TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 499 kr
  • TickVi er e-mærket

Jes Extender

Jes Extender er navnet bag de revolutionerende penis forlængere, der sikrer en naturlig, sikker og komfortabel måde at realisere ønsket om en større og fyldigere penis på. Med deres klinisk testede produkter har Jes Extender over 350.000 tilfredse brugere på verdensplan. Vi har et bredt udvalg penisforlængere hos Sinful. 

Jes Extender - Penisforlængeren, der revolutionerede verdenen

Jes Extender - For en permanent længere penis

I 1994 skete der noget, der ændrede verdenen. Revolutionen gik de fleste menneskers næse forbi, men for mange mænd var det et skelsættende år. I 1994 så Jes Extender nemlig dagens lys, og den danske penisforlænger blev lynhurtigt en kæmpe succes. Pludselig kunne mænd over hele verdenen på en naturlig, sikker og komfortabel måde få en længere penis. Dagene med piller eller tvivlsomme kirurgiske indgreb var nu ovre. Med Jes Extender øger du ikke alene størrelsen på din penis. Du forstærker også følsomheden under sex og forbedrer derved dit sexliv. Mange mænd får også en større selvtillid, så der er mange fordele ved at bruge en Jes Extender penisforlænger.

Jes Bech Müller er manden bag Jes Extender. Da han skabte penisforlængeren, ønskede han at lave et smertefrit alternativ til de penisforlængere, der allerede var på markedet. Derudover ville han gerne skabe et længerevarende resultat, der kunne glæde brugerne mest muligt. Med Jes Extender penisforlængeren lykkedes missionen i den grad for ham. I løbet af de første 5 år blev over 100.000 penisforlængere solgt til hele verden. Over de næste år blev dette tal femdoblet, og den dag i dag har Jes Extender over en halv million tilfredse kunder.

Sådan fungerer Jes Extender

Jes Extender er en af de eneste penisforlængere på markedet, hvor resultaterne er medicinsk og klinisk beviste. Produktet er siden 1994 blevet anbefalet af læger, når deres patienter kom til dem med et ønske om at få en større penis. Forklaringen på hvordan Jes Extender virker, findes i den mandlige anatomi: Penissen består af tre svulmelegemer, to større og et mindre. De to store svulmelegemer er dannet af glatte muskelceller. Når Jes Extender penisforlængeren sættes på penis, strækkes penissen på en smertefri og naturlig måde. Strækket fører til, at muskelcellerne deler sig på midten og danner to nye celler (en biologisk proces kaldet cytokinese). Når penisforlængeren bruges regelmæssigt over en længere periode, øges længden og omkredsen på penis. Der er altså ikke noget hokuspokus over Jes Extender. Det er kort sagt bare en penisforlænger, der holder, hvad den lover.

Hvis du har spørgsmål til, hvordan Jes Extender virker, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. De har en stor viden om alle vores produkter, og de kan nemt vejlede dig til, hvordan du skal bruge din Jes Extender. For vi ved godt, at man med en penisforlænger piller ved noget af det allerhelligste. Derfor er det vigtigt for os, at du føler dig velinformeret og helt tryg, når du bruger en Jes Extender.

Jes Extender - Dansk design og høj kvalitet

Jes Extender fås i forskellige versioner. Du kan få den originale Jes Extender Original Penis Forstørrer, der er en af de mest populære og bedst sælgende penisforlængere på markedet. Du kan også vælge en af de andre modeller, hvis du gerne vil have lidt ekstra luksus, f.eks. med en lækker opbevaringsæske af titanium eller den eksklusive Gold Edition, hvor penisforlængeren er belagt med 24 karats guld. Uanset hvilken Jes Extender du vælger, er du sikker på at få en penisforlænger af den allerhøjeste og bedste kvalitet. Penisforlængeren er lavet i rustfrit stål og medicinsk plast. Der medfølger en flot æske til opbevaring samt en DVD med instruktioner til, hvordan du kommer i gang med din Jes Extender.

Hvis du går rundt og drømmer om at få en større penis, kan du nu gøre noget ved det. Med en Jes Extender penisforlænger kan du øge længden af din penis med op til 24 % og omkredsen op til 19 %. Du får det mest optimale resultat, hvis du bruger penisforlængeren 2-4 timer dagligt i 6-18 måneder, men jo længere du bruger penisforlængeren, des bedre bliver resultatet. Da du både kan sove med din Jes Extender penisforlænger og have den på under tøjet, kan du let anvende den dagligt.

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS