig godt til mig, da jeg godt kan lide det ekstra tryk når man er kommet godt i gang.
  Håndtaget er også i silikone, ligesom resten af dildoen, så den er blød og rar at have i hånden.
  Og så er det et stort plus at man kan vælge i hvilke dele den skal vibrere.
  5 4 1

  Du anmelder: We-Vibe Nova Rabbit Vibrator - PRISVINDER

  Hvordan vurderer du produktet? *