iTouch Sure Bækkenbundstræner

Klik på billederne for at forstørre dem

 • iTouch Sure Bækkenbundstræner 1
 • iTouch Sure Bækkenbundstræner 2
 • iTouch Sure Bækkenbundstræner 99
 • iTouch Sure Bækkenbundstræner 100

iTouch Sure Bækkenbundstræner

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

844,00 kr

  Kort info

  Kort info

  ITouch Sure er et nyskabende produkt inden for bækkenbundstræning.

  Den træner automatisk dine bækkenbundsmuskler gennem blid, elektrisk stimulation.

  Træneren vil give dig stærke bækkenbundsmuskler, så du undgår lækager og inkontinens og den kan øge din seksuelle lyst.

  Den er nem og sikker at anvende.

  ITouch Sure er godkendt som medicinsk udstyr klasse IIa.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Knibeøvelser er den bedste form for bækkenbundstræning, men hvis dine muskler er blevet svage, kan det være svært selv at træne dem ordentligt. Det er her bækkenbundstræneren iTouch Sure kan hjælpe. Den sender blid elektrisk stimulation gennem en vaginalprobe. De elektriske impulser fra proben stimulerer musklerne til skiftevis at trække sig sammen og slappe af som ved almindelige knibeøvelser.

  Bækkenbundstræneren hjælper dig til at genvinde din egen muskelkontrol. Den forebygger inkontinens, lækager og hyppig vandladning og øger din seksuelle lyst.

  Det anbefales at bruge bækkenbundstræneren 20 minutter om dagen. Den er helt sikker at bruge, og du kan ikke gøre noget forkert. Inden for 3-5 måneder skulle du gerne opleve en markant forbedring.
  Proben er lavet i polystyrene og rustfrit stål og er latexfri. Frigør den fra fjernkontrollen, og rengør proben med varmt vand og sæbe.

  Bækkenbundstræneren er enkel at bruge, men inden du påbegynder behandlingen, bør du læse brugsanvisningen nøje.
  Sådan bruger du træneren:
  - Tag bækkenbundstræneren ud af æsken og isæt de medfølgende batterier.
  - Tilslut ledningerne, der forbinder styreenheden til proben.
  - Indfør proben i underlivet.
  - Tænd bækkenbundstræneren og vælg program og øg langsomt styrken, indtil du kan mærke sammentrækningerne, men ikke føler ubehag.
  - Efter endt behandling, slukker apparatet automatisk, og du kan fjerne proben fra skeden.

  Obs.
  Du må ikke bruge bækkenbundstræneren, hvis du er gravid, bruger pacemaker, har epilepsi, førend 12 uger efter en operation eller har fået diagnosticeret livmoderhalskræft.
  Vær opmærksom på, at produktet indeholder nikkel.

  Detaljer

  MATERIALE: Polystyrene og rustfrit stål.
  LATEXFRI: Ja. 
  LÆNGDE: 11 cm, hvoraf de 7 cm kan indføres.
  DIAMETER: 3 cm.
  VANDTÆT: Nej. Proben kan aftørres med en våd klud. 
  ANVENDELSE: 20 minutter om dagen.
  BRUGERMANUAL: Dansk.
  MÅ IKKE ANVENDES VED: Du må ikke bruge bækkenbundstræneren, hvis du er gravid, bruger pacemaker, har epilepsi, førend 12 uger efter en operation eller har fået diagnosticeret livmoderhalskræft.
  OBS: Produktet indeholder nikkel.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Lydsvag
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Resultat
  Super nemt i bruge. Denne lille maskine hjælper mig med får min livmoder på plads igen. Efter 7 dage jeg kan med glæde sige at den virker!!! Tusind tak for det:))
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Lydsvag
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Resultat
  Hjælpende hånd Har købt Itouch sure bækkenbundtræner og har brugt den de sidste 2 uger. Jeg mærker tydeligt forskel. Har efter fødsel haft en slap bækkenbund og tydeligt efter brug af denne ser jeg en stor forskel. Jeg købte itouch bækkenbundstræneren, fordi jeg selv ikke kan finde teknikken til knibeøvelser, og maskinen her gør det for mig i mens jeg slapper af til tv eller når jeg læser en bog. Vil gerne anbefale produktet til folk der ikke lige får lavet øvelserne, eller har svært ved og finde teknikken.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Lydsvag
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Resultat
  Den perfekte træningspartner For mig er der 3 punkter, som et produkt skal kunne leve op til. Jeg vil forsøge at anmelde dette produkt ud fra, hvordan det lever op til disse kriterier.

  1. Brugervenlighed:
  Jeg er ikke særligt teknisk anlagt - det hænger måske sammen med min alder. Derfor sætter jeg pris på, når produkter af denne art er lette at gå til, og ikke kræver teknisk snilde udover generel formåen. Jeg har haft stor glæde af manualen og videoerne her på siden, og når jeg kan finde ud af at indstille den til behov - så kan alle.

  2. Effektivitet:
  Når jeg betaler 995 kr for en vare, så er det min klare forventning, at det er en vare af en vis kvalitet. Og det er denne! Samtidig forventer jeg tydelige resultater, så jeg ikke sidder tilbage med en oplevelse af at have smidt en - for mange mennesker - høj sum penge ud af vinduet. Jeg har benyttet produktet her i omkring to måneder, og resultaterne lader heldigvis ikke vente på sig. En øget styrke i min bækkenbund er klart tydelig, og jeg er optimistisk omkring, at lette inkontinensproblemer med videre træning kan kommes til livs.

  3. Tryghed:
  Jeg bruger ikke et produkt, hvis jeg er usikker på materiale, kvalitet eller generel brug. Med denne har jeg ikke være utryg ved nogen af delene. Det er tydeligt, at der fra producenten side ligger klare formål med produktet, og igen vil jeg fremhæve manualen samt videoerne her på siden.

  Ydermere må jeg sige, at jeg er fuldt ud tilfreds med både levering og service her ved Sinful.dk
  5 5 1

  Du anmelder: iTouch Sure Bækkenbundstræner

  Hvordan vurderer du produktet? *


  Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med inspiration til køb af sexlegetøj og erotisk tilbehør samt information om tilbud, nyheder og konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik.