Clone-A-Willy Klon Din Penis Original

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Clone-A-Willy Original
 • Clone-A-Willy Original

Clone-A-Willy Klon Din Penis Original

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

299,00 kr

154,00 kr

  Oversigt

  Kort info

  Lav en vibrerende kopi af din penis med den originale Clone a Willy dildo vibrator og lad din partner nyde dig selv når du ikke er i nærheden.

  Du får et komplet kit med alt, du skal bruge for at lave den. Det er nemt og simpelt!

  Den perfekte gaveidé til f.eks. kæresten, konen eller kollegaen.

  Clone a Willy er ftalat-, latex- og allergifri.

  Tip! Brug en penisring under støbningsprocessen for at holde erektionen længe nok til, at pulveret størkner.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Nu kan din kæreste, kone eller elsker nyde dig, selvom du er i byen, på forretningsrejse eller på ferie. Med Clone a Willy kan du nemlig lave en fræk, vibrerende kopi af din egen penis!

  Clone a Willy-kittet indeholder alt hvad du har brug for, for at skabe en tro udgave af din penis, og så medfølger der en lille vibrator, som du uden besvær sætter op i ”Willy” under støbningsprocessen. Alt, det kræver, er et par minutters forberedelse, lidt vand og tørretid. Voila! 24 timer senere har du en realistisk udgave af din penis, som hun kan nyde. Det er det tætteste du kommer på selv at være der, når du er væk.

  Clone a Willy er en sjov gaveidé til kæresten, konen eller kollegaen. Eller et muntert indslag hvis du skal til polterabend eller fødselsdag.

  Clone er Willy er et kvalitetsprodukt, som er ftalat-, latex- og allergifri og derfor 100 % sikkert at bruge.

  Tip! Vi anbefaler, at du medkøber en penisring, som du bruger under støbningsprocessen for at være sikker på at kunne holde erektionen, imens pulveret størkner. Screaming O RingO Erektionsring er meget velegenet til dette formål. Og så kan den selvfølgelig også bruges efterfølgende.

  Obs! Husk altid at følge instruktionerne i manualen nøje ifht. til tid, temperatur osv., så du får det bedste resultat.

  Detaljer

  MATERIALE: Silikone.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja.
  DIAMETER: Op til 6 cm.
  LÆNGDE, STØBNINGSRØR: 28 cm.
  LÆNGDE, VIBRATOR: 13 cm (2,5 cm i diameter).
  STØRRELSE: Passer de fleste mænd med en størrelse op til 23 cm.
  VANDTÆT: Stænktæt.
  BATTERITYPE: 1 x AA (medfølger ikke).
  VIBRATIONSNIVEAU: 1.
  LYDNIVEAU: Lydsvag.
  INTERFACE: 1 knap.
  BRUGERMANUAL: Engelsk.

  Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Sjovhedsfaktor
  Så blev det vores tur til at prøve Jeg vil sige ligesom alle de andre. Det lykkes ikke i første forsøg men jeg havde læst at det heller ikke lykkes for andre i første forsøg. Så jeg købte en ekstra pose støbepuvler med og i andet forsøg blandede vi det i støberøret i stedet for en skål først. Så nu står den og tøre. Jeg synes godt at man kunne putte en ekstra støbe blanding med i så man ikke skal betale 79 ekstra. Jeg er en af dem som ikke gad prøve først også bagefter skrive til sinful som andre har gjord og fået en ny pose men sjovt at prøve. Glæder mig til resultatet tror det bliver okay vi tager den som den er hehe
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Sjovhedsfaktor
  Sjov men ikke helt nem Det er et skægt og frækt koncept, men det er ikke nemt at lave den. Jeg formået at spilde en stor del af silikonen, som skulle bruges til formen, da jeg skulle indføre krigeren. Det gjorde at den færdige model kom til at se lidt mere deform ud end den originale ;) den var derfor ikke særlig populær hos kæresten. Det var dog sjovt at lave den og overvejer da også at give det er forsøg mere.
  Vil anbefale den, og vil også anbefale at man forbedre sig inden produktion.
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Sjovhedsfaktor
  Meget sjov Det har været en mega sjov oplevelse hvor man kan lave noget sjovt på en intim måde men man skal holde tunge lige i munden når man laver klonen
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Sjovhedsfaktor
  Your wife, you and... another you. Excellent and exciting combination! Good product. Excellent service:
  It is important that you are tidy and neat when you make the clone and have everything ready when you do. If you have company better

