Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
 • Hurtig og diskret levering
 • Fri fragt ved køb over 499 kr
 • Vi er e-mærket
Sexlegetøj på lyserød dyne fra Ditte Winkel boksSexlegetøj på lyserød dyne fra Ditte Winkel boks
Guides
Copywriter
Sidst opdateret:15/12/2023

Få gnisten tilbage i parforholdet

Sexolog og parterapeut, Ditte Winkel, har designet en boks til par, der gerne vil udvide den erotiske oplevelse.

Hun udtaler:

- I perioder kan (sex)lysten være manglende eller helt væk, og jeg ved fra min praksis som parterapeut og sexolog, hvor svært det kan være at finde sin legesyghed og kreativitet frem i disse perioder. Her kan boksen fungere som et kærligt skub.

Vi har bedt Ditte Winkel svare på fem spørgsmål om boksen: Ditte Winkel x Sinful - Sanseleg

Fire hænder, der holder forskellige sexlegetøj

1. Hvorfor har du lavet denne boks?

Når vi mødes og forelsker os, er vi i det første års tid dygtige til at udforske hinanden og bruge timevis i sengen sammen.

Vi kan tale til den lyse morgen, selvom vækkeuret ringer klokken kvart i kvalme for at kalde os på arbejde, og vi kan dyrke elskov flere gange dagligt - både det lange og fordybende samt det hurtige og dyriske.

Men som årene går, bliver vores sexliv ofte mere og mere trivielt og mageligt, og rigtig mange falder ind i en rutine, hvor de på forhånd ved, hvad akten vil bringe i form af stillinger og varighed.

Den forudsigelighed er desværre ikke motiverende for lysten, som af samme grund kan være nedadgående, når vores parforhold eller ægteskab går fra begær til hverdag.

Derfor har jeg udviklet denne boks, som et kærligt skub til jer, der har lyst til at få det legende og kreative tilbage i sexlivet - om end bare en gang imellem.

Som parterapeut og sexolog ved jeg også, at par nogle gange helt mister den fysiske kontakt henover tid, og hvor uoverkommeligt det kan føles for dem at finde tilbage til hinanden igen.

Her kan min boks fungere som en bro, hvor I selv sætter tempoet.

For erotik kan tage mange faconer og behøver ikke altid at komme i form af penetration eller sex. Derfor kan alle produkter i boksen bruges både i og uden for soveværelset.

2. Hvilke fordele er det ved at købe boksen?

En af de største fordele ved at købe boksen er helt sikkert, at I kan forny jeres intime liv fra det øjeblik, den lander på jeres adresse.

Uanset jeres erfaringsniveau eller aktuelle status på jeres sexliv, så får I her redskaberne til at gå endnu dybere og sanselige.

Det er en boks, der inviterer til at tænke ud af boksen!

Hænder bundet med bindebånd og flere stykker sexlegetøj

3. Hvem henvender boksen sig til?

Boksen henvender sig primært til par og singler, der er nysgerrige på at lære nye sider af deres nydelse sammen med deres partner.

Det er vigtigt for mig at sige, at alle produkterne også kan bruges udenfor soveværelset. Derfor kan det lige så godt være en del af forspillet, som af selve akten.

Du kan for eksempel tage et af satinbåndene med i køkkenet, og bruge det som blindfold på din partner. Udforsk din partners krop og udnyt køkkenets muligheder.

Eller brug vibratoren uden på tøjet til at mærke, hvordan det kilder at blive rørt med den mellem benene eller bag øret.

Mit ønske er, at boksens indhold skal give jer sjove og nye intime stunder, fremfor det allerede kendte og vante. For erotik opstår ikke (kun) i sex. Det er en spænding og en stemning, der opbygges inden.

4. Hvilket produkt er bedst at starte med?

Det kan være, at samtalespillet føles som det naturlige sted for jer at starte.

I kan skabe en hyggelig og date-agtig scene med levende lys og et glas vin, hvorefter I dykker ned i snak, der folder sig ud over flere timer, og hvor I finder hinanden emotionelt.

Det kan også være, at I er klar på at starte i soveværelset, hvor satinbindebåndet bliver taget i brug til at pacificere et sæt hænder eller blindfolde den ene part, for derefter at bruge kildefjeren til at bygge en stemning op og virkelig lade den nydende part komme ned i sin krop.

Tanken fra min side er at give jer redskaberne til at undersøge hinandens kroppe (på ny)

To hænder, der holder i hånd oven på en lyserød dyne med forskelligt sexlegetøj liggende ovenpå

5. Kan jeg kombinere produkterne i boksen?

Jeg har nøje udvalgt hver eneste produkt i boksen, og det har jeg gjort med sans for detaljerne og for at give jer den største sanselige oplevelse.

Derfor kan alle produkterne også kombineres på kryds og tværs.

Jeg har valgt glasdildoen blandt andet pga. dens glatte overflade og mulighed for temperaturleg, som står i kontrast til den riflede og bløde vibrator.

På samme måde er der tænkt over den blide kildefjer kontra det mere hårde og kontante i floggeren.

På den måde kan I udforske alle hjørnerne i det sensuelle og måske finde nye zoner for nydelse hos hinanden.

Kærligst Ditte

Tag på opdagelse med din partner, og få tændt gnisten igen lige her.

Lignende blogindlæg

  Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

  Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

  Hurtig og diskret levering
  Fri fragt ved køb over 499 kr
  Vi er e-mærket

  Levering

  Sikker betaling

  Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

  Alle modeller er over 18.

  Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS