Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket

Stor Dildo

Foretrækker du en fyldig og ekstra stor stimulation? Så kan du med fordel prøve en af vores mange store dildoer. En stor dildo er ideel til dig, der gerne vil have en ekstra fræk og ekstra vild sexoplevelse. Vores store dildoer findes i mange forskellige farver og materialer, og vi har med sikkerhed også en til dig.

Dildoen kommer i mange varianter, du kan se vores brede udvalg. 

Store dildoer - For Fyldigere Nydelse

Til dig der ikke vil gå på kompromis med størrelsen

Er du ikke helt enig med ordsproget om, at det er gørelsen og ikke størrelsen der er vigtig? Og ønsker du samtidig et stykke sexlegetøj, som kan fylde dig helt ud? Så er en stor dildo måske det rette valg for dig.

En kæmpe dildo er ideel til dig, der ikke ønsker at gå på kompromis med størrelsen, og som drømmer om en ekstra vild og fyldig stimulation. Tag din solo sex til helt nye højder, eller lad din partner lege med og nyde synet af dig, når du er helt fyldt ud med en dildo i imponerede - eller ligefrem gigantiske - dimensioner.

Nu er imponerede og gigantiske dimensioner jo et vidt begreb, der meget vel kan afhænge af øjnene der ser. Derfor tillader vi os lige at præcisere: Hos os betyder stor dildo den slags nydelse, som kommer i en minimumstørrelse af 19 centimeter og fortsætter i det (næsten) uendelige. Lidt lige som nogle af de velhængte stjerner, du formentlig har set på film (og lidt til).

Hvis du bliver ekstra varm i kinderne ved tanken om at blive taget af mænd som Mandigo, Lexington Steele, Mike Adriano, Danny D, Criss Strokes, John Holmes, Rocco Siffredi og Shane Diesel, så er du med andre ord havnet det helt rigtige sted.

Store dildoer fra førende brands

Og nu vi er ved snakken, så behøver det faktisk heldigvis ikke at blive ved fantasien, det der med at blive taget af en velhængt filmstjerne. Køb din kæmpe dildo hos os, og bliv den heldige indehaver af særdeles naturtro afstøbninger af alle de kendte penisser, du har set på det store lærred.

Du kan for eksempel blive fyldt ud af en dildo støbt i præcise mål efter den legendariske John Holmes. Hvad med at prøve kræfter med Danny D på lagnerne? Eller måske skal du udforske Shane Diesel dildoen, der også er en populær del af vores varesortiment. Hos os kan du få en stor dildo, som passer lige præcis til dine behov. Vi har et kæmpe udvalg af store kvalitets dildoer i et væld af forskellige størrelser, farver og materialer. Og selvfølgelig forhandler vi dildoer fra verdens førende brands.

Tænder du mest på det, der minder om den helt ægte være, men ikke behøver at være modelleret efter stjernerne? Så kan vi varmt anbefale en af de store realistiske dildoer fra King Cock. King Cocks produkter er nogle af de mest detaljerede og virkelighedsnære på markedet. Absolut et godt valg, hvis du gerne vil have en ekstra naturtro og fyldig oplevelse.

Køb din kæmpe dildo hos Sinful

Hos Sinful finder du Danmarks største og bedste udvalg af store dildoer. Vores produkter er nøje udvalgt, så du får den allerbedste kvalitet på markedet - og det endda til yderst favorable priser. Gå på opdagelse i vores udsøgte sortiment, og find store dildoer med sugekop, indbygget vibration eller sprøjtefunktion.

Er du førstegangskøber, og har du svært ved at finde ud af, hvilket produkt, der passer akkurat til dig og dine behov for stimulation? Så sidder vores søde og dygtige kundeservice klar ved både telefon og mail til at besvare dine spørgsmål. Samtlige medarbejdere besidder et detaljeret indblik i branchen og kan vejlede og rådgive dig om alt inden for erotisk legetøj. Vi sætter nemlig en kæmpe ære i at guide dig kyndigt og sikkert gennem den store sexlegetøjs-jungle, så din købsoplevelse bliver så behagelig, nem og bekvem som muligt.

Vi har oven i købet dag-til-dag levering, så hvis du bestiller din kæmpe dildo inden kl. 21, modtager du den allerede i morgen. Vi sender naturligvis alle produkter i diskrete pakker. Det er bare én af grundene til, at vi er topscorer på Trustpilot med over 250.000 tilfredse kunder.

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS