Kaerlig Økologisk Intim Skum Sæbe 150 ml

Klik på billederne for at forstørre dem

  • Kaerlig Økologisk Intim Skum Sæbe 150 ml  1
  • Kaerlig Økologisk Intim Skum Sæbe 150 ml  2
  • Kaerlig Økologisk Intim Skum Sæbe 150 ml  3

Kaerlig Økologisk Intim Skum Sæbe 150 ml

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

69,00 kr

Kort info

Kort info

Giv dine intime områder den bedst mulige pleje med Kaerlig Økologisk Intim Skum Sæbe.

Den er fremstillet af hele 95% økologiske ingredienser. Sæben efterlader dig med en ren og frisk følelse.

Skum sæben er pH-reguleret og har en pH-værdi på 4.

Produceret i Danmark. AllergyCertified og Svanemærket.

Kendt fra TV.

Godt at vide

Beskrivelse

Dine intime områder fortjener den bedst mulige pleje, og det får de med Kaerlig Økologisk Intim Skum Sæbe.

Den er fremstillet af specialudvalgte naturlige ingredienser og indeholder hele 95% økologiske ingredienser. Sæben indeholder kun det allerbedste for dig. Med Kaerlig giver du din krop den kærlighed og omsorg, den har brug for.

Skum sæben er pH-reguleret og har en pH-værdi på 4. Den skånsomme, men effektive sæbe forstyrrer ikke den naturlige flora i underlivet, men efterlader dig med en ren og frisk følelse.

Kaerlig Økologisk Intim Skum Sæbe er produceret i Danmark og fri for glycerin, som en af de få intim sæber på markedet. Den er AllergyCertified og Svanemærket, så den indeholder ingen allergifremkaldende eller miljøskadelige stoffer.

Kendt fra TV.

Detaljer

MATERIALE: Intim sæbe med 95% økologiske ingredienser.
INGREDIENSER: Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Sodium Coco-Sulfate, Aqua, Lactic Acid, Phenoxyethanol, Benzoic acid, Dehydroacetic Acid.
ALLERGYCERTIFIED: Ja.
SVANEMÆRKET: Ja.
GLYCERINFRI: Ja.
PARABENEFRI: Ja.
PARFUMEFRI: Ja.
PH-VÆRDI: 4.
STØRRELSE: 150 ml.

*Ingredients from organic farming:
99% natural origin of total. 95% of the total ingredients are from organic farming.

Læs betingelserne her.

Anmeldelser

Generel Vurdering
Super! Har prøvet et par forskellige intimsæber, men denne er den første, jeg kan tåle! Den er luftig og skummet i modsætning til andre, "tunge" sæber jeg har prøvet tidligere, hvilket virkelig er en fordel, hvis man har en lidt små-sart mis.
5 5 1
Generel Vurdering
Uundværlig Den eneste intimsæbe på markedet jeg kan tåle og kan samtidigt bruges til intimbarbering.
Den er ikke mindre end fantastisk!!
5 5 1
Generel Vurdering
Den bedste! Dette er uden tvivl min yndlings intimsæbe. Den føles super neutral og skånsom mod huden. Derudover er jeg også helt vild med konsistensen, den skummer dejligt og er luftig. Den har ingen ubehagelig lugt og den holder i evigheder!!! Samtidig er prisen lige i øjet og leveringen gik lynhurtig. Jeg vil til hver en tid anbefale dette produkt!
5 5 1
Generel Vurdering
Elsker, elsker, elsker den Jeg er absolut vild med den her. Man får den mest bløde hud efter brug. Har aldrig oplevede nogen så smooth sæbe før. Den føles meget skånsom. Jeg er endda begyndt at bruge den som barberskum :) Anbefaler den til alle jeg kender :)
5 5 1
Generel Vurdering
Den er skøn! Rigtig god sæbe til fornuftig pris. Nem at bruge og dosere, og mild og effektiv på samme tid. Sammenlignet med andre almindelige intimsæber, så er denne her klart lettest at dosere og mest drøj i brug. Køber den helt sikkert igen.
5 5 1
Generel Vurdering
Fantastisk! Faldt over denne skum sæbe og tænkte at til den pris kan det ikke gå helt galt. MEN det er blevet min favorit intim sæbe. Ingen spild. Super nem at dosere. Duften er neutral og det bedste af det hele er at den er Økologisk.
KAERLIG får min varmeste anbefalinger !
5 5 1
Generel Vurdering
Et hit :P Jeg modtog sæben her med posten i går (By the way - lyn hurtig levering!) og brugte den første gang i morges i badet. Mit første indtryk er bestemt positivt! Den er super nem at håndtere med våde hænder, og så er jeg ret vild med, at konsistensen er en skum. Sæben flyder ikke væk, men er til gengæld let at dosere og "bruge". Også nem at skylle af, og dufter ikke ubehageligt, men helt neutralt. Min hud er ofte ret sart i forhold til nye produkter, men har slet ikke reageret på den, så har ikke betænkeligheder ved at bruge den hver dag. Thumbs up herfra :)
5 4 1

Du anmelder: Kaerlig Økologisk Intim Skum Sæbe 150 ml

Hvordan vurderer du produktet? *