Fri fragt med DAO | Kun i dag!

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
 • Hurtig og diskret levering
 • Fri fragt ved køb over 499 kr
 • Vi er e-mærket
Person der holder en Clone A Willy beholder med blomster rundt omPerson der holder en Clone A Willy beholder med blomster rundt om
Brands
Sexual Wellness Specialist
Sidst opdateret:23/06/2020

Clone A Willy - Den Ultimative Guide

Kunne du tænke dig en afstøbning af din penis? For det kan rent faktisk lade sig gøre. Vi er heldigvis ikke ude i noget med DNA-prøver og kittelklædte forskere.

Med et sæt Clone A Willy kan du klone den hjemme hos dig selv, og du behøver ikke gøre andet end at smide bukserne.

Måske har du lyst til for forære et ekstra eksemplar at dit vedhæng til din udkårne, så hun eller han ikke skal undvære dig, når du ikke er til rådighed. Eller måske synes du, det er den perfekte gave til den ven, som altid kun ønsker sig penge eller underbukser?

Uanset anledningen, så er det næsten stensikkert, at modtageren trækker på smilebåndet, hvad enten de modtager din færdige støbning eller Clone A Willy sættet, så de selv kan folde sig ud.

Med hvad får man egentlig med, når man køber Clone A Willy? Og er det ikke drøn besværligt at skulle lave sådan en afstøbning af penis? Det og meget mere finder du svar på i guiden her, så du med rolige hænder og rejst flag kan kaste dig ud i processen.

Hvad indeholder Clone A Willy?

I Clone A Willy sættene får du de fleste ting, som skal bruges til at lave din afstøbning af penis. De indeholder nemlig både brugsanvisning og:

 • Støberør
 • Støbningspulver
 • Termometer
 • 2 små bøtter med premium silikone
 • Rørepind i træ
 • Vibrator

Psst! Husk at købe en pakke AA-batterier, så du kan få gang i vibrationerne med det samme.

En blomsterbuket og diverse produkter fra et Clone A Willy sæt ligger på en blå baggrund

Hvilken Clone A Willy er den rigtige for mig?

Sinful.dk finder du flere forskellige udgaver af de populære støbe kits. Se med herunder for at finde den (eller de) modeller, som kalder på dig.

Person der sidder med fire Clone A Willy beholdere

Clone A Willy - Original 

Som navnet antyder får du her det helt originale klonings-kit, der er ideelt til afstøbning af selve skaftet af penis. Der medfølger en vibrator, så du selv kan vælge, om din klon skal vibrere (nu ikke noget med at blive misundelig - din egen penis vil selvfølgelig altid være bedre end kopien).

Køb Her

Clone A Willy - Medium Skin Tone

Kittet her er præcis det samme som originalen, men bare i en lidt mørkere tone. Du får altså stadig en tro kopi af dit skaft og en vibrator, som kan tilføre lidt ekstra buzz.

Køb Her

Clone A Willy - Plus Balls

Hvis du synes, det er synd og skam, at dine kugler ikke også bliver foreviget som afstøbning, så skal du vælge denne udgave, hvor du også kan klone pungen. I kittet her får du også en vibrator, og denne gang er den endda fjernbetjent.

Køb Her

Clone A Willy - Glow in the Dark - Green

Skal din kloning være ekstra festlig? Så kan du vælge den udgave, hvor resultatet bliver selvlysende. Kittet består af samme indhold, som du finder i original udgaven - det er bare farven, der (i en den grad) er anderledes.

Køb Her

Clone A Willy - Glow in the Dark - Pink

Er det farverige og selvlysende look lige noget for dig, så finder du også originaludgaven i en hot pink og selvlysende udgave.

Køb Her

Person der dypper en banan i et glas med yoghurt

Sådan laver du en Clone A Willy

Selve processen med at lave en afstøbning af penis kræver, at man holder tungen lige i munden. Du skal bruge både præcision og koordinering for at få alle trin til at spille, så det allerbedste råd er at alliere dig med din partner eller en anden fortrolig, inden du går i gang. Når man er to (eller flere), så går det meget lettere.

Det er også vigtigt, at du er godt forberedt og har læst hele brugsanvisningen igennem, inden I går i gang.

Person der har et bæger med blå silikone og en træpind i hænderne

Du kan også følge vores udførlige step by step guide til Clone a Willy her:

Forberedelse Selvom Clone A Willy-kittet indeholder meget af det, du skal bruge, skal du alligevel selv finde følgende frem, inden I går i gang:

 • En skål til støbemassen
 • Røreske eller dejskraber
 • Saks
 • Tusch
 • Et stykke firkantet pap
 • En skål til silikonen (brug evt. en gammel plastikbøtte, som du kan smide ud bagefter - silikonen er næsten ikke til at få af)
 • Målebæger eller vægt
 • Køkkenrulle eller en våd klud
 • Stopur/mobiltelefon
 • En klone-klar penis

Nu er du klar til at gå i gang med det sjove. For at lave afstøbningen skal penis være stiv, så få du bare gang i dine frækkeste fantasier eller lad din partner hjælpe dig lidt på vej. Når du har rejsning, er I klar til næste skridt.

1. Placér støberøret ved siden af penis for at måle med åbningen væk fra dig. Sæt en streg på røret ca. 1 cm over, hvor din penis når til.

2. Klip røret ned til stregen, så det passer til netop din længde.

Nu skal selve støbemassen blandes. Denne del skal gå tjept, så hjælp hinanden.

3. Hold termometeret under vandhanen og lad vandet nå 32 grader. Det er vigtigt at være helt præcis.

4. Afmål 4,1 dl vand i din skål (Hvis du ikke har et målebæger, så kan du bruge en køkkenvægt. 4,1 dl er det samme som 410 gram).

5. Rør pulver og vand sammen i en skål i 45 sekunder. Brug et stopur eller din mobiltelefon til at tage tid. Det gør ikke noget, at massen er klumpet.

6. Hæld massen ned i støberøret og før hurtigt den erigerede penis ind i røret. Bøj dig evt. lidt forover, så penis peger mere nedad og massen ikke løber ud.

7. Hold penis i røret i 2 minutter og tænk gerne på noget frækt undervejs, så du ikke mister din rejsning.

8. Når støbemassen har sat sig efter de 2 minutter, kan du forsigtigt lirke penis ud.

9. Væbn dig med tålmodighed. Formen må nemlig gerne stå i mellem 4-8 timer for det bedste resultat.

Når ventetiden er ovre, er formen klar. Nu skal I i gang med silikoneblandingen.

10. Start med at hælde overskydende vand fra støberøret. Der kan godt have dannet sig en smule kondens.

11. Bland de to bøtter med silikone i en skål eller plastbøtte. Brug træpinden til at skrabe al silikonen ud og til at røre dem sammen til en ensartet farve.

12. Hæld så den færdige blanding ned i støbeformen og gerne langsomt for at undgå for mange luftbobler.

13. Sæt et kryds på papskiven og klip eller skær det ud

14. Før vibratoren igennem pappet, så kun bunden stikker ud

15. Sæt vibratoren ned i midten af silikonemassen, så papstykket hviler på kanten af røret.

 

Næsten færdig! Nu skal hele herligheden nemlig bare tørre i 24 timer.

16. Når de 24 timer er gået, kan din afstøbning lirkes forsigtigt ud af røret. Værs’go at nyde resultatet. Og husk at bruge en god vandbaseret glidecreme sammen med den nye klon for at få den bedste oplevelse.

Person står med et støberør på hoften

Tips og tricks til afstøbning af penis 

Du skal selvfølgelig ikke snydes for vores allerbedste tips og tricks til en perfekt afstøbning af penis. Der er nemlig masser af måder, hvorpå du kan gøre det lettere for dig selv undervejs.

Hjælp din rejsning

Selvom du måske normalt ikke har nogen problemer med at blive og forblive hård, så er dette kloningsprojekt ikke ligefrem det mest sexede i verden. Derfor kan det være en god idé at give hovedrollen de bedste forudsætninger for at stå igennem med en stabil rejsning.

Det kan du eksempelvis gøre ved at bruge en penispumpe inden og gerne i kombination med en penisring. Du kan også sagtens bruge ringen uden at bruge pumpen først.

Person står med en penispumpe og har en banen på hoften i sit undertøj

Trimmer eller smørrelse

Hvis du er flot udsmykket med en lang eller tæt kønsbehåring, så kan det være en hjælp, hvis du bruger en trimmer inden. Hårene kan snige sig ned i begge slags masser, så klip og trim evt. lige til, hvis du vil undgå ubehagelig niv. Alternativt kan du dække din kønsbehåring med et lag vaseline.

En skraber og en tube barbergel ligger på en blå baggrund

Tape

Måske synes du, at kanten på støberøret føles lidt for skarp, efter den er blevet klippet til? I så fald kan du sætte lidt malertape eller lignende på kanten for at undgå ubehag mod huden.

Ekstra Pulver

Det kan være en god idé at tilkøbe en ekstra omgang støbningspulver, så du er sikker på at have nok eller have ekstra. Hvis støbemassen når at sætte sig, inden den hældes i støberøret, skal du starte forfra med en ny omgang.

Nærbillede af støbningspulver i en håndflade, der bliver pustet til

Ekstra silikone

Hvis din erigerede penis måler mere end 22,8 cm eller du vil lave en afstøbning uden vibrator, så skal du have fat i en omgang ekstra silikone.

Kurvet penis

Peger din penis lidt i den ene eller den anden retning? No problem! Klip støberøret til og skær det herefter over i en vinkel ca. der, hvor din kurve er mest markant. Rotér de to dele til den rette vinkel og brug menneskets bedste ven, gaffatapen, til at sætte dem sammen.

Det giver dig et vinklet støberør, så du kan springe ud resten af processen på samme måde, som beskrevet i vores guide eller brugsanvisningen. Du kan også læse mere på Clone A Willy’s hjemmeside.

Forbered dig på griseri

Både støbemasse og silikone risikerer at løbe over formen og let’s face it - det kan blive lidt af et klistret griseri.

Derfor bør du overveje, om du vil stå ovenpå dyre tæpper, være iklædt dine yndlings boxershorts eller om det måske er lettere at søge mod badeværelse eller køkken.

Hav køkkenrulle, en våd klud og evt. et gammelt håndklæde klar, så du undgår besværlig rengøring bagefter.

Nærbillede af to hænder der hælder lyserødt silikone ud over en banan

God fornøjelse

Vi håber ikke, at du er blevet helt forpustet over de mange forskellige udgaver af Clone A Willy eller vejen til et godt resultat. 

Det er slet ikke så sveddryppende, som det måske kan lyde. Det er i stedet både en morsom, mindeværdig og lidt fræk oplevelse, og resultatet bliver ofte ligeså.

Rigtig god fornøjelse med din nye bedste ven!

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS