Sådan bruger du en analrenser

God hygiejne er et must, når du eksperimenterer med anal stimulation og det er derfor en fordel at du gør dig selv ren, inden du går i gang. Alt efter hvor øvet du er og hvad dine præferencer er, findes der forskellige produkter til anal rengøring, f.eks. en Douche Analrenser, et enema kit og et brusehoved til badet, der sættes på vandslangen i stedet for dit almindelige brusehoved.

Er det første gang, du skal i gang med anal rengøring, anbefaler vi f.eks. Douche Analrenser. Douche renseren er blandt vores mindste anal skyller og den egner sig derfor godt til begyndere og let øvede. Proceduren er den samme, uanset hvilken mulighed, du vælger, og den sikrer dig både imod  risiko for infektion og ubehagelige overraskelser i forbindelse med den anale stimulation.

Sådan gør du:

Hæld lunkent vand i analrenseren eller indtil bruseren til den rette temperatur. Herefter fører du analrenseren eller brusehovedet op, sprøjter vandet ud og går derefter på toilettet for at få vandet ud igen. Det gentages indtil vandet, der kommer ud, er klart. TIP: Smør glidecreme på brusehovedet eller analrenseren inden brug, så den bliver lettere og mere behagelig at føre op. Efter brug bør du rengøre analrenseren grundigt, f.eks. ved at skolde den kortvarigt. Analrenseren må ikke efterlades i kogende vand i længere tid, da det kan gøre produktet deformt.

Har du brug for mere hjælp?

Vores kundeservice står altid klar med råd og vejledning, så du kan finde det sexlegetøj, der passer dig bedst. Kontakt kundeservice på tlf. 70 77 70 70 eller på service@sinful.dk.

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Mærke
baseks (1)
Clean Stream (4)
Dansex (3)
Obaie (1)
Sinful (3)
Sport Fucker (1)
XX-DreamsToys (1)
You2Toys (1)
Vis alle 16 produkter
Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk