Elvie App-styret Bækkenbundstræner

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Elvie Trainer App-styret Bækkenbundstræner - PRISVINDER billede af emballagen 1
 • Elvie Trainer App-styret Bækkenbundstræner - PRISVINDER billede af emballagen 2
 • Elvie Trainer App-styret Bækkenbundstræner - PRISVINDER billede af emballagen 3
 • Elvie Trainer App-styret Bækkenbundstræner - PRISVINDER billede af emballagen 4
 • Elvie Trainer App-styret Bækkenbundstræner - PRISVINDER billede af emballagen 5
 • Elvie Trainer App-styret Bækkenbundstræner - PRISVINDER billede af emballagen 9
 • Elvie Trainer App-styret Bækkenbundstræner - PRISVINDER billede af emballagen 50
 • Elvie Trainer App-styret Bækkenbundstræner - PRISVINDER billede af emballagen 51
 • Elvie Trainer App-styret Bækkenbundstræner - PRISVINDER billede af emballagen 100

Elvie App-styret Bækkenbundstræner

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

1.495,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Den app-styrede Elvie Trainer bækkenbundstræner giver ny mening til udtrykket “personlig træner”.

  Få stærkere muskler, øget følsomhed og bedre orgasmer ved træning af dit intime område.

  Den unikt udviklede app gør træningen til en leg og guider dig hele tiden til det bedste resultat.

  Vandtæt og genopladelig.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Revolutionér din bækkenbundstræning med den prisvindende Elvie. Den synliggør dine bækkenbunds bevægelser i realtid ved hjælp af den tilhørende app der fungerer som din personlige træner. Den patenterede teknologi måler kraft og bevægelse for at hjælpe dig med at forbedre din teknik til mere sikre og effektive træninger.

  Den slanke og ergonomiske træner er beklædt med medicinsk silikone og kommer med et aftageligt beskyttelseslåg. Den bruger bio-feedback til at afgøre, om du laver øvelserne korrekt, så du aldrig er nødt til at gætte dig frem.

  Forbind Elvie med den gratis Elvie Trainer app for at få adgang til sjove 5-minutters sessioner der giver dine bækkenbundsmuskler en fuldendt træning og lover dig resultater inden for 4 uger. App'en hjælper også med at måle din udvikling.

  Elvie Trainer er vandtæt og genopladelig via den medfølgende ladestation og mikro USB kabel. Brug en dråbe vandbaseret glidecreme for at hjælpe Elvie med at glide på plads, og rengør den efterfølgende med vand og mild sæbe eller sexlegetøjs rengøring for god hygiejne.

  Elvie Trainer har modtaget flere priser og er anbefalet af over 1000 sundhedseksperter.

  Detaljer

  MATERIALE: Medicinsk silikone.
  ALLERGENER: Ftalat- og latexfri.
  VANDTÆT: Ja.
  LÆNGDE: 8 cm.
  BREDDE: Op til 3,5 cm.
  VÆGT: 25 g.
  GENOPLADELIG: Ja via medfølgende USB kabel.
  APP: Elvie Trainer (gratis).
  FORBINDELSE: Bluetooth Smart Ready (kræver Bluetooth Low Energy).
  KAN KOBLES TIL:
  - iPhone iOs 10 (eller nyere).
  - iPad OS 13 (eller nyere).
  - Android 6 (eller nyere).
  - Virker ikke med Huawei mobiler.
  ANBEFALET GLIDECREME: Vandbaseret.
  SPROG: Engelsk, fransk, italiensk, russisk, spansk, hollandsk, kinesisk, tysk, svensk og japansk.
  MEDFØLGER: Ladestation og silikone beskyttelseslåg.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Resultat
  God når den virker. Jeg købte dette produkt ud fra at det er et godt koncept, diskret at have stående og til at motivere og hjælpe med at træne rigtigt. Alle disse ting kan dette produkt til fulde, og som overskriften siger så er den god, når den virker. Jeg har dog oplevet problemer med at oprette forbindelse, og at forbindelsen forsvinder undervejs, dette gjorde for mig at så fik jeg så ikke trænet den dag. Så for mig fyldte det meget at forbindelsen var meget ustabil rigtig tit, som skabte en del frustration. Men når det er sagt så syntes jeg virkelig produktet er lækkert, god kvalitet og er et fantastisk koncept som virkelig fangede mig.
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Resultat
  Sjov og effektiv bækkenbundstræning Elvie er et fantastisk apparater til at træne sin bækkenbund med. Den fortæller hvor hårdt du trækker sammen og har forskellige øvelser, som giver en motivation til at forbedre sig. Træningsprogrammerne tilpasses efter niveau og personlige profil(alder, om du har født osv.), og bliver automatisk sværre jo stærkere du bliver. Nogle gange føles det lidt som et spil, så det er også sjovt. Selve elvien er lækker glat og blød og meget venlig at have oppe. Helt klart anbefalesværdigt også selvom du ikke har født, men bare vil træne din bækkenbund (hvilket har været i mit tilfælde).
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Resultat
  God hjælp til træningen Produktet er lavet i en super lækker kvalitet.

  Det kan være svært at vide, hvordan/hvor godt/hvor hårdt man kniber, men med app'en bliver det visuelt og man kan følge med i, hvornår man gør det godt, og hvornår det ikke virker.
  Jeg synes, det er virkelig svært at styre mine knib godt nok til at klare sig i "spillet", og det går kun langsomt fremad, men det er rart at vide, hvornår man rent faktisk rammer det gode knib.
  App'en er ikke et decideret spil, men har lidt opbygning som et spil. Der er forskellige øvelser undervejs, og den lagrer dine tidligere resultater og roser eller opmuntre dig til mere træning alt efter, hvordan du klare dig i forhold til dine egne tidligere resultater.
  Jeg er glad for, at jeg har købt den, selvom jeg føler mig utroligt dårlig til at lave knibeøvelser efter at have set resultaterne på en skærm... Der skal trænes mere her :-)
  Ps. Jeg er i øvrigt hverken gravid eller har været det.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Resultat
  Meget tilfreds Super godt produkt i en lækker indpakning, som giver indtryk af kvalitet. Hurtig og nem at komme i gang med og gør ens træning sjov og effektiv.
  Min kæreste føler allerede lidt forbedring her 5 dage efter - men har
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Resultat
  Jeg er begyndt at lave knibe-øvelser hver dag nu! Og ja, det er stort ;-) Jeg huskede det ellers aldrig, selv om jeg har prøvet at få det indført som daglig rutine flere gange, med og uden reminders.
  Denne dims + app giver lige det ekstra som gør at det er sjovt og man er ikke i tvivl om at man gør det rigtig (eller forkert... det bliver pludselig meget tydeligt :-p).
  Den kommer også med reminders, og fordi det er sjovt, man kan se hvad man laver imens, og se sine fremskridt, får jeg lavet øvelserne.
  Rigtig godt køb!
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Resultat
  Elsker, elsker, elsker den. Den er SÅ genial! Jeg er gravid med mit første barn, og kan efterhånden mærke, hvor svært det er at "holde sig tæt", når man lige bliver overrasket af et nys og lignende. Og ja bækkenbundtræning er ikke ligefrem det mest sexede, og det bliver hurtigt en af de der ting jeg ikke liiiige får gjort i dagligdagen. Men app'en til den her er seriøs genial. Det er et spil, hvor man "styre" sig igennem udfordringer ved at lave forskellige knibeøvelser.

  Jeg fandt ud af, at jeg faktisk slet ikke lavede knibeøvelserne på den bedste måde, men med app'en kan man se, hvor meget man "løfter" og man skal igennem både hurtige og lange løft for at træne bækkenbunden både til de hurtige sammentrækninger som nys og til at holde sig længere fx på en gåtur.

  Nu er det både nemt at se sit fremaskridt og så er det super sjovt som tidsfordriv,. Jep nu er jeg i topform med mine knibeøvelser :D
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Resultat
  En virkelig god Jeg var lidt skeptisk i starten, pga den høje pris. Jeg har efter 1 fødsel længe haft behov for træning af bækkenbunden, men fik det aldrig rigtig gjort fordi jeg simpelthen glemte det eller ikke rigtig vidste hvad/hvordan jeg bedst skulle gribe det an. Jeg har nu haft Elvie trainer i en uge, og jeg bruger den HVER dag. Fordi det er bygget op som et spil er det både sjovt og effektivt at træne dagligt. Jeg elsker at man kan følge sin egen process og faktisk se at der sker noget for hver gang man bruger den. Det er så motiverende og man ender lidt med at være i konkurrence med sig selv. Opsætningen tog kun 1 min og så er man klar til brug. Så hvis du er i tvivl om den VIRKELIG er pengene værd, så kan jeg forsikre dig at det er den 100%. Har ikke fortrudt mit køb 1 sekund.
  5 5 1

  Du anmelder: Elvie App-styret Bækkenbundstræner

  Hvordan vurderer du produktet? *