Elvie Trainer App-styret Bækkenbundstræner - PRISVINDER

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Elvie Trainer App-styret Bækkenbundstræner - PRISVINDER billede af emballagen 1
 • Elvie Trainer App-styret Bækkenbundstræner - PRISVINDER billede af emballagen 2
 • Elvie Trainer App-styret Bækkenbundstræner - PRISVINDER billede af emballagen 3
 • Elvie Trainer App-styret Bækkenbundstræner - PRISVINDER billede af emballagen 4
 • Elvie Trainer App-styret Bækkenbundstræner - PRISVINDER billede af emballagen 5
 • Elvie Trainer App-styret Bækkenbundstræner - PRISVINDER billede af emballagen 9
 • Elvie Trainer App-styret Bækkenbundstræner - PRISVINDER billede af emballagen 50
 • Elvie Trainer App-styret Bækkenbundstræner - PRISVINDER billede af emballagen 51
 • Elvie Trainer App-styret Bækkenbundstræner - PRISVINDER billede af emballagen 100

Elvie Trainer App-styret Bækkenbundstræner - PRISVINDER

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

1.495,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Den app-styrede Elvie Trainer bækkenbundstræner giver ny mening til udtrykket “personlig træner”.

  Få stærkere muskler, øget følsomhed og endnu bedre orgasmer ved træning af dit mest intime område.

  Den unikt udviklede app gør træningen til en leg og guider dig hele tiden til det bedste resultat.

  Vandtæt og opladelig. Red Dot Award vinder i 2016.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Hvem siger, at træning behøver være kedelig? Den app-styrede Elvie Trainer bækkenbundstræner giver ny mening til udtrykket “personlig træner”.

  Uanset om du ønsker at afhjælpe gener fra graviditet og fødsel eller om du blot er interesseret i at opnå en sundere bækkenbund, stærkere muskler, øget følsomhed og endnu bedre orgasmer, så er Elvie perfekt til sjov og effektiv træning af dit mest intime område.

  Elvie Trainer er nem, sikker og behagelig at anvende. Du indsætter blot den fleksible silikone tracker, tilslutter app’en og følger instruktionerne på din smartphone.

  Den unikke app gør træningen underholdende og let at gå til. Øvelserne er nærmest designet som små spil, hvor du skal bruge trackeren som joystick. Samtidig kan du nemt følge dine fremskridt og få feedback, så du kniber på den helt rigtige måde og opnår det bedste resultat.

  Appen er gratis og er kompatibel med både Android og iOS. Elvie er opladelig og lades op ved hjælp af det medfølgende USB-kabel.

  Elvie er nomineret til en af de prestigefyldte XBiz Awards i 2018. Vandt desuden den flotte Red Dot design Award i 2016 samt en HealthTech Award i 2017.

  Detaljer

  MATERIALE: Medicinsk silikone.
  FTALATFRI: Ja.
  VANDTÆT: Ja.
  GRATIS APP: Ja.
  KRAV, iOS: iPhone 4S eller nyere.
  KRAV, ANDROID: 4.3 eller nyere.
  BATTERI: Opladeligt Li-ion batteri.
  BUGERMANUAL: Engelsk m.v.
  MEDFØLGER: Beskyttelsescover, oplader etui, USB-kabel.
  OBS: App'en virker ikke med en Huawei smartphone.

  Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Resultat
  God når den virker. Jeg købte dette produkt ud fra at det er et godt koncept, diskret at have stående og til at motivere og hjælpe med at træne rigtigt. Alle disse ting kan dette produkt til fulde, og som overskriften siger så er den god, når den virker. Jeg har dog oplevet problemer med at oprette forbindelse, og at forbindelsen forsvinder undervejs, dette gjorde for mig at så fik jeg så ikke trænet den dag. Så for mig fyldte det meget at forbindelsen var meget ustabil rigtig tit, som skabte en del frustration. Men når det er sagt så syntes jeg virkelig produktet er lækkert, god kvalitet og er et fantastisk koncept som virkelig fangede mig.
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Resultat
  Sjov og effektiv bækkenbundstræning Elvie er et fantastisk apparater til at træne sin bækkenbund med. Den fortæller hvor hårdt du trækker sammen og har forskellige øvelser, som giver en motivation til at forbedre sig. Træningsprogrammerne tilpasses efter niveau og personlige profil(alder, om du har født osv.), og bliver automatisk sværre jo stærkere du bliver. Nogle gange føles det lidt som et spil, så det er også sjovt. Selve elvien er lækker glat og blød og meget venlig at have oppe. Helt klart anbefalesværdigt også selvom du ikke har født, men bare vil træne din bækkenbund (hvilket har været i mit tilfælde).
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Resultat
  God hjælp til træningen Produktet er lavet i en super lækker kvalitet.

  Det kan være svært at vide, hvordan/hvor godt/hvor hårdt man kniber, men med app'en bliver det visuelt og man kan følge med i, hvornår man gør det godt, og hvornår det ikke virker.
  Jeg synes, det er virkelig svært at styre mine knib godt nok til at klare sig i "spillet", og det går kun langsomt fremad, men det er rart at vide, hvornår man rent faktisk rammer det gode knib.
  App'en er ikke et decideret spil, men har lidt opbygning som et spil. Der er forskellige øvelser undervejs, og den lagrer dine tidligere resultater og roser eller opmuntre dig til mere træning alt efter, hvordan du klare dig i forhold til dine egne tidligere resultater.
  Jeg er glad for, at jeg har købt den, selvom jeg føler mig utroligt dårlig til at lave knibeøvelser efter at have set resultaterne på en skærm... Der skal trænes mere her :-)
  Ps. Jeg er i øvrigt hverken gravid eller har været det.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Resultat
  Meget tilfreds Super godt produkt i en lækker indpakning, som giver indtryk af kvalitet. Hurtig og nem at komme i gang med og gør ens træning sjov og effektiv.
  Min kæreste føler allerede lidt forbedring her 5 dage efter - men har
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Resultat
  Jeg er begyndt at lave knibe-øvelser hver dag nu! Og ja, det er stort ;-) Jeg huskede det ellers aldrig, selv om jeg har prøvet at få det indført som daglig rutine flere gange, med og uden reminders.
  Denne dims + app giver lige det ekstra som gør at det er sjovt og man er ikke i tvivl om at man gør det rigtig (eller forkert... det bliver pludselig meget tydeligt :-p).
  Den kommer også med reminders, og fordi det er sjovt, man kan se hvad man laver imens, og se sine fremskridt, får jeg lavet øvelserne.
  Rigtig godt køb!
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Resultat
  Elsker, elsker, elsker den. Den er SÅ genial! Jeg er gravid med mit første barn, og kan efterhånden mærke, hvor svært det er at "holde sig tæt", når man lige bliver overrasket af et nys og lignende. Og ja bækkenbundtræning er ikke ligefrem det mest sexede, og det bliver hurtigt en af de der ting jeg ikke liiiige får gjort i dagligdagen. Men app'en til den her er seriøs genial. Det er et spil, hvor man "styre" sig igennem udfordringer ved at lave forskellige knibeøvelser.

  Jeg fandt ud af, at jeg faktisk slet ikke lavede knibeøvelserne på den bedste måde, men med app'en kan man se, hvor meget man "løfter" og man skal igennem både hurtige og lange løft for at træne bækkenbunden både til de hurtige sammentrækninger som nys og til at holde sig længere fx på en gåtur.

  Nu er det både nemt at se sit fremaskridt og så er det super sjovt som tidsfordriv,. Jep nu er jeg i topform med mine knibeøvelser :D
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Resultat
  En virkelig god Jeg var lidt skeptisk i starten, pga den høje pris. Jeg har efter 1 fødsel længe haft behov for træning af bækkenbunden, men fik det aldrig rigtig gjort fordi jeg simpelthen glemte det eller ikke rigtig vidste hvad/hvordan jeg bedst skulle gribe det an. Jeg har nu haft Elvie trainer i en uge, og jeg bruger den HVER dag. Fordi det er bygget op som et spil er det både sjovt og effektivt at træne dagligt. Jeg elsker at man kan følge sin egen process og faktisk se at der sker noget for hver gang man bruger den. Det er så motiverende og man ender lidt med at være i konkurrence med sig selv. Opsætningen tog kun 1 min og så er man klar til brug. Så hvis du er i tvivl om den VIRKELIG er pengene værd, så kan jeg forsikre dig at det er den 100%. Har ikke fortrudt mit køb 1 sekund.
  5 5 1

  Du anmelder: Elvie Trainer App-styret Bækkenbundstræner - PRISVINDER

  Hvordan vurderer du produktet? *