Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket

Male Edge

Male Edge er navnet bag de revolutionerende penis forlængere, der sikrer en naturlig, sikker og komfortabel måde at realisere ønsket om en større og fyldigere penis på. Med deres klinisk testede produkter har Male Edge over 500.000 brugere på verdensplan. Vi forhandler flere varianter af penisforlængere hos Sinful.

Male Edge - Danskproducerede penisforlængere

Male Edge giver dig en langvarig penisforlængelse

I mange år var det at have en lille penis betragtet som et tabu. Det var ikke noget, man snakkede om hverken sammen med konen, manden eller vennerne. For hvad kunne man gøre ved det? Ingenting. Sådan er det ikke længere - og heldigvis for det. For det danske firma Male Edge har skabt en af de mest effektive og populære penisforlængere på markedet, der øger størrelsen på din penis permanent. Nu er det slut med at være flov, når du tager tøjet af. Med en penisforlænger fra Male Edge kan du endelig udnytte din penis potentiale til det fulde.

Den første Male Edge penisforlænger blev lanceret i 2008 af det danske firma DanaLife. DanaLife stod også bag den populære penisforlænger Jes-Extender, og Male Edge er på mange måder en forbedret udgave af den. Male Edge er af flere omgange blevet kåret til det bedste produkt til penisforlængelse, og Male Edge penisforlængeren bliver ikke uden grund anbefalet af læger verden over. Male Edges resultater er klinisk bevist, og produktet holder, hvad det lover: En permanent længere penis til stor glæde for både dig og en eventuelt partner.

Hvordan virker Male Edge?

Mange forbinder desværre penisforlængelse med vandrehistorier, hokuspokus-piller eller e-mails med ukendte afsendere, der lover guld og grønne skove. Det er en skam, for penisforlængelse er en realitet, og det kan hjælpe mange mænd. Male Edge laver nogle af de eneste penisforlængere på markedet, hvor resultaterne er medicinsk og klinisk beviste. Penisforlængerne fra Male Edge virker ved at strække penissen via en sikker og smertefri metode. Når man bruger penisforlængeren regelmæssigt over en længere periode, fører strækket til, at hver celle deler sig på midten og danner to nye celler (en biologisk proces kaldet cytokinese). Dette øger længden og omkredsen på penissen. Hvis du holder dig væk fra piller, kirurgiske indgreb og andre tvivlsomme metoder, kan du med en Male Edge penisforlænger få en større penis, øget selvværd og et endnu bedre sexliv.

Male Edge penisforlænger fås i forskellige modeller, men den mest populære er Male Edge Basic. Fælles for alle penisforlængerne er dog, at de i gennemsnit øger størrelsen på din penis med 30 % efter 3-6 måneders brug. Hvis du fortsætter med at bruge en Male Edge penisforlænger, kan du forstørre din penis med helt op til 80 % ved længerevarende brug. Det er nemt at bruge en Male Edge penisforlænger, da du både kan have den på, når du sover, samt under tøjet uden at nogen lægger mærke til det. Derved kan du sagtens have penisforlængere på 2-4 timer dagligt og få det mest optimale resultat, for jo flere timer du bruger Male Edge des bedre resultat.

Male Edge - Håndlavede penisforlængere af høj kvalitet

Da de revolutionerende penisforlængere kom på markedet i 2006 blev de hurtigt en succes. For med Male Edge kunne mænd over hele verden realisere deres ønske om en større og fyldigere penis på en sikker, naturlig og komfortabel måde. Male Edge penisforlængere kan bruges af alle mænd, uanset alder, størrelser eller penis. Så hvis du gerne vil glæde dig selv eller din partner med et par ekstra centimeter, er hjælpen nær.

Alle Male Edge penisforlængere er håndlavede i Danmark. Ligesom vi på Sinful.dk, mener Male Edge, at når håndværket er i orden, får brugerne den bedst mulige oplevelse. Du er derfor sikker på, at du med en penisforlænger fra Male Edge får et produkt af den højeste kvalitet, der er lavet af de bedste materialer. Og det kan mærkes. Slut med billige plastprodukter, der går i stykker. Alle Male Edges penisforlængere er lavet i kvalitetsplast, der holder i lang tid. Hvis du er i tvivl om, hvordan man bruger Male Edge penisforlænger, eller om du skal have noget ekstra udstyr til den, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar til at rådgive og vejlede dig, så du får den bedst mulige oplevelse.

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsmail

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS