Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
 • Hurtig og diskret levering
 • Fri fragt ved køb over 599 kr
 • Vi er e-mærket
Person holder et lilla stykke sexlegetøj i hånden, mens hun står foran en lyserød baggrundPerson holder et lilla stykke sexlegetøj i hånden, mens hun står foran en lyserød baggrund
Nyheder
Content Specialist
Sidst opdateret:30/10/2023

SVEA x Sinful - Det perfekte match

25 procent af alle danske kvinder onanerer mindst én gang om ugen. Gør du?

Mange tror, at kvinder ikke onanerer lige så meget som mænd. Men det gør mange kvinder faktisk – og det er helt normalt. Det er derfor vigtigt, vi taler mere åbent om sex, nydelse og kvindelig onani.

Det mener den svenske sangerinde og sangskriver, SVEA, som vi er superstolte over at have indgået et samarbejde med.

Mange af SVEAs sange handler om netop sex, seksualitet og parforhold. Det gælder blandt andet de tre kæmpehits ‘Complicated’, ‘Body Talk’ og ‘Effort’.

SVEA repræsenterer en ung generation, som på mange måder går forrest, når det handler om at tale åbent om sex og onani. Derfor ser vi samarbejdet som intet mindre end et match made in heaven.

Person ligger på ryggen i en seng, mens hun holder en rød bog i hænderne og har et stykke sexlegetøj liggende ved siden af

En lille lilla pleaser

Sinful og SVEA mener, at kommunikation er vejen til et bedre sexliv. Vi skal stå ved os selv, vores seksualitet og turde tale med vores partner og venner om sex og onani.

Vi har et fælles ønske om at sætte fokus på kvinders nydelse og normalisere, at kvinder selvfølgelig også onanerer.

Den nye SVEA x Sinful French Kiss vibrator er en kraftfuld lilla pleaser, der giver din krop den nydelse, den fortjener. Du får dybe vibrationer og bløde strøg, der på en og samme tid tager hånd om hver centimeter af dit mest intime område - med ekstra fokus på din klitoris.

Vibratoren er designet, så den efterligner den skønne følelse af en ivrig mund, hvor læberne og tungen samarbejder om at forkæle din klitoris og vulva. Det praktiske håndtag gør det nemt at placere vibratoren, så du med sikkerhed rammer de høje toner hver eneste gang.

SVEA x Sinful French Kiss er den perfekte vibrator til at sætte fokus på forkælelse, nydelse og kvindelig onani.

Et lilla stykke sexlegetøj, der er placeret ovenpå en fod med en hvid strømpe på

Let's Talk About Sex

Vil du lære SVEA lidt bedre at kende?

I denne video taler hun med Christian, ven og dj, om kommunikation, sex og onani. Hun fortæller åbent og ærligt om, hvordan hun taler med både sin familie og sine venner om sex og sexlegetøj. Blandt andet om dengang hun fik sin far til at købe en vibrator til sin mor i julegave. Sådan!

Det vidste du ikke om SVEA

I en alder af 17 år underskrev SVEA sin første pladekontrakt. Siden da har den svenske sangerinde opnået stor succes både i og uden for Sverige med sine egne sange og samarbejder, der er blevet streamet over 120 millioner gange, herunder makkerskabet med den danske stjerne Alexander Oscar og den franske duo Ofenbach.

I løbet af året har SVEA udgivet adskillige singler forud for sit kommende debutalbum, som forventes at blive udgivet i 2024. Hun har desuden optrådt til over 35 shows i hele Europa - inklusiv store nordiske events og festivaler, som for eksempel Lollapalooza, Southside Festival, RixFM festival, Battiti Live, Swiss Music Awards, Fredagsrock i Tivoli, SPOT og AiaSound.

Mere end 1,8 millioner mennesker lytter til SVEAs musik hver måned på Spotify. Mange af hendes sange handler om sex, seksualitet og relationer - emner, som hun mener, er vigtige at tale om. Hendes tre hits 'Complicated', 'Body Talk' og 'Effort' er alle et bevis på det.

Lignende blogindlæg

  Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

  Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

  Hurtig og diskret levering
  Fri fragt ved køb over 599 kr
  Vi er e-mærket

  Levering

  Sikker betaling

  Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

  Alle modeller er over 18.

  Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS