Bestil senest d. 21. december kl. 17 og modtag pakken inden jul. Vi bytter julegaver helt frem til d. 31. januar 2017.
Få fri fragt på dit sexlegetøjFordele ved at købe dit legetøj her

Male Edge Extra Penis Forstørrer

På lager Bestil før kl. 17 og vi afsender samme dag (hverdage).

1.095,00 kr

  Oversigt

  Kort info

  Opnå en dokumenteret større penis.

  Male Edge Extra anbefales af læger i hele verden, og virkningen er klinisk bevist.

  I gennemsnit vokser penis med op til 30% efter 3-6 måneder og kan herefter vokse med op til 80%

  Kåret til "Bedste Produkt" i 2011.

  Dette er Male Edge Extra; udgaven, som i forhold til Basic udgaven kommer med ekstra udstyr.

  Male Edge er produceret i Danmark.

  Læs vores guide til hvordan du bruger din Male Edge her.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Med Male Edge Extra penis forstørrelsesapparat kan du opnå dokumenteret forstørrelse af penis.

  Dette er Male Edge Extra udgaven, som har noget mere ekstraudstyr end Basic udgaven og lidt mindre udstyr end Pro udgaven. Denne udgave er for dig, der ved, at du vil bruge Male Edge over en længere periode, hvor du vil få brug for de ekstra gummiremme.

  Undersøgelser viser, at mænd der bruger Male Edge, kan forøge deres penis størrelse med op til 60 %. Det er klinisk bevist, at man efter 3-6 måneder kan øge længden af sin penis med ca. 30%.

  Male Edge er komfortabel og nem at bruge, og så er det et af de bedste produkter i verden til mænd, der ønsker at forøge deres penisstørrelse.

  Den ring på Male Edge, som omslutter penis ved roden er ca. 4,6 cm i diameter. Dette skal du være opmærksom på, hvis din penis er bredere end dette (i slap tilstand).

  Forlængelsen foregår via et udtrækningssystem, som gradvist forlænger din penis Det er antallet af timer, du bruger Male Edge, der giver resultater, og du kan derfor bruge den i ligeså lang tid, du ønsker, og indtil den ønskede størrelse er opnået. Jo flere timer du benytter Male Edge, jo større og længere et resultat opnår du.

  Den opnåede størrelse er vedvarende, også fra den dag du evt. vælger at stoppe med at bruge Male Edge.

  De fleste Male Edge Extra brugere benytter produktet i 6-18 måneder i 2-4 timer dagligt (nogle benytter nattetimerne til denne proces, da det er muligt at sove med den).

  Pakken indeholder:
  - Male Edge Penis forstørrer.
  - Lineal.
  - 2 x gummiremme
  - Male Edge rejsetaske.
  - Beskyttelsespose.
  - Beskyttelses pad.

  Forskellen på Male Edge Basic, Male Edge Extra og Male Edge Pro er defineret ud fra, hvor meget ekstra udstyr, der følger med i pakken. Dvs., at der IKKE er forskel på selve forstørrelsesapparatet i de tre udgaver.

  Læs vores guide til hvordan du bruger din Male Edge her.

  Detaljer

  MATERIALE: Kvalitets plast.
  PHTHALAT-FRI: Ja.
  LATEX-FRI: Ja.
  BRUGERMANUAL: Engelsk.
  PAKKEN INDEHOLDER: Male Edge Penis forstørrer, lineal, 2 x gummirem, Male Edge rejsetaske, beskyttelsepose og beskyttelses pad.
  DIAMETER På RINGEN VED RODEN AF PENIS: 4,6 cm.
  LÆNGDE: Male Edge kan strækkes til 21 cm, minimum længde er 8 cm. (fra roden af penis til området bag glansen)

  Anmeldelser

  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Komfort og pasform
  Resultat
  Male Edge - Generalt information Du har her med et produkt at gøre der kan forlænge din penis med xx antal cm alt efter hvor dedikeret du er. Selve Extenderen er lavet af et slidstærkt plastmateriale som kan holde til noget tryk, og kan fås i fede farver alt efter hvad man kan lide, og har behov for mht. ekstra udstyr.

  Selve brugen af produktet er ikke særlig kompliceret hvis man bare giver sig tid til det i starten. Den passer faktisk meget godt, men har valgt kun at give den 3 stjerner i komfort og pasform fordi efter 5-6 ugers tid, kan den godt irritere lidt fordi det er her man skal have høj " Traction" på extenderen. Den kan godt virke lidt klodset af have på, men du kan sagtens bevæge dig rundt med den så længe du passer på.

  Du skal vælge dette produkt hvis du kan give dit tid til forandring, og har viljen til at gennemføre et halvt år eller mere, og få en permanent større penis. Du vil opleve større selvtillid, og få det meget bedre med dig selv. Du vil kunne gøre ting som du ikke har kunne gøre før, fordi man måske var flov.

  Hvis du er en person der måske har for travlt til at kunne bære den længere af gangen, kunne man f.eks. når man føler sig tilpas med produktet og har gennemgået min 4 uger af sit tilvænningsprogram, påføre den inden sengetid og stille alarmen efter de timer man nu har lyst til at give den.

  Jeg har selv oplevet en forøgelse i både længe og omkreds, men da jeg selv er en travl man bliver den ikke brugt lige så mange timer om dagen som jeg gerne ville. Hopper du en dag over i ny og næ tror jeg ikke der sker så meget ved, bare det ikke sker alt for tit.

  Du skal kun købe dette produkt hvis du kan dedikere dig til opgaven og give det tid, for vi er alle sammen forskellige, og nogle personer vil måske hurtigere se resultater end andre, men hold modet oppe. Men hvis du betegner produktet som en livsstilændring så tror jeg du bedre kan overskue opgaven, og holde motivationen oppe. Og husk så at reaktionen er permanent og det kan kun gå fremad med at få ændret DIT liv og selvværd.

  Du anmelder: Male Edge Extra Penis Forstørrer

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Du synes måske også godt om: