Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket

Clone-A-Willy

Clone A Willy produkterne er både et frækt og muntert indslag, fx som gave til kæresten, konen eller vennen. Clone A Willy gør det muligt at skabe en tro kopi af din egen penis og forvandle den til en vibrator, et lys, et stykke frækt sæbe eller måske en løjerlig chokoladebar.

Clone A Willy - Nem og sjov peniskloning

Klon din penis med Clone A Willy

Clone a Willy er en sjov, gør-det-selv-pakke, der giver dig mulighed for at lave en virkelig naturlig og detaljeret penis, der ligner din egen til perfektion. Klonen bliver lavet i kropsvenlige materialer, der er helt sikre at bruge på intime områder.

Den færdige klon er tilmed perfekt at bruge som en fræk overraskelse til din partner. Den kan nemlig bruges som en fræk dildovibrator, når du eksempelvis er langt væk hjemmefra. Der er forskellige versioner af Clone A Willy, som gør at du kan vælge din helt egen favorit.

Original varianten er lavet i en lys farve, der minder om en kaukasisk penis, og dertil kommer der en vibrator, der kan kommes i klonen. Dildovibratoren er uden phtalater og lavet i latex silikone, der er nemt at holde rent og som føles behageligt mod huden. Om du vælger at bruge den medfølgende vibrator fra kittet, eller du vil bruge din egen foretrukne vibrator er helt op til dig.

Clone A Willy er også tilgængelig i en selvlysende version, som er en særlig sjov gave til f.eks. singler. Slutresultatet er lyst i dagslys, men når lysene går ud, lyser klonen i mørket. Men hvad ville du tænke om en spiselig version af din penis? Clone A Willy i chokolade versionen gør det faktisk muligt.

Undgå faldgruber i fremstillingsprocessen

Først og fremmest er det meget vigtigt, at du læser instruktionerne fra begyndelsen i dit ​​Clone a Willy kit, inden du begynder at gøre noget. Fremstillingsprocessen er virkelig ret simpel, men der er nogle få punkter, hvor timing er af stor betydning.

Det eneste du skal bruge er en erigeret penis, lidt tape og pap, blandingen fra pakken i en passende beholder og så en passende mængde varmt vand. Derudover er det også smart at kunne bruge timeren på mobilen, selvom et klassisk æggeur også sagtens kan bruges.

Det mest kritiske trin i at klone din penis er efter støbeformespulveret er blevet blandet med vand, da formen begynder at hærde hurtigt. Derudover er det vigtigt, at du kan opretholde din erektion under hærdningen af ​​massen, hvilket tager et par minutter. Det er en god ide at bruge en penisring til at styrke erektionen, da det gør det meget lettere at opretholde rejsningen.

Skær røret til den korrekte længde og beskyt overfladen af kanten og pulver blandingen blandes med varmt vand. Husk, blandingstrinnet kan tage op til 60 sekunder. Massen hældes derefter i en form inde i røret, hvorefter den erigerede penis indføres og holdes i røret i to minutter til støbeformen er hærdet.

Har du brug for ekstra tips, kan du med fordel læse vores ultimative guide til Clone-A-Willy.

Næste step i Clone A Willy kit

Efter hærdningen, kan penis forsigtigt trækkes ud, hvorefter det er tilrådeligt at lade støbeformen tørre i et par timer. På dette tidspunkt kan du sukke af lettelse, da de hårdeste stadier er forbi. Når formen er tørret, kan du blande indholdet i emballagen, der fulgte med i dit Clone A Willy kit, med varmt vand og røre rundt til silikonemassen er helt homogen. Det tager cirka to minutter.

Den færdige blanding hældes ned i formen, så der er ca. 2,5 cm tomt rum op til kanten. Derefter kan du skære et kryds i et lille firkantet kartonstykke, hvor du sætter vibratoren igennem, så regulatoren sidder tilbage på den anden side.

Vibratoren skubbes ned i toppen af silikoneformen, så den ikke rører kantens form. Kartonstykket forhindrer vibratoren i at synke dybere end tilsigtet og holder kontrollerne rene fra silikonemassen. Lad massen hærde i 24 timer.

Den næste dag kan man fjerne den færdige Clone A Willy dildovibrator fra formen, trimme det overskydende silikone af bunden med eksempelvis en hobbykniv, og derefter er den klar til brug. Silikonedildoen kan nemt rengøres med varmt vand og en sexlegetøjsrens før og efter brug.

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS