Willie City Realistisk Dildo 30 cm

Klik på billederne for at forstørre dem

  • Willie City Lover Realistisk Dildo 30 cm  1
  • Willie City Lover Realistisk Dildo 30 cm  2
  • Willie City Lover Realistisk Dildo 30 cm  3
  • Willie City Lover Realistisk Dildo 30 cm  4
  • Willie City Lover Realistisk Dildo 30 cm  5

Willie City Realistisk Dildo 30 cm

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

169,00 kr

Kort info

Kort info

Skal det være stort, så skal det være Willie City Realistisk Dildo 30 cm.

Den potente dildo i en fræk, sort farve er klar til at gøre din solo stund til en ekstra hed og fyldig oplevelse.

Skaftet har realistiske og stimulerende detaljer, og det er fremstillet i fleksibelt TPE.

Godt at vide

Beskrivelse

Betyder størrelsen noget for dig? Så skal du vælge Willie City Realistisk Dildo.

Den potente dildo i en fræk, sort farve har en imponerende længde på hele 30 cm, som du kan forlyste dig med i dine kåde solo lege.

Willie'en her stimulerer dig indvendigt med sine svulmende årer fra spids til rod og sit markerede penishoved. Diameteren på 4,5 cm bidrager til endnu mere nydelse.

Det realistiske skaft er den perfekte kombination af fast og fleksibelt, så du få en naturtro oplevelse og let kan nyde dildoen i flere forskellige stillinger.

Willie City Realistisk Dildo 30 cm er fremstillet i ftalat- og latexfrit TPE.

Detaljer

MATERIALE: TPE.
FTALATFRI: Ja.
LATEXFRI: Ja.
FULD LÆNGDE: 30 cm.
INDFØRBAR LÆNGDE: 30 cm.
DIAMETER: 4,5 cm.
SPROG: Engelsk.

Læs betingelserne her.

Anmeldelser

Generel Vurdering
Materiale og kvalitet
Stimulation
Brugervenlighed
Dybe stød og virkelig fræk Fik denne dildo tilsendt af min kæreste . Må sige at jeg blev positivt overrasket da jeg så den. Den er virkelig fræk at se på, lækre detaljer, og forholdsvis let trods størrelsen.
Fik den tilsendt inden en weekendtur, men den kom i brug inden da jeg ikke kunne få mine tanker fra den. Fik med frække fantasier og snak lokket min kæreste til at teste den på mig. Stor succes, den er ret fantastisk. Den er i et meget lækkert materiale, og så ser den sorte farve super fræk ud når den glinsende af olie penetrerer mig. Den er virkelig lang og når meget dybt, syntes noget af det frækkeste er at se hvor langt den når op i mig, når jeg langsomt lader min røde negler holde et fast greb om den og lader den glide langsomt ud igen.
Den er allerede flittigt brugt - på weekendturen blev den statist i en temmelig fræk film jeg optog imens min kærest gik en tur. Det tænder mig meget at glide ned over den og mærke den dybt. Sorte stay- ups , hofteholder og denne frække sorte sag er en virkelig lækker kombination.

Vil helt klart anbefale denne sexede sag .
5 5 1
Generel Vurdering
Materiale og kvalitet
Stimulation
Brugervenlighed
Super - Super lækker Hold da op denne her er god, gik efter noget stort og det må jeg sige jeg fik. Den er super lækker at bruge og kan komme langt op, der hvor det gør godt. Vil klart anbefale at købe denne hvis man er til noget stort.
5 5 1
Generel Vurdering
Materiale og kvalitet
Stimulation
Brugervenlighed
Fræk dildo Virkelig fræk dildo! Den er ikke for tung hvis man vil bruge den alene, men egentlig forholdsvis let, taget dens størrelse i betragtning. Den er lavet i noget lækkert materiale, så den er nem at holde om, men den er også nem at gøre ren efter brug. Den er fræk at bruge med alene, men også med en partner.
5 5 1
Generel Vurdering
Materiale og kvalitet
Stimulation
Brugervenlighed
Super god Bruger den meget på min mand, han får ca 3 orgasmer i minuttet når vi bruger den. Det lidt træls han er blevet lidt fedtet og nærig med den, så jeg må ikke låne den, men gør ikke så meget, for kan godt lide en mand der fortæller hvad jeg skal og ikke skal. Ellers god påske til jer alle. Kunne godt tænke mig en som måske var 50 cm, så den rammer de gode punkter i vagina såvel som numsehul.
5 5 1
Generel Vurdering
Materiale og kvalitet
Stimulation
Brugervenlighed
bedste køb skøn god pris jeg giver min mand lange orgasmer med denne skønne bløde dildo både anale og sperm orgasmer 2-3 stk pr gang
time lange ture stor anbefaling a denne vidunderlige dildo
5 5 1
Generel Vurdering
Materiale og kvalitet
Stimulation
Brugervenlighed
bedste køb skøn god pris super skøn giver min mand lange orgasmer og han vil ikke dele den vi har købt 1 mere så vi nyder begge stor nydelse
5 5 1

Du anmelder: Willie City Realistisk Dildo 30 cm

Hvordan vurderer du produktet? *

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med inspiration til køb af sexlegetøj og erotisk tilbehør samt information om tilbud, nyheder og konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.