Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
 • Hurtig og diskret levering
 • Fri fragt ved køb over 499 kr
 • Vi er e-mærket
Illustration af personer i hvidt tøj på en strand med fyrværkeri på himlenIllustration af personer i hvidt tøj på en strand med fyrværkeri på himlen
Guides
Content Specialist
Sidst opdateret:08/12/2023

Nytårs Trusser: En brasiliansk tradition for et farverigt år

Indholdsfortegnelse

Når det nye år endelig nærmer sig, og uret tæller ned til midnat, er mennesker over hele verden fulde af håb og travlt optaget af deres nytårsforsæt for det kommende år.

Mens vinterkulden indtager det meste af Europa, længes mange af os ofte efter et strejf af varme og spænding for at sparke det nye år i gang.

Selvom du måske ikke fejrer nytår på en tropisk strand med en cocktail i hånden og sand mellem tæerne, har vi en sjov hemmelighed, der lover at bringe lidt brasiliansk varme ind i vinterens festligheder.

Vær med, når vi udforsker en af Brasiliens mest populære nytårstraditioner. I denne lystige fejring mener man, at farven på dine trusser nytårsaften vil påvirke de energier og oplevelser, der vil forme dine næste tolv måneder.

Så glem de sædvanlige nytårsforsæt og forudsigelige festhatte; vi dykker hovedkulds ind i en eksplosion af farver, et strejf af krydderi og en hel masse frækhed!

Mode iført tre forskellige slags rødt undertøj

Rød: Et år fyldt med passion og sanselighed

Lad os starte med farven rød. Ifølge brasiliansk tradition lover røde trusser på nytårsaften et år fyldt med passion, sanselighed og måske endda et strejf af romantik.

Det er det perfekte valg for dem, der ønsker at tænde flammen i deres relationer eller byde nye, spændende forbindelser velkommen i deres liv.

Hop i noget rødt lingeri, skru op for temperaturen og bring den brændende varme fra en brasiliansk sommernat ind i dit liv, selvom det er frostvejr udenfor.

Tre modeller iført blåt undertøj

Blå: Et år med ro og fred

Hvis du ønsker et roligt og fredfyldt år, er det farven blå, du skal gå efter til nytårsaften.

Hvem ville ikke ønske et år fyldt med ro og harmoni i en verden, der til tider kan føles lidt kaotisk?

Denne smukke farve lover et år fyldt med fredelige øjeblikke, der giver dig en rolig og bekymringsfri tankegang, så du kan flyde på roens bølger midt i livets travlhed.

Tre modeller iført sort undertøj

Sort: Et år fyldt med styrke og selvtillid

Sort kan være forbundet med mystik og det ukendte, men i brasilianske nytårstraditioner er det farven på ‘empowerment’, som nok bedst kan oversættes til selvbestemmelse.

Hvis du bærer sorte trusser, menes det at bringe styrke, modstandsdygtighed og du kan se frem til et år, hvor du tager kontrol over din skæbne.

Omfavn styrken og gør dig klar til at dominere alt, hvad det kommende år kaster din vej, mens du stadig ser fejlfri ud.

Så træd ind i det nye år med selvtillid, klar til at overvinde udfordringer og omfavne spændingen, som det kommende år byder på.

Tre modeller iført hvidt undertøj

Hvid: Et rent lærred for en ny begyndelse

I Brasilien symboliserer hvidt tøj på nytårsaften en frisk start. Så sig farvel til det gamle og træd ind i det nye med en ren tavle.

Rens dig selv for det forløbne års udfordringer og træd ind i det nye år med en følelse af fornyelse. Det er et blankt lærred for alle de eventyr, der venter på at folde sig ud.

Gul: Rigdom og held i sigte

Hvis dit nytårsforsæt inkluderer økonomisk succes og rigdom, så er gul dit foretrukne valg.

Uanset om du sigter efter dit drømmejob, planlægger et iværksættereventyr, eller bare håber på lidt ekstra held i dine investeringer, er gul farven at bære nytårsaften.

Så luk solskinnet ind og dans ind i det nye år med løftet om finansiel overflod.

Tre modeller iført lilla undertøj

Lilla: Et år fyldt med kreativitet og nye ideer

For dem, der søger et år fyldt med kreativitet og inspiration, er lilla den foretrukne farve.

Og det gælder uanset om du leder efter nye ideer på arbejdet, inspiration til et nyt kunstværk eller en genial idé til at åbne din egen virksomhed.

De lilla trusser vil åbne døre og frigøre skjulte talenter, udnytte uforløst potentiale og tilføre hver dag dynamisk energi.

Spring ind i det nye år med tillid til at skabe, innovere og se dine ideer blomstre i en levende palet af muligheder.

Tre modeller iført pink undertøj

Pink: Et år fyldt med kærlighed og romantik

Sidst, men ikke mindst, for dem, der tror på kærlighedens kraft, er pink den helt rigtige farve at bære nytårsaften. Så kan du se frem til et år fyldt med kærlighed og romantik.

Vælg pink trusser, hvis du ønsker at styrke dine relationer og dyrke en følelse af samhørighed.

Uanset om du plejer eksisterende relationer eller dyrker nye, så lover pink trusser på nytårsaften et år, hvor kærligheden ikke blot er en flygtig følelse, men i stedet en konstant ledsager.

Illustration af personer i hvidt tøj på en strand med fyrværkeri på himlen

Lidt brasiliansk varme i vinterkulden

Når vi siger farvel til denne spændende rundtur i brasilianske traditioner, skal du huske, du er kunstneren af dit eget lærred. Der er ingen farve, der er for kraftig eller for lys til mesterværket, som er dit liv.

Så hvilken farve vil du bære denne nytårsaften? Vælg klogt, og må dit år være lige så levende og spændende, som de farver, du omfavner!

Skål for et uforglemmeligt år fyldt med kærlighed, latter og et strejf af brasiliansk varme.

Godt nytår!

Lignende blogindlæg

  Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

  Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

  Hurtig og diskret levering
  Fri fragt ved køb over 499 kr
  Vi er e-mærket

  Levering

  Sikker betaling

  Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

  Alle modeller er over 18.

  Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS