Male Edge Basic Penis Forstørrer

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Male Edge Basic Penis Forstørrer billede af emballagen 1
 • Male Edge Basic Penis Forstørrer billede af emballagen 2
 • Male Edge Basic Penis Forstørrer billede af emballagen 3
 • Male Edge Basic Penis Forstørrer billede af emballagen 4
 • Male Edge Basic Penis Forstørrer billede af emballagen 5
 • Male Edge Basic Penis Forstørrer billede af emballagen 20
 • Male Edge Basic Penis Forstørrer billede af emballagen 89
 • Male Edge Basic Penis Forstørrer billede af emballagen 90

Male Edge Basic Penis Forstørrer

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

897,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Opnå en permanent penis forstørrelse med Male Edge.

  I gennemsnit bliver din penis op til 30% større efter 3-6 måneders brug.

  Denne model er basisudgaven, som er perfekt til dig, der gerne vil prøve Male Edge penis forstørrelse for første gang.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Forstør din penis med op til 30% i længden og 19% i omkreds med synlig udvidelse selv i slap tilstand. Med det klinisk beviste Male Edge 6-måneders træningsprogram kan din super-sized penis endda blive en permanent del af soveværelset.

  Enheden er let at anvende og de fleste mænd træner i 6-18 måneder, 2-4 timer om dagen. Du kan have forstørreren på på arbejde, når du hviler eller selv når du sover. Som penis vokser udrettes den også, det betyder at forstørreren også kan bruges til at rette penis’ krumning. Den opnåede penisstørrelse er permanent, når du beslutter at stoppe med at bruge enheden.

  Forlængelsesprocessen forlænger gradvist din penis med en jævn strækning. Over tid får dette vævscellerne til at dele og formere sig. Dine resultater afhænger af, hvor mange timer du bruger din forstørrer, og du kan bruge den, så længe du vil, indtil du opnår den størrelse, du ønsker.

  Male Edge er lavet i Skandinavien ud fra de højeste standarder og det simple sæt indeholder alt hvad du behøver: En penisforstørrer, en udførlig manual, gummirem, en lineal med en vinklet måler og en opbevaringspose til at holde det hele samlet, diskret og sikkert.

  Tip! Den eneste forskel på Male Edge Basic, Male Edge Extra og Male Edge Pro er hvor meget ekstra udstyr og tilbehør der medfølger. Hvis du allerede ved, at du vil bruge din forstørrer over en længere periode, anbefaler vi at købe “Ekstra” eller “Pro” versionen for flere muligheder.

  Vil du vide mere, kan du læse vores guide.

  Detaljer

  MATERIALE: Hård, opvaskesikker plastik.
  ALLERGENER: Fri for ftalater og latex.
  INDEHOLDER: Male Edge penis forstørrer, lineal, gummirem, Male Edge opbevaringspose.
  DIAMTER: RING: 4,6 cm (ved roden af penis)
  PASSER: 4-24 cm (fra penisroden til glansen).
  SPROG: Engelsk.

  NOTE: Hvis din penis allerede er større end 4,6 cm i diameter i slap tilstand, har du ikke mulighed for at benytte Male Edge.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Komfort og pasform
  Resultat
  King size lem! Anbefaler klart dette produkt! Før havde jeg en lille penis, men efter jeg har brugt dette produkt "Male Edge Basic" er min penis blevet enorm. Vi snakker flere centimeter over få måneder! Super produkt!
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Komfort og pasform
  Resultat
  Meget besværlig at anvende Jeg fik den i dag og har pakket ud og kan simpelthen ikke få den til at fungere selvom jeg forsøger at gøre som der bliver sagt i manual mv. ØV. Måske spild af pengene for jeg kan jo ikke returnere den :-((((
  5 2 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Komfort og pasform
  Resultat
  Et tålmodigt skridt Har kun brugt produktet i et par dage nu, så derfor er det meget svært at sige på nuværende tid, hvor glad jeg er for resultatet.
  Af hvad jeg har læst mig frem til, og samtidigt ser frem til, så lader det til at produktet virker med en god portion tålmodighed, altså vi snakker 8-9 mdr.

  Materialet lader til at holde godt, man skal selvfølgelig stadig bruge sund fornuft, men virker ret godt for mig.

  Meget enkelt at bruge, der følger en god instruktions manual med, ellers kan man nemt læse sig frem til hvordan det fungere, på nettet.

  Summa summarum, vær nu tålmodig.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Komfort og pasform
  Resultat
  Virker, dog ikke robust Har en Male Edge som jeg har brugt igennem et par års tid efterhånden - Må sige at jeg er rigtig glad for den og at den virker. Indtil videre har jeg opnået en større og tykkere penis. Derfor godt tilfreds.

  Materiale og kvalitet kan diskuteres. Den ene "arm" er knækket én gang og man er generelt forsigtig med brugen af den, så den ikke går i stykker. Hvis jeg skal opgradere vil jeg købe en med metalarme næste gang.

  Det er heller ikke det nemmet at bruge. Stroppen skal spændes godt til for at kunne holde trækket og det giver en skidt komfort - Man skal gøre op med sig selv om det er noget man vil bruge tid og penge på, da man hurtigt, kan blive træt af at bruge den på den bekostning alene.

  Jeg lagde kort ud, da jeg var meget usikker på brugen, brugte den derfor kun en halv til en hel time om dagen, maks. Det virker dog ikke. Man skal bruge den i længere tid ad gange. Jeg har fundet en metode, som virker godt for mig, med 3 timers stræk. Holder en pause og sætter i træk igen i 3 timer.

  Mit resultat er indtil videre 1,5 cm i omkreds og 4 cm i længden.

  Overordnet set vil jeg sige, at det er en god "begynder" strækker og vil til enhver tid anbefale, at man starter med den for at finde ud, at om det er noget for en.

  //Den Tilfredse
  5 3 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Komfort og pasform
  Resultat
  Det virker Men man skal være meget tålmodig
  5 3 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Komfort og pasform
  Resultat
  Virker, men ikke god til 'blodpølser' Jeg har brugt MaleEdge i 1174 timer og er vokset med 2 cm, så den virker.

  Men; den er ikke bygget til blodpølser (grower). Så derfor, må man være lidt voldsom når man tager den på, og det kan penisforlængeren ikke holde til i længden - den kan knække.


  5 4 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Komfort og pasform
  Resultat
  WOW Har lige bestilt en ny Male Edge, idet jeg tilbringer meget tid i udlandet og vil have en i reserve hvis noget går i stykker.
  Male Edge er er lavet i plast, og både nem at bruge og indstille til det rigtige træk. Et godt råd er at læse brugsanvisningen nøje før brug, og at bruge noget gaze omkring det sted forstykket påsættes og stramme den godt. Sidder den rigtig, mærker man næsten ikke den er i brug.
  Jeg har brugt den i ny og næ de sidste 8 mdr, ca 300 timer, jeg målte selvfølgelig længden på penis inden jeg startede brugen af Male Edge og først forleden målte jeg den igen. Og til min store overraskelse var der sket en forøgelse på 1½ cm i længden (erigeret).
  Hvor meget det giver efter 1000 - 1200 timers brug kan kun tiden vise, men jeg er nu begyndt at bruge den adskillige timer hver dag, da målet er en forlængelse på 4 - 5 cm ialt.
  Til jer som overvejer købet af en Male Edge, kan jeg kun anbefale den. Den virker altså.
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Komfort og pasform
  Resultat
  Male Edge Det var med en vis skepsis at jeg købte Male Edge, men efter at jeg havde brugt en del tid på nettet kom jeg frem til at Male Edge virkede som det mest seriøse produkt. Jeg modtog hurtigt pakken, dagen efter jeg havde bestilt. Jeg pakkede den ud og gik straks igang, men det virkede desværre ikke som ønsket for den blev ved med at glide af og ville ikke sidde ordenligt fast. Så efter endnu en tur på nettet fandt jeg frem til at man kunne vikle gazebind omkring penis før man sætter apparatet på. Nu virker det som jeg havde forventet og her lidt over en uge efter, kan jeg så småt begynde at se resultaterne, men I skal vide at der ligger en lang og tidskrævende proces forude. Male Edge er ikke et vidundermiddel, der garanterer resultater med det samme, det kræver sin mand og viljestyrke, men jeg er sikker på at det er det værd i længden.
  5 4 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Komfort og pasform
  Resultat
  Hvem vil ikke gerne ha' lidt ekstra længde? Jeg har bestilt en Male Edge og må sige at jeg er virkelig glad for den. Jeg har kun haft den i et par uger men jeg kan allerede se en forbedring. Man skal følge instruktionerne nøje og være lidt forsigtig når man sætter den på men det er arbejdet værd.
  5 5 1

  Du anmelder: Male Edge Basic Penis Forstørrer

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med inspiration til køb af sexlegetøj og erotisk tilbehør samt information om tilbud, nyheder og konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.