Lav din egen Dildo

Har du altid drømt om en tro kopi af din egen penis? Med vores forskellige kits, f.eks. Clone-a-Willy, kan du lave din helt egen dildo. Dildoen vil have fuldstændig samme form som din egen penis.

Der er flere forskellige muligheder, når du gerne vil lave din egen dildo. Du kan lave den som både lys, sæbe, chokolade og endda som en vibrerende dildo. Find din favorit på Sinful.dk.

Mest solgte produkter

Lav din egen dildo til hjemmelavet fornøjelse

Lav din egen dildo og lad kreativiteten flyde

Der er omkring en milliard forskellige forslag til, hvad man kan bruge som dildo af de ting, du allerede har hjemme. Bananer, agurker, gulerødder, alt som har en naturlig fallos form kan således fremstå som et naturligt valg. Etuiet til tandbørsten, håndtaget på hårbørsten, et stearinlys, for ikke at nævne forskellige køkkenredskaber kan også være populære muligheder, når du vælger "hjemmelavet" sexlegetøj. Og ja, du kan bruge alle disse ting, og helt sikkert mange andre ting, men det giver dig langt fra den bedste onani-oplevelse.

Lav din egen dildo - det er både nemt og også ret sjovt. Hvis du er ekstra kreativ og har gåde håndarbejdsevner, kan du finde en gren og begynde at skære den til - bare husk at bruge fint sandpapir bagefter, så du ikke får flis i meget ubehagelige områder. Du kan sikkert også blæse en i glas, mejsle en i sten, dreje en i ler eller noget andet, hvis du er virkelig kreativ og kunstnerisk. Men hvis niveauet af viden ikke strækker sig til at skabe disse ting, kan du simpelthen få et gør-det-selv-kit.

Prøv lykken med en lav selv dildo

At arbejde med en lav selv dildo er både sjovt, kreativt og også lidt frækt. Der er færdige kits fra Cloneboy og Clone-A-Willy, der indeholder alt, hvad du behøver for at lave en penisafstøbning, uanset om du vil lave en kopi af din egen eller støbe din penis til din partner. Princippet er det samme som når du lavede gipsmasker i skolen, men denne gang har legetøjet en lidt anderledes og mere voksen dimension.

Pakken indeholder alt, hvad du behøver, så du hurtigt og nemt kan opbygge en støbeform og lave din egen dildo. Når formen er størknet, sætter du den erigerede penis i og voila - du har dit helt eget og meget personlige stykke sexlegetøj. Massen du bruger til at udfylde med er ofte silikonebaseret. Men du kan faktisk lave din egen penisafstøbning i forskellige materialer: chokolade eller gelé, hvis du vil spise den bagefter, stearin, hvis du vil skabe et humoristisk touch til den romantiske date eller have en smuk gipsafstøbning af dine ædlere dele til at dekorere lejligheden med. På denne måde kan du være kreativ, selvom du køber et diy-kit.

Klon din penis

Mange synes måske, at det lyder mærkeligt, men klon din penis og giv den væk er faktisk ret populært. Forestil dig eksempelvis at kunne give en kopi af din penis til din kæreste, når I skal være væk fra hinanden i lang tid.

Hvis du vælger et sæt, hvor du kan lave din egen dildo og komme en vibrator i, bliver det endnu sjovere. Alternativt kan du også give en uåbnet pakke til et par venner, så de også kan lave en lækker hjemmelavet dildo. Det kan også være en god ide at købe en penisring til at hjælpe processen med at opretholde erektionen de minutter, der kræves for at lave støbeformen. Hos Sinful kan du finde alt, hvad du skal bruge, når du skal lave din egen dildo. Så du kan sagtens lade grøntsagerne blive i grøntsagsskuffen.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk