American Bombshell B-7 Tango 17 cm

Klik på billederne for at forstørre dem

American Bombshell B-7 Tango 17 cm

Forventes på lager igen den 02/10/2020 Kontakt kundeservice for at få oplyst leveringsdato.

199,00 kr

Kort info

Kort info

Doc Johnson American Bombshell B-7 Tango er en stor og fyldig plug, der kan bruges både vaginalt og analt.

Den er produceret i USA af et fast, men fleksibelt materiale, der føles ekstra lækkert sammen med vandbaseret glidecreme.

Dens "triple ripple"-design med 3 "buler" i forskellige størrelser spænder fra 4,3 cm i diameter øverst til 5,6 cm nederst.

Godt at vide

Beskrivelse

Doc Johnson American Bombshell B-7 Tango er en stor og fyldig plug, der både kan bruges vaginalt og analt. Dens runde top gør den behagelig at indføre.

Den er lavet i et fast, men fleksibelt PVC materiale, og den vil bare føles ekstra lækker, hvis du bruger en vandbaseret glidecreme sammen med den.

Dens "triple ripple"-design med 3 "buler" i forskellige størrelser spænder fra 4,3 cm i diameter på den øverste "bule" til 5,6 cm på den nederste "bule", så her er en plug, der virkelig kan fylde dig ud.

Den er 17 cm lang i alt, hvoraf de 16,2 cm er indførbare.

Den er vandtæt og nem at rengøre. Brug først varmt vand og efterfølgende en sexlegetøjsrens.

Detaljer

MATERIALE: PVC.
FTALATFRI: Ja.
LÆNGDE: 17 cm i alt. Indførbar længde: 16,2 cm.
DIAMETER: Fra 4,3 cm til 5,6 cm.
BRUGERMANUAL: Engelsk.

Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

Anmeldelser

Generel Vurdering
Skøn fornemmelse Her kan man selv tage total kontrol og lade den gå ind i det tempo og den længde man ønsker sig. Skønt materiale og fantastisk god udformning af de brede og smalle steder - et must-have i sit legetøjs sortiment
5 5 1
Generel Vurdering
Dejlig stor Denne anal dildo ser stor ud, men glider overraskende nemt ind efter grundig opvarmning. Når den er på plads bliver den siddende og man kan virkelig mærke, hvordan den fylder én ud.
5 4 1
Generel Vurdering
Spændende form På billedet ser den hård ud, men den er ganske behagelig at få i hånden. Den glider ubesværet, når man først er varmet op til størrelsen! Den lugter lidt, men ikke af den der ubehagelige kemiske lugt. Størrelsen på bulerne betyder, at den er rigtig god som overgang fra en opvarmer til noget større.
5 4 1
Generel Vurdering
Stor Lækkert materiale, men den er stor. Så grundig opvarmning er nok for de fleste nødvendigt.
5 3 1
Generel Vurdering
Lækker Endelig har jeg fundet en anal dildo jeg synes giver mig en behagelig massage. Dens størrelse er perfekt både i længden og i tykkelsen så når jeg glider ned over den sidste ripple føler jeg mig helt fyldt ud. Jeg købte også en vac-u-lock sugekop som fungere perfekt sammen. Den er let at rengøre i det den er meget glat. Materialet er også godt idet den er fast men ikke for hård. Den lugter lidt kraftigt og kemisk helt fra ny, men tror det aftager.
5 4 1

Du anmelder: American Bombshell B-7 Tango 17 cm

Hvordan vurderer du produktet? *