Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
 • Hurtig og diskret levering
 • Fri fragt ved køb over 599 kr
 • Vi er e-mærket
Sort sexlegetøj på sort baggrundSort sexlegetøj på sort baggrund
Nyheder
Copywriter
Sidst opdateret:09/04/2024

Sinful x Han Kjøbenhavn - Når menneskeligt begær møder mode

At udforske livet, udtrykke sig selv og være legende - det er blot nogle af de ting, mode og sex har til fælles. Det er også det, der hver dag motiverer og driver os på vores mission - at hjælpe alle med at leve deres bedste (sex)liv.

Og det er præcis det, vi vil fortsætte med at gøre i vores samarbejde med Han Kjøbenhavn De tør frygtløst udtrykke sig og tager chancer, og det er lige den energi, vi er på jagt efter, når det handler om at starte samtaler.

Og vi startede samtaler - på catwalken i Milano ved Milan Fashion Week 2023. På catwalken kunne man opleve sammensmeltningen af vores verdener i dristige kreationer, der strålede af kraft og rå sensualitet - og toppede i skabelsen af en kjole med en krave lavet af ca 170 tungevibratorer.

Sort sexlegetøj oven på hinanden

Er du vild med tanken om menneskeligt begær og kunst kombineret med et strejf af savage? Så vil Sinful x Han Kjøbenhavn Tongue Vibratoren uden tvivl blive dit nye yndlings tilbehør.

Den fascinerende tunge var det centrale element, der inspirerede samarbejdets værker. Vores stilfulde, sorte og kraftfulde tungevibrator er skabt til ren nydelse - futuristisk og uprætentiøs, men alligevel elegant og kraftfuld.

Hvis du vil udforske dine fantasier med en unik pleaser, der er et rent udtryk for mødet mellem begær og kunst, kan du få fingrene i den uimodståelige og fleksible Black Tongue vibrator lige her.

Person iført kjole lavet af sexlegetøj

Lignende blogindlæg

  Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

  Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

  Hurtig og diskret levering
  Fri fragt ved køb over 599 kr
  Vi er e-mærket

  Levering

  Sikker betaling

  Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

  Alle modeller er over 18.

  Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS