Bækkenbundstræner

En bækkenbundstræner giver dig mulighed for at følge et træningsprogram, gennem eksempelvis en app-styret bækkenbundstræner eller en bækkenbundstræner, der automatisk træner bækkenbunden for dig. Du kan se hele vores brede udvalg af bækkenbundskugler eller læse mere om bækkenbundstræning her i vores ultimative bækkenbundsguide.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Længde
Indførbar længde
Diameter
Materiale
EVA Foam (1)
Polystyren (1)
Silikone (3)
Mærke
Elvie (1)
Empelvic (1)
Intimina (1)
kGoal (1)
OhMiBod (1)
Perifit (1)
TensCare (3)
We-Vibe (1)
Vis alle 11 produkter

Bækkenbundstræner - din nye yndlings hjælper

Pift din bækkenbundstræning op

Alle kvinder kender det. Man har fået strenge formaninger om, at man skal huske sine knibeøvelser. Hvis ikke man husker dem, så vil det i sidste ende betyde, at man ikke kan holde på vandet, ens følsomhed under sex bliver nedsat og så videre og så videre… Det er den samme gamle svada hver eneste gang, men det gør det ikke nødvendigvis mere appellerende at skulle huske at lave knibeøvelser hver eneste dag. 1, 2, 3…. Kniiiiiib!

Men hvad så, hvis vi fortalte dig, at der var en nem og sjov måde, man kunne få trænet sin bækkenbund på? Vi introducerer: Bækkenbundstræneren! Din helt egen personlige træner, der sørger for at holde dig i ørene og holde øje med, at du får lavet dine knibeøvelser på den helt rigtige måde, uden alt for meget påstyr. En bækkenbundstræner er med til at gøre træningen af din bækkenbund til en meget sjovere oplevelse, hvor træningen næsten kan gøres til en leg, som man har lyst til at lege igen og igen.

 

Træn bækkenbund ved hjælp af en app

Eftersom vi lever i en moderne verden, hvor der findes apps til nærmest alt, er det selvfølgelig også muligt at købe en bækkenbundstræner, der styres gennem en app. Træn bækkenbund med en app, så du både kan følge med i, om din bækkenbund bliver stærkere og helt generelt, hvordan du udvikler dig i løbet af din trænings process.

De apps, der medfølger til en bækkenbundstræner kan i de fleste tilfælde også hjælpe dig med at sammensætte et træningsprogram, der gør det nemmere for dig at finde ud af, hvordan du skal stramme op i din bækkenbund for at få det absolut største udbytte. De bækkenbundskugler, der er tilknyttet diverse apps kan være udstyret med sensorer, der gør det muligt for appen at registrere, hvor hårdt eller hvor blidt du kniber omkring kuglen.

 

Træning af bækkenbund har aldrig været sjovere

Hvad end du træner din bækkenbund for at undgå inkontinens, eller du føler at din bækkenbund trænger til en opstramning, så har træning af bækkenbunden aldrig været sjovere end med en bækkenbundstræner. Den giver dig muligheden for at kunne koble hjernen lidt fra og bare følge, hvad det er din bækkenbundstræner fortæller dig, at du skal gøre.

Ved at sørge for at din bækkenbund er tilpas trænet, vil du opleve en masse skønne fordele, som du ikke ellers ville få glæde af. Det kan nemlig være med til at give dig et meget skønnere sexliv. Det styrker nemlig ikke kun musklerne. Det er også med til at give dig en større følsomhed i underlivet, der kan være med til at give dig en stærkere stimulering, når du har sex med en partner, eller dyrker solosex. Det er også med til at gøre dig mere bevidst om, hvordan dit underliv føles. Både det, der kan føles godt, men også det, der kan føles mindre godt. Man skal også huske på, at når man lige starter ud med en bækkenbundstræner, kan man godt føle en let ømhed i underlivet. Dette er dog helt normalt, da der bare er tale om muskelømhed, ligesom hvis du har været nede og træne i det lokale fitnesscenter.

 

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk