TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
 • TickHurtig og diskret levering
 • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Kvinde der ser på rødt og sort lingeri, der hænger på et bøjlestativKvinde der ser på rødt og sort lingeri, der hænger på et bøjlestativ
Guides
Content Specialist
Sidst opdateret:30/11/2023

Nyd hjerternes fest med sexet julelingeri

Indholdsfortegnelse

Glade jul, dejlige jul! Sneen falder yndigt i det ganske danske land og julestemningen er så småt begyndt at indfinde sig i takt med pebernøddebagning og LED lamper, der blinker i vintermørket.

Julen er dog mere end juleknas og lyskæder. Den er også en fantastisk anledning til at skabe lidt ekstra magi derhjemme og dermed nogle helt særlige øjeblikke med din elskede. Og hvilken bedre måde at sikre den gode julestemning end med lidt festligt julelingeri?

Lad os pakke op for herlighederne og se på nogle sjove og stemningsskabende bud på, hvordan julen kan gøres ekstra glædelig og mindeværdig.

1. Ho-ho-hot i sexede julekostumer

Hvorfor ikke lægge ud med lidt latter og en legende tilgang til julens kærlighedsseancer? Sæt gang i de romantiske eskapader med et brag ved at hoppe i et sexet julekostume.

At klæde sig ud som en en lækker julegodte fra Nordpolen, Julemandens frække hjælper eller selveste Mr. Claus, kan være en fantastisk morsom måde at tilbringe aftenen sammen på.

Disse kostumer handler om at lave sjov og grine med din partner. Stemningen i soveværelset vil utvivlsomt blive let og god, og I kan således påbegynde julefejringen med et smil og et blink i øjet.

Så, hvorfor ikke dedikere en aften i juleudklædningens navn og se, hvad det fører med sig?

Kvinde iført rødt julekostume lingeri

2. Rødt lingeri indbyder til lidenskab og juleglæde

Der er ikke noget, der skriger jul som farven rød, og så er den også utroligt sexet. Når du ifører dig rødt lingeri, sætter du ikke blot gang i julestemningen, men også i din partners lyst til rendyrket hygge under dynerne.

Forestil dig overraskelsen og glæden i din elskedes øjne, når du afslører den smukke røde sag, du skjuler under vintersweateren.

Det er den perfekte blanding af julestemning og romantik!

To kvinder iført rødt blonde BH sæt

3. Skru op for varmen med rødt babydoll lingeri

Når der i løbet af december skal hygges med en filmaften eller foran pejsen, er en rød babydoll kjole din go-to stemningssætter.

Den er behagelig at have på, enormt klædelig og ikke mindst lige tilpas fræk.

Kan du se det for dig? I er viklet ind i hinanden på sofaen med en god julefilm i baggrunden. Din partners øjne stråler ekstra meget i aften, for du ser helt uimodståelig ud.

Det er sådanne dejlige og intime øjeblikke, som gør juletiden helt speciel.

Kvinder ligger i en seng iført rødt babydoll lingeri

4. Bodystockings: Din go-to når hverdagens outfit skal gøres festligt og sexet

Lad os lige tale om bodystockings!

De er ikke kun forbeholdt særlige anledninger bag lukkede døre; de er også en skøn tilføjelse til din mere hverdagsprægede garderobe.

Forestil dig, at du sætter den sammen med et par bukser eller en nederdel, så tøjet får lidt mere kant og et festligt udtryk. Eller kombiner en bodystocking med dine yndlings jeans og en blazer. Pludselig bliver dit hverdagslook lige en tand mere sexet og vovet.

Prøv det for eksempel til en af årets julefrokoster. Smid en bodystocking og et par hæle i arbejdstasken, og så kan du hurtigt og effektivt skifte fra dag-til-aften look og ligne en million.

Billede af kvinde iført sort en bodystocking og en rød bodystocking

5. En fin siluet med korset

Til de ekstra særlige juledates, kan et korset nemt gå hen og få dig til at stråle endnu lysere end stjernen på toppen af juletræet.

Krydr julen med et ekstra lag sexet elegance med disse skønheder, som fås i et utal af farver. Og således kan du indtage højtiden med en silhuet, der får englene (og måske endda også din partner) til at synge saligt.

To kvinder iført rødt kortset og hofteholder lingeri sæt

“All I want for Christmas” er nærvær

Midt i julens stress og jag kan vi med fordel minde os selv om, at kvalitetstid faktisk er det mest værdifulde, vi kan give vores elskede. Tilsæt et enkelt eller to sæt legende og sexet lingeri og så kan julefreden roligt sænke sig!

Med få virkemidler kan vi nemt skabe omgivelser, der indbyder til latter, lidenskab og intimitet og således gøre december til en mere nærværende og mindeværdig måned.

Og er det ikke præcis dét, de fleste af os ønsker, julen skal være?

Kvinde iført rød babydoll kjole og en nissehue

Lignende blogindlæg

  Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

  Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

  TickHurtig og diskret levering
  TickFri fragt ved køb over 600 kr

  Levering

  Sikker betaling

  Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

  Alle modeller er over 18.

  Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS