BLACK FRIDAY - SPAR OP TIL 80%

Fifty Shades of Grey Sølv Pleasure Balls

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Fifty Shades of Grey Sølv Pleasure Balls
 • Fifty Shades of Grey Sølv Pleasure Balls
 • Fifty Shades of Grey Sølv Pleasure Balls

Fifty Shades of Grey Sølv Pleasure Balls

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

229,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Disse stilfuldebækkenbundskugler i metaler fra denofficielle Fifty Shades of Grey kollektion - designet i samarbejde med forfatteren bag bøgerne, E.L. James.

  Brug dem til seksuel tilfredsstillelse sammen med din partner, eller brug dem til effektiv bækkenbundstræning.

  Kuglerne er lavet af solidt metal. De er ret tunge (190 g) og derfor velegnet til dig, der har nogen erfaring med bækkenbundskugler.

  De to kugler er sat sammen af en stærk silikone snor, som ligeledes forbinder dem til et lille finger-håndtag.

  Håndtaget fungerer også som en sikkerheds-stopper, som gør, at du også kan bruge kuglerne analt.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Disse Silver Pleasure Balls – bedre kendt som bækkenbundskugler - er en del af den officielle Fifty Shades of Grey kollektion, som er designet i samarbejde med selveste E. L. James - kvinden bag bestseller trilogien.

  Kuglerne, hvis originale navn er Fifty shades of Grey Inner Goddess Silver Pleasure Balls, tjener to formål. Enten brug dem til seksuel tilfredsstillelse sammen med din partner, eller brug dem til effektiv bækkenbundstræning.

  Kuglerne er lavet af solidt metal, hvilket kan mærkes på vægten. Med sine 190 g, er de da også designet til dig, der allerede har nogen erfaring med bækkenbundskugler.

  Start med at ligge ned med kuglerne oppe, og når du bliver stærk nok, kan du begynde også at gå rundt med dem - præcis som Anastasia Steele gør det.

  De to kugler er sat sammen af en stærk silikone snor, som ligeledes forbinder dem til et lille finger-håndtag. Håndtaget fungerer også som en sikkerheds-stopper, som gør, at du også kan bruge kuglerne analt.

  Vi anbefaler, at du bruger en vandbaseret glidecreme, når du skal føre kuglerne op, da dette vil gøre indsættelsen mere behagelig.

  Der medfølger en flot sølvfarvet opbevaringspose i satin.

  Detaljer

  MATERIALE: Metal og silikone.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja.
  TOTAL LÆNGDE: 21,59 cm.
  OMKREDS: 10,2 cm.
  DIAMETER: 3,3 cm.
  VÆGT: 190 g.
  VANDTÆT: Ja.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Resultat
  Michelle D. Som de fleste, blev jeg tryllebundet af filmen/bogen hvor de magiske sølv kugler blev brugt, og jeg ønskede derfor også sådan en magisk oplevelse. Første gang jeg brugte dem selv, følte jeg ikke så meget, men da jeg begynde at bruge dem med en partner, blev oplevelsen helt noget andet! De gik fra at være kedeligt, til at være et sjovt legetøj i soveværelset. Nu glæder jeg mig til at partneren finder dem frem, og jeg stiller også gerne æsken ved siden af sengen, når jeg mener det er tid til leg. Jeg har stadig i vente at gå med dem i offentligheden, men mon dog ikke det kommer.. ;)
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Resultat
  Hmm Ved ikke hvad jeg skal synes. De faldt ikke ude men ikke noget Wow. Havde troede det ville være det vildeste ever, men der skete ingenting. Så nu hr jeg købt noget andet
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Resultat
  Utrolig gode, bedre end forventet. Efter jeg har læst Fifty shades bøgerne, blev jeg ret betaget af disse Pleasure Balls. Har aldrig prøvet at bruge sådan nogle før. Men wow... De er virkelig gode. Troede de ville være for tunge at gå rundt med, men tværtimod - de er virkelig behagelige at gå rundt med.. Kan klart anbefales! Meget bedre end beskrevet i bøgerne.
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Resultat
  Så godt som i bogen Jeg havde længe haft lyst til at prøve dem efter jeg havde læst om dem i Fifty Shades trilogien, og jeg må indrømme, at de er lige så gode som de bliver beskrevet i bøgerne. Det eneste minus til andre ville være, at de er lidt tunge hvis man ikke har musklerne på plads, men det kan de helt klart være med til at træne op!
  5 5 1

  Du anmelder: Fifty Shades of Grey Sølv Pleasure Balls

  Hvordan vurderer du produktet? *