Jes Extender Original Penis Forstørrer

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Jes Extender Original Penis Forstørrer 1
 • Jes Extender Original Penis Forstørrer 2

Jes Extender Original Penis Forstørrer

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

1.445,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Med Jes Extender kan du få en større penis. Det er medicinsk dokumenteret.

  Denne Penis Extender anbefales af læger verden rundt.

  Solgt i over 500.000 eksemplarer i verden.

  Kan forøge penisstørrelsen med op til 60%.

  Produceret i Danmark.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Jes Extender er opfundet og designet af læger og har siden år 1995 været anbefalet af læger verden over til forstørrelse af penis.

  Jes Penis Extender er nem at bruge, og så er det et af de bedste produkter i verden til mænd, der ønsker at forøge deres penisstørrelse. Indtil videre har over 500.000 mænd opnået dokumenteret medicinske resultater med Jes Extender.

  Jes Extender giver resultater alt efter, hvor længe du bruger produktet, og du kan bruge den i ligeså lang tid, du ønsker, og indtil den ønskede størrelse er opnået. Jo flere timer du benytter Jes Extender, jo større og længere et resultat opnår du.

  Den opnåede størrelse er vedvarende, også fra den dag du evt. vælger at stopper med at bruge Jes Extender.

  Efter opstartsfasen anbefales det at bruge Jes Extender i 5-6 timer dagligt (evt. om natten), hvilket vil give resultater allerede efter 2-3 måneder.

  Obs! Den ring på Jes Extender, som omslutter penis ved roden er ca. 4,1 cm i diameter. Dette skal du være opmærksom på, hvis din penis er bredere end dette (i slap tilstand).

  Detaljer

  MATERIALER: Jes Extender er lavet i rustfrit stål og medicinsk plast.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja.
  DIAMETER På RING V.PENISROD: 4,1 cm.
  LÆNGDE: Jes Extender passer til en penis på mellem 4 cm og 22 cm i slap, strukket tilstand.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Komfort og pasform
  Resultat
  Jes Extender Original Penis Forstørrer Ikke helt som forventet

  Dette er ikke en anmeldelse af om Jes Extender virker, men min ibrugtagnings oplevelse.
  jeg har gået længe og kigget på Jes Extender. med den flotte produktvideo Jes Extender selv har lavet og omtalen af hvor høj kvalitet produktet er - så er jeg meget skuffet. Det kan godt være at det er stål stænger, men det er virkelig ikke særligt stabile. Væst af alt er lukkemekanismen som skal lække bag glansen, altså det som i virkeligheden skal sørge for trækket som gør penis længere. Der er to muligheder. En silikone slange, man spænder henover penis bag hovedet (glansen) eller en gummi strap. Den sidste niver huden når man spænder den til og den kan ikke holde min penis på plads. Silekone slangen kan til nød du, men den lukker for al blodtilførsel til penishovedet og det er jeg ikke sikker på er sundt. Alt i alt en ubehagelig oplevelse. De kunne virkelig godt have lave en smartere måde at låse penis fast på.
  5 2 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Komfort og pasform
  Resultat
  Ikke helt som forventet (unboxing) Dette er ikke en anmeldelse af om Jes Extender virker, men min ibrugtagnings oplevelse.
  jeg har gået længe og kigget på Jes Extender. Den er dyr, og jeg havde ærligt ikke pengene. Men forleden tog jeg mig råd og bestilte den. Det har intet med sinful at gøre, jeg er fuld tilfreds med service og levering. Men ærligt - med den flotte produktvideo Jes Extender selv har lavet og omtalen af hvor høj kvalitet produktet er - så er jeg meget skuffet. Det kan godt være at det er stål stænger, men det er virkelig ikke særligt stabile. Væst af alt er lukkemekanismen som skal lække bag glansen, altså det som i virkeligheden skal sørge for trækket som gør penis længere. Der er to muligheder. En silikone slange, man træner henover penis bag hovedet (glansen) eller en gummi strap. Den sidste niver huden når man spænder den til og den kan ikke holde min penis på plads. Silekone slangen kan til nød du, men den lukker for al blodtilførsel til pikhovedet (undskyld) og det er jeg ikke sikker på er sundt. Alt i alt en ubehagelig oplevelse. De kunne virkelig godt have lave en smartere måde at låse penis fast på. Jeg har selv opfundet en form for silekone strømpe jeg kan trække over penis nu, og det virker bedre, men det burde være medleveret fra jes extender. Nu prøver jeg den, men jeg er ikke sikker på at jeg syntes at den er pengene værd. Desværre, for jeg havde meget store forhåbninger.
  5 2 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Komfort og pasform
  Resultat
  Good extender Have used the extender for 2 months. Gained 1 cm during that period. Its awesome, but you have to be the patient type! And you also have to follow the instructions.

  If your not following the instructions correctly, you will most likely get no or few results.
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Komfort og pasform
  Resultat
  personlig bedømelse Produktet i sig selv er genialt men har kun set nogle små resultater på den tid jeg har nu. Jeg har haft den i 7 måneder dog kunne jeg heller ikke benytte produktet optimalt pgf. visse omstændigheder.

  materialet er ikke i super kvalitet da det nemt kan gå i stykke (plastik delene), metallet holder fint.

  Bruger venligheden er heller ikke i top da det tog rigtig lang tid at finde ud af hvordan den skulle bruges og er stadig ikke 100% sikker på at det jeg har gjort er rigtigt.

  Den er ikke behagelig men heller ikke for ubehagelig taget i betrækning af at den strækker/trækker i din penis, pasformen er den jeg er mest skeptisk med for hvis ens penis hoved ikke er særligt stor når den er i normal tilstand fandt jeg ud af at det stort set er umuligt at bruge remmen som følger med, 1. den kan ikke spændes nok ind og 2. Den hiver penis huden med ned i hulerne når man strammer den ind hvilke gør ufattelig ondt, jeg fandt ud af at jeg kun kunne bruge den med følgene gummi/plastik snor som havde sine egne problemer med at den løsnede sig efter et stykketids brug og begyndte at glide hen over penis hovedet hvilke os er rigtigt ubehageligt. men der ud over er jeg godt tilfreds.

  Vil dog heller henvise til den nyere ud gave male edge har ikke selv prøvet den men har set mange flere positive kommentarer om dette produkt.
  5 3 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Komfort og pasform
  Resultat
  Produktet virker Jeg havde stor skepsis over for produktet, da jeg så det her på siden. I forvejen havde jeg ingen problemer med min størrelse, men tænkte det ville være værd, at give et forsøg nu hvor produktet var så billigt. Det er ikke behageligt og man skal bruge noget tid på at sætte sig ind i systemet. Til min overraskelse virker produktet og det kan ses både i længde og omkreds.
  5 4 1

  Du anmelder: Jes Extender Original Penis Forstørrer

  Hvordan vurderer du produktet? *