  Our first attempt to follow the instructions to the letter failed. It dried directly in the mold after 42 seconds of mixing, with temperature at 32 degrees and 414 ml of water. We got a great response from Sinful and they sent us a second spare kit free of charge. This time we did it successfully, using water at 20 degrees and 470ml of water. We mixed 30 seconds. And in total it took 3 minutes to harden.

  The clone looks very good, although we recommend reducing the amount of water a bit, depending on a faster setting. Maybe 440ml at about 20 degrees mixing for 30 seconds would be good so that in about 1 minute and a half / 2 minutes the mold is complete.

  Note that if you are curved you have to make a modification to the tube to make it perfect.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Sjovhedsfaktor
  Fedt produkt Mega fedt produkt som vi havde sjov og gode grin med at lave og efterfølgende afprøve. Det lykkedes fint i første forsøg, men havde også forberedt os ved at læse alle kommentarer og set videoen. Det drillede lidt i forhold til det lidt smalle rør og en lille krumning, men selv om det var et lille hul i støbemassen lykkedes det at lave en perfekt klon. Kan kun anbefales at prøve produktet. Vi er glade
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Sjovhedsfaktor
  Godt produkt Fedt produkt man skal lige lære at lave den rigtig men mega fedt produkt, man kunne dog godt bruge et tykkere rør til støbning da den er meget tynd når man ikke må røre siderne
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Sjovhedsfaktor
  Skuffet Støbemassen størknede i det sekund begyndte at hælde den over i formen selvom man har præcis fyldt instruktionerne med tid osv. Vi nået dsv ikke videre. Men sjov opfindelse.
  5 3 1
  Generel Vurdering
  Sjovhedsfaktor
  Nem eller svær? Der står en nem og fin beskrivelse af produktet og hvordan dette bruges . Men har som andre herinde også været ude for hele processen var en anelse svær
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Sjovhedsfaktor
  Krævede to forsøg Ligesom andre herinde oplevede jeg første gang at støbemassen simpelthen størknede i det sekund jeg begyndte at hælde den over i formen så jeg slet ikke kunne lave en afstøbning. Jeg gjorde præcis som der stod. Var præcis med temperatur og tid men alligevel fejlede det. Sinful var så venlige at sende mig nyt støbepulver og anden gang lykkedes det fordi jeg denne gang brugte mere vand og kun rørte i 15 sekunder. Har også den fordel at jeg har en mindre pik end normalt så rørte faktisk sammen i en shaker og brugte den som form så jeg straks kunne stikke pikken i og tilmed også støbe mine nødder :P
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Sjovhedsfaktor
  Jojo, vi fik et godt grin! Bestilte denne her OG ekstra støbnings pulver efter at have læst kommentarerne
  5 3 1
  Generel Vurdering
  Sjovhedsfaktor
  Bedste gave ever! Jeg købte denne til min kæreste og vi forsøgte at lave den, men i første omgang gik det galt.
  Men så til min fødselsdag havde han lavet en selv og pakket den ind som en ekstra gave (og selv tilføjet lidt glimmer i blandingen)
  Det er uden tvivl den bedste gave og det har skide sjovt at bruge den om aftenen!
  Dog er vibratoren meget larmende, men den var egentlig helt unødvendig! Virkelig naturtro, så flot og lækker!
  Så nu har jeg ham altid lige ved hånden
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Sjovhedsfaktor
  Super køb. Det er virkelig et sjovt og godt køb.
  Som mange andre kvinder, var jeg lidt betænkelig overfor vibratorens styrke, men den er super!
  Det er en sjovt ting at begive sig ud i, at skulle lave en kopi af en penis. Alt fra processen med at lave den, at agere fluffer under tørring, til brugen af den færdige dildo, er en sjov og nydelses fyldt opleve.
  Jeg har dog én kritisk bemærkning. Som jeg også ser andre nævne, er der ikke meget materiale med. Man har simpelthen meget svært ved, at få fyldt hele formen ud. Og det kan derfor være en fordel, at købe ekstra "fyld".
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Sjovhedsfaktor
  Fint produkt med for lidt silicone Sjovt produkt.
  Det kan være svært at holde rejsningen, da vandet skal være 32 grader. Det er lidt koldt. Ville være bedre om det var kropstempretur.
  Der er for lidt silicone hvis man bare er lidt over middel. Jeg får en ny sending, men hvis der ikke kommer ekstra sicone med, må jeg købe en ekstra pakke inden jeg støber.
  Der er så vidt jeg kan se 200ml med, og jeg har nærmere brug for 250-300ml, og jeg er altså ikke gigantisk, men nok lidt over middel.
  2 stjerne fordi det er lidt tåbeligt at spare på det primære materiale.
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Sjovhedsfaktor
  Pengene værd! Genial ide at købe sådan en. Altid sjovt at prøve noget nyt, og så især når det dur! God invistering siger jeg bare
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Sjovhedsfaktor
  Super godt produkt! Super godt produkt og så er det relativt nemt at lave selve klonen. Dog skal man være lidt hurtig, og få gerne kæresten til at lege lidt med banditten imens man laver den så man ik går “slap” ned i den. 5 stjerner herfra. Det et sjovt produkt og min kæreste er glad for den :-) så må man håbe man vinder jeres gavekort på 500 kr haha
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Sjovhedsfaktor
  Vurdering Den er lidt sjov. Virked første gang. Hade set grundigt på nettet hvordan. Brugte en penisrig for det skal passe på næsten SEK! Skyndtes der manglede lidt af det plast til og Støbning til sidst. Men meget sjov.
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Sjovhedsfaktor
  God og hurtig servise Jeg fik min Clone a Willy sæt dagen efter jeg havde købt den så rigtig god og hurtig service.
  Vi havde en rigtig god oplevelse med sættet, også var det jo alletiders gave til min kæreste.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Sjovhedsfaktor
  Super sjov at lave sammen med konen. Super sjovt at lave,kan ikke anbefales at lave selv man skal være 2 om det.

  - Der er forlidt støbe materiale og ligeså silikone til støbningen.

  Vi prøver igen med ekstra køb af materialer.
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Sjovhedsfaktor
  Præcis men for lidt gummifyld Nem at bruge, super fint og ret præcis aftryk. Desværre var røret for smalt og der var ikke nok gummi til at fylde støbeformen ud.
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Sjovhedsfaktor
  perfekt kopi Det virker bare
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Sjovhedsfaktor
  Tja det er da sjovt men... Jeg fik det til at virke i første forsøg men er man lidt bred/stor mangler der en bøtte mere af selve dildo blandingen, der mangler lige det sidste for at lave min Willy :) og skal man have to sæt for at lave en Willy, vil det blive en dyr fornøjelse. Der er kun ca. 2dl dildo blandingen men selve afstøbningspulver er der nok af.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Sjovhedsfaktor
  anderledes men sjov oplevelse Virkede godt første gang vi forsøgte, temperaturen var lavet på ca 38 grader, eller rettere sagt lidt for høj i forhold til det der stod i teksten. Det gjorde at den ikke blev ødelagt og selve formen blev god.
  det hele var gjort klar inden brug, så der var tid til leg og så blev der mixet. Der blev for en sikkerhedsskyld brugt en elastik bundet lidt ekstra stramt om penis, da det kan være svært at koncentrere sig ordentligt, når røret skal holdes over P.
  Derefter tror jeg vi ventede ca 5 min før røret blev fjernet igen.
  Dagen efter blev selve klonen så støbt og der blev sat vibrator i.
  Alt i alt, er det et godt produkt som vi/jeg har fået meget glæde af det kan varmt anbefales herfra. Har lavet 3 fantastiske kloner nu.

  plusser:
  Sjovt at bruge.
  Se videoer på youtube omkring brug, eller følg vejledningen og lav temperaturen på vandet lidt varmer inden påfyldning da materialet er koldt.
  Godt at bruge, der er masser af detaljer så som årer fra penis.
  Og det færdige produkt lugter ikke, er nemt at rengøre, og lækkert at lege med.

  Minusser:
  Hvis du har en penis der er lidt over gennemsnittet skal der bruges dobbelt silikone (4 bøtter) til at lave en enkelt klon, hvilket de ikke oplyser, og det er enormt dårligt fra producentens side.
  selv med to bøtter og en vibrator var det ikke nok.
  Det kostede et ekstra sæt, fordi disse ting ikke var oplyst.

  Service og levering må siges at være i top herinde.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Sjovhedsfaktor
  Sjovt men lykkedes ikke Super ide, og rigtig sjovt. Desværre størknede pulveret for os inden de 2 min var gået og vi fik ikke lavet en klon )-:
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Sjovhedsfaktor
  Udemærket Gav min kæreste sættet i valentines gave og forleden dag fik vi endelig taget os sammen til at "give it a go", det var sgu lettere sagt end gjort.
  Støbemassen størknede sygt hurtigt så det var bare at få javertus i rører asap, men det skal gå rigtigt først gang ellers er det noget crap.
  Til trods for det mildest talt kaotiske forsøg var det meget sjovt, resultatet lidt deformt, men vi prøver engang til, denne gang er vi dog bedre forberedt.
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Sjovhedsfaktor
  Meget skuffende Vi nåede kun lige at røre det sammen og hælde det i røret, så var det allerede størknet efter kun 40 sekunder.

  Lidt info: jo varmere vandet er jo hurtigere størkner støbepulveret, desuden virker det som om kalken i vand også få det til at størkne hurtigere... Det ville være rart at have fået at vide fra starten. Det kan ikke være rigtigt at markedføre noget som nemt, hvis man skal researche på nettet i en times tid for at finde ud af hvordan alginat (støbepulveret) fungerer. Det bliver spændende om siliconen virker som den skal, eller om man også skal ud og investere i noget et andet specielt produkt til det.
  5 1 1
  Generel Vurdering
  Sjovhedsfaktor
  En skuffelse Vi nåede slet ikke at få det udført før gipsen var stivnet, det klumpede og var mærkeligt.
  Vil gerne prøve en gang mere, hvis man kan købe gips herinde til at støbe formen.
  5 1 1
  Generel Vurdering
  Sjovhedsfaktor
  Clone a willy kit - Sikke et hit! Skal udstationeres for mit arbejde i 3 måneder, så har givet kæresten Clon A Willy som en lille overraskelse. Sikke et hit, det var lidt svært at finde ud af, men vi havde det sjovt i mens og nu har hun en meget livagtig kopi hun kan bruge:-)
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Sjovhedsfaktor
  Sindssygt svært at bruge Jeg forsøgte sammen med min kæreste at kaste mig ud i dette projekt, vi måtte bestille gele flere gange og opgav til sidst :-( ideen er ellers sjov
  5 1 1
  Generel Vurdering
  Sjovhedsfaktor
  Ikk særligt godt Intet gik som det skulle andet end temperaturen var god og så klumpede pulveret totalt og var ikk til at redde. Så det projekt er stoppet igen og damen må få noget andet at lege med :0)
  5 2 1
  Generel Vurdering
  Sjovhedsfaktor
  Penge ud af vinduet! Ideen er jo meget sjov, men det virkede ikke for mig, så føler jeg har spildt pengene.

  Først skal man lave støbningen til sin pik og derefter fylde det ud med det her gummi/silikone eller hvad det nu er. Fin beskrivelse medfølger, men for mig gik det allerede galt med at lave formen/støbningen.

  Der er noget af en udfordring at lave selv få det helet timet, hvis man er alene med det, og det er lige før jeg vil sige at man skal have arrangeret en trekant altså med to kvinder.
  For at lave støbningen skal man først få sin vandhane til at vise 37 grader (der medfølger et lille termometer, hvilket er fint), så vand i en skål og blande det med pulveret og derefter op i røret(emballagen), det har man max 2 minutter til, hvor man samtidig skal holde gejsten oppe - og der er altså ikke tid til at sidde og rive i banditten imens.
  Jeg kunne slet ikke få det her pulver ordentlig opløst med vandet, så det blev sådan noget klumpet noget. Jeg ved ikke om det er fordi der er meget kalk i vores vand.

  Rørret kunne godt have været lidt tykkere, hvis man har bare en let kurve på dilleren, så skal man være indstillet på at klippe klister lidt evt. med gaffa. De beskriver dog fint hvordan man gør.
  5 2 1
  Generel Vurdering
  Sjovhedsfaktor
  Total sjovt at lave Jeg arbejder som rejsemontør og så så produktet på Sinful og synes det kunne være en sjov ting at lave sammen med min kæreste :-) Også har hun jo også noget at hygge med når jeg ikke lige er hjemme ;-).
  Vi havde det super sjovt og hyggeligt med at lave støbeformen, men den mislykkede i første forsøg, nok mest fordi vi grinte lidt for meget af det komiske i det :-) Vi fik noget nyt støbepulver og fik lavet et rigtig godt aftryk og fik støbt en god Willy som hun har meget glæde af alene, men også sammen... :-)
  Fantastisk produkt som alle burde prøve lave sammen :-)
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Sjovhedsfaktor
  Kaos Man ser videoen og det ser rimelig nemt ud. Men da jeg stod alene og skulle gøre det var det ikke lige så nemt for mig.
  Under mit første fandt jeg ud af at man max har 30 sekunder efter at have rørt lidt rundt i blandingen før den stivner, så det virkede ikke for mig. Men det kan gøres lige så godt og nemt som i videoen. Det er vigtigt at man ligger godt inde i røret, så der ikke kommer huller i formen hvor silikonen kan rende ud af.
  Held og lykke med jeres resultat.
  5 3 1
  Generel Vurdering
  Sjovhedsfaktor
  Perfekt Produktet er kanon. Super sjov, og nyttig gave til kæresten. Og når hun er tilfreds, er jeg tilfreds :D

  Jeg vil også sige tak for en super service. Den første viberator jeg fik med var defekt, men jeg fik tilsendt en ny allerede dagen efter min besked til jer, uden problemer. Keep up the good work :)
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Sjovhedsfaktor
  ;) For fed en opfindelse. Kanon sjovt at lave sammen.. Kan klart anbefales.. Min kæreste er vant til kraftige vibrationer så valgte at købe en vibrator fra rocks off 120 mm og satte den i i stedet..... Vi har rigtig filtet med den så den blev perfekt ...
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Sjovhedsfaktor
  Halvsvært - men helt godt Det tog nogle forsøg før det lykkedes at få skabt en ordentlig klon for mit vedkommende. (Et godt tip: Få kæresten til at hjælpe. Det er svært at holde erektionen, når man samtidig skal lege den lille kemiker...) Men da det endelig lykkedes - i 4. forsøg - var det det hele værd alene at se kærestens udtryk, da hun åbnede gaveæsken med den meget vellignende kopi. Hun er meget glad for den - men heldigvis ikke helt så glad for den som for originalen. Kan på det varmeste anbefale dette sjove produkt. Også selv om det kan være lidt tricky...
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Sjovhedsfaktor
  Alle soldater burde investere i denne! Det er da den fedeste ting ever.

  Skal udstationeres som soldat og har en kæreste hjemme. Hvad gør man ikke for at holde på hende ;)

  Så hun får da lige en Clone-a-Willy i supricegave.
  5 5 1

  Du anmelder: Clone-A-Willy Klon Din Penis Original

  Hvordan vurderer du produktet? *