Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket

Bodystockings til kvinder

Når du vil gøre ekstra meget ud af dig selv til de erotiske øjeblikke, er en sexet bodystocking helt perfekt. En bodystocking til kvinder kan være med til at styrke din selvtillid, og her på siden finder du noget for enhver smag - uanset om du er til de mere sofistikerede, de frække eller de forførende. Udvalget af vores sexede undertøj byder på de klassiske bodystockings, hvor du overlader mere til din partners fantasi, så vel som dem, der afslører noget mere hud.

Find din perfekte bodystocking til kvinder

Føl dig lækker i en sexet bodystocking

Mørket falder på, og der er lagt op til en rigtig hyggelig aften. De fleste ved, at hvis man har det helt rigtige tøj på, føler man også tit sig selv lidt ekstra, og det kan være med til at gøre den hyggelige aften lidt ekstra romantisk. En bodystocking til kvinder kan være den helt rigtige løsning for dig, der gerne vil føle dig lidt ekstra sexet, når du skal gøre dig til overfor din partner. Den fremhæver alle dine former og attributter på helt perfekt vis, og du vil med sikkerhed drive din partner til vanvid på den helt rigtige måde.

Din partner vil klart kunne se, hvis du føler dig godt tilpas i det, du vælger at iklæde dig, når I opholder jer i soveværelset, og han vil ikke kunne vente med at rive bodystockingen af dig og sende jer begge ind i ren ekstase. Ved at iføre dig denne, har du mulighed for at træde ind i et alter ego, der er en rigtig sexkilling, idet det nye stykke lingeri kan bringe helt nye følelser op i dig. Hvem ved, hvad det næste bliver?

Mange af varianterne her på siden har desuden indbygget hofteholder, så du selv kan sætte det sidste touch på dit sensuelle look med et par frække strømper. Hvis du ikke finder det rette lingeri her på siden, så har vi også et alternativ til bodystocking. Du kan nemlig også finde et stort udvalg af frække catsuits, som både er elegante og frække.

Bodystockings i forskellige afskygninger - også bundløse

Hos Sinful finder du bodystockings til alle typer af kvinder. Nogen kvinder vil helst have en, der overlader det meste til fantasien, hvorimod andre hellere end gerne vil have en variant, der viser så meget hud som muligt. Mulighederne er derfor mange, sådan at der er lidt til enhver smag.

Mange vælger også, at en bodystocking til kvinder ikke kun er noget, der skal bruges hjemme i soveværelset. Nogle af de forskellige modeller kan sagtens fungere som en lidt mere vovet påklædning til eksempelvis en tur i byen. Her kan vi blandt andet anbefale udvalget fra Nortie Lingerie. Sæt det smukke og delikate lingeri sammen med dine favorit bukser, et par høje hæle og en lille jakke hvor det lettere gennemsigtige materiale stadigvæk vil overlade lidt til fantasien. Det vil med sikkerhed få folk til at sende sultne blikke din vej.

Udover et udvalg af elegante modeller, der kan bruges i dagtimerne, har vi naturligvis også bodystockings til kvinder der kan kategoriseres som bondage lingeri med et lidt mere kinky og råt look, der med fordel kan bruges til diverse fetishlege. Disse modeller findes i materialer som lak, mesh og wetlook sammen med eksempelvis stålringe, manchetter, remme, kæder, lynlåse eller velkrobånd, der kan anvendes til fiksering og pirrende sanseleg.

Vi har også et stort udvalg af inden for bundløs bodystocking, der går ind under kategorien bundløs lingeri, som udover at fremhæve dine former giver fri adgang til dine intime dele. Disse modeller er nemlig er nemlig åbne i bunden, så din partner kan både stimulere og penetrere dig, uden at du nødvendigvis skal afklædes først. 

Vælg din rigtige størrelse

Det kan godt være lidt svært at finde hoved og hale i, hvilken størrelse, der passer en bedst, da størrelserne på bodystockings kan variere fra mærke til mærke. Hos Sinful finder du derfor udførlige størrelsesguides på alle produktsider, så du kan finde lige netop den størrelse du skal bruge. Vi har alt fra størrelse x-small til plus size. Vi vil gerne give så mange kvinder som muligt følelsen af at være sexede i en bodystocking. Derfor er det også vigtigt, at det netop er den korrekte størrelse, der kommes i indkøbskurven.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du skal bruge den ene eller den anden størrelse, kan du altid kontakte vores kundeservice. De sidder klar til at vejlede dig bedst muligt hver eneste dag via mail eller telefonen. Vi sætter en stor ære i at kunne give dig de rigtige råd og vejledning, når du skal købe en bodystocking til kvinder. Vi ved nemlig godt, hvor ærgerligt det er, når en pakke med lækkert lingeri når frem, og intet så rigtig passer. Derfor ligger vi en stor dyd i at uddanne os selv inden for de forskellige produktkategorier, så vi har mulighed for at kunne hjælpe vores kunder på bedst mulig vis, når de henvender sig til os.

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsmail

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS