Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
 • Hurtig og diskret levering
 • Fri fragt ved køb over 599 kr
 • Vi er e-mærket
To personer griner mens deres hoveder er presset mod hinandenTo personer griner mens deres hoveder er presset mod hinanden
Sexual Wellness
Forfatter
Sidst opdateret:16/09/2022

Kommunikation er vejen til et bedre sexliv

Fire ud af fem danskere mener, det er vigtigt for sexlivet, at man kan tale åbent og ærligt med sin partner om sex, lyster og fantasier.

Desværre er det under halvdelen af os, der har let ved at tale med vores partner om det – og hver fjerde synes faktisk, det er meget svært.

Det viser vores store, international undersøgelse om sex, intimitet og parforhold: Sindex by Sinful, som du kan læse meget mere om lige her.

To personer kigger hinanden i øjnene og smiler med deres pander presset mod hinanden

Taler du om sex med din partner?

Selvom størstedelen af danskerne er tilfredse med deres sexliv, drømmer mange om at blive bedre til at tale om sex, lyster og fantasier med deres partner.

Og den snak kan faktisk vise sig at være vejen til et bedre sexliv.

Sindex by Sinful viser nemlig, at de danskere, der er gode til at tale om sex med deres partner, er mere tilfredse med deres sexliv. Hele 85% af danskere, der er i et forhold, hvor de er gode til at kommunikere om sex, siger, at de er tilfredse med deres sexliv.

Omvendt er kun 38% af danskere, der er i et forhold, hvor de ikke er gode til at kommunikere om sex, tilfredse med deres sexliv.

Lad os tale meget mere om sex!

To personer ligger ved siden af hinanden og smiler mens den ene har armen rundt om den anden

Det gode sexliv

Så altså, kommunikation er en vigtig del af et godt sexliv, men hvor stor betydning har det, og hvor tilfredse er vi danskere egentlig med det, der foregår i soveværelset?

Lad os tage et lille kig på det!

Tre ud af fire danskere mener, det er vigtigt for dem at have et godt sexliv. Det giver dem nemlig et tættere forhold til deres partner, mens andre fortæller, det gør deres humør bedre.

Heldigvis er størstedelen af danske kvinder og mænd tilfredse med deres nuværende sexliv.

Faktisk er vi så tilfredse, at vi snupper andenpladsen blandt vores europæiske naboer - kun overgået af de romantiske franskmænd.

Så mange er tilfredse med deres sexliv i dag:

 • Danmark: 57%
 • Sverige: 56%
 • Norge: 53%
 • Finland: 55%
 • Storbritannien: 56%
 • Frankrig: 65%
Nærbillede af kvinde, der smiler mens hendes hoved hviler i hendes hånd

Let’s talk about sex - The Game

Mangler du en sjov, kærlig og konkret måde at sætte samtalen i gang? Vi har udviklet Let's Talk About Sex - The Game, der indeholder 52 spørgsmål om intimitet og sex. 

Tag et kort, stil spørgsmålet til din partner og lad snakken flyde, mens I lærer endnu mere om hinandens præferencer, lyster og fantasier. Simpelt, og super effektivt!

Psst! Du kan også spille ‘Let's Talk About Sex - The Game’ med en ven eller veninde!

Nærbillede af en hånd, der holder Sinful Let's Talk About Sex - The Game

Om undersøgelsen: Sindex by Sinful

Sindex by Sinful er baseret på en international undersøgelse foretaget af Cint på vegne af Sinful samt salgsdata fra Sinful. Undersøgelsen er udført i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Frankrig og Storbritannien med 2.000 respondenter fra hvert land.

Data er indsamlet fra den 17. maj til 8. juni 2022.

Læs mere på Sindex by Sinful, hvor vi hvert kvartal (til og med 2023) afslører vi nye, spændende resultater fra undersøgelsen.

Lignende blogindlæg

  Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

  Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

  Hurtig og diskret levering
  Fri fragt ved køb over 599 kr
  Vi er e-mærket

  Levering

  Sikker betaling

  Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

  Alle modeller er over 18.

  Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS