Jes Extender Titanium Penisforlænger

Klik på billederne for at forstørre dem

Jes Extender Titanium Penisforlænger

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

1.495,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Med Jes Extender kan du få en større penis. Det er medicinsk dokumenteret og over 500.000 mænd har allerede opnået resultater.

  Denne Penis Extender kan forøge penisstørrelsen med op til 60% og den anbefales af læger verden rundt.

  Jes Extender Titanium indeholder et ekstra sæt forlængelsesbarrer og kommer deruden i en flight case af aluminium.

  Produceret i Danmark.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Med Jes Extender Titanium får du både den klassiske Jes Extender, en lækker flight case i aluminium og 2 års fuld garanti. Hertil kommer et ekstra par forlængelsesbarrer, der er ½ tomme længere og som gør det endnu nemmere at følge med i forlængelsesprocessen. Med Jes Extender Titanium får du alt hvad du har brug for til at komme i gang.

  Jes Extender er opfundet og designet af læger, og siden 1995 er de blevet anbefalet af læger verden over til forstørrelse af penis. Over 500.000 mænd har indtil nu brugt Jes Extender og opnået dokumenterede medicinske resultater.

  Jes Penis Extender er nem at bruge, og så er det et af de bedste produkter i verden til mænd, der ønsker at forøge deres penisstørrelse. Du opnår resultater resultater alt efter, hvor længe du bruger produktet. Du kan bruge den i ligeså lang tid, du ønsker, og indtil den ønskede størrelse er opnået. 

  Den opnåede størrelse er vedvarende, også fra den dag du evt. vælger at stopper med at bruge Jes Extender. Efter opstartsfasen anbefales det at bruge Jes Extender i 5-6 timer dagligt (evt. om natten), hvilket vil give resultater allerede efter 2-3 måneder.

  Obs! Den ring på Jes Extender, som omslutter penis ved roden, er ca. 4,1 cm i diameter. Vær opmærksom på dette hvis din penis er bredere end 4,1 cm i slap tilstand.

  Detaljer

  MATERIALER: Rustfri stå, medicinsk plast.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja.
  DIAMETER På RING V.PENISROD: 4,1 cm.
  LÆNGDE: Jes Extender passer til en penis på mellem 4 cm og 22 cm i slap, strukket tilstand.

  Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Komfort og pasform
  Resultat
  Jeg kan meget godt lide jes extender Jeg er god nok lige startet på jes extender men det ser lovende ud og jeg tror på at jes extender kan yde den hjælp jeg har brug for som er en længere og tykkere penis og jeg er glad for at jeg fandt sinful.dk på nettet da jeg var inde og surfe på nettet så mange store tak til Sinful.dk den ros skal i have og den dejlige service jeg har fået hos jer er en 5 stener værd med en plus upad
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Komfort og pasform
  Resultat
  Tålmodighed Om dette produkt virker,som andrer svare på,er meget individuelt.jeg har været meget tålmodig,og brugt Jes,i ca 2år.temlig ihærdigt!.min penis er bleven mere viril,den ligefrem nyder at blive strukket! og det kan bedst ses når penis er stiv.måske vokset nogle få millimeter i slap tilstand.ps er ikke målermand.det fedeste ved dette produkt er den fornemelse den kan give. råd,spar dine penge!
  5 1 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Komfort og pasform
  Resultat
  Godt arbejde Fungerer fint,har brugt den i 2 måneder og har opnået en forøgelse i længden på 12 mm og i omkreds 7 mm
  Fungerer generelt godt,men om alle delene holder i 18 måneder må komme an på en prøve.
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Komfort og pasform
  Resultat
  Den fungerer Det fungerer faktisk. Det går langsomt (1 mm tager 30-40 timer...), men det går fremad. Kvaliteten er fin. Den virker robust, men de har aldrig rigtigt fundet ud af at komme med en god løsning anordningen (hovedet), der skal holde penishovedet fast. Derfor må man som bruger selv komme på sin egen Georg-Gearløs opfindelse. Nogen bruger akvarieluftslanger. Selv bruger jeg masser af gazebind som jeg forbinder penis med ved brug. Ikke helt optimalt. Men som sagt: Det fungerer faktisk.
  5 4 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Komfort og pasform
  Resultat
  Jes-extender Materialet er rigtigt fint dog virker konstruktionen lidt usikker men den holder alt i alt sammen som det skal. Personligt er "holderen" som skal om penis hovedet for stort til mig og jeg er derfor nødt til at købe yderligere merchandise for at kunne få den til at virke. Jeg vil dog sige at jeg umiddelbart syntes at produktet er meget lovende og at der er gode instrukser med og hvis den passer dig er det helt bestemt et rigtigt godt køb! Resultater forekommer forskelligt fra person til person så vidt jeg har forstået og for mig personligt som kun har været igang i kort tid har det ikke haft den store effekt endnu men jeg syntes stadig det virker lovende. Bestemt værd at prøve!
  5 3 1

  Du anmelder: Jes Extender Titanium Penisforlænger

  Hvordan vurderer du produktet? *