Male Edge Basic Penis Forstørrer

Klik på billederne for at forstørre dem

Male Edge Basic Penis Forstørrer

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

949,00 kr

898,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Opnå en permanent penis forstørrelse med Male Edge.

  Male Edge anbefales af læger verden over, og virkningen er klinisk bevist.

  I gennemsnit bliver din penis op til 30% større efter 3-6 måneders brug, og kan herefter øges med op til 80% ved længerevarende brug.

  Denne model er basisudgaven, som er perfekt til dig, der gerne vil prøve Male Edge penis forstørrelsefor første gang.

  Male Edge er  kåret til "Bedste Produkt" i 2011.

  Læs vores guide til hvordan du bruger din Male Edge her.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Er du træt af at bruge penisforstørrende sleeves for at fylde hende ud? Med Male Edge Penis Forstørrer kan du opnå en permanent forstørrelse af din penis.

  Dette er Male Edge basismodellen, som er perfekt til dig, der gerne vil prøve forlængeren for første gang. Hvis du er tilfreds med resultatet, kan du altid købe ekstra udstyret og "arbejde" videre med det. Ved du allerede nu, at du vil bruge Male Edge i en længere periode, anbefaler vi dig, at købe enten "Extra" eller "Pro" udgaven, hvor du får det fornødne ekstraudstyr.

  Undersøgelser viser, at mænd der bruger Male Edge penis forstørrer, kan forøge deres penis størrelse med op til 60%. Det er klinisk bevist, at man efter 3-6 måneder kan øge længden af sin penis med ca. 30%.

  Male Edge er nem at bruge. Ringen på Male Edge, som omslutter penis ved roden er ca. 4,6 cm i diameter. Dette skal du være opmærksom på, hvis din penis er bredere end dette (i slap tilstand). 

  Forlængelsen foregår via et udtrækningssystem, som gradvist forlænger din penis. Det er antallet af timer, du bruger Male Edge, der giver resultater, og du kan derfor bruge den i ligeså lang tid, du ønsker, og indtil den ønskede størrelse er opnået. Jo flere timer du benytter Male Edge, desto større og længere et resultat opnår du.

  Den opnåede penis forstørrelse er vedvarende, også fra den dag du evt. måtte vælge at stoppe med at bruge Male Edge.

  De fleste Male Edge brugere benytter produktet i 6-18 måneder i 2-4 timer dagligt (nogle benytter nattetimerne til denne proces, da det er muligt at sove med den).

  Pakken indeholder:
  - Basic Male Edge Penis Forstørrer
  - Lineal
  - Gummi rem
  - Male Edge rejsetaske

  Forskellen på Male Edge Basic, Male Edge Extra og Male Edge Pro er defineret ud fra, hvor meget ekstra udstyr, der følger med i pakken. Dvs., at der ikke er forskel på selve forstørrelsesapparatet i de tre udgaver.

  Læs vores guide til hvordan du bruger din Male Edge her.

  Detaljer

  MATERIALE: Kvalitetsplast.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja.
  BRUGERMANUAL: Engelsk.
  PAKKEN INDEHOLDER: Male Edge penis forstørrer, lineal, gummirem, Male Edge rejsetaske.
  DIAMETER PÅ RING VED PENISROD: 4,6 cm.
  LÆNGDE: Male Edge kan strækkes til 23,5 cm, minimum længde er 4,5 cm. (fra roden af penis til området bag glansen).

  Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Komfort og pasform
  Resultat
  King size lem! Anbefaler klart dette produkt! Før havde jeg en lille penis, men efter jeg har brugt dette produkt "Male Edge Basic" er min penis blevet enorm. Vi snakker flere centimeter over få måneder! Super produkt!
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Komfort og pasform
  Resultat
  Meget besværlig at anvende Jeg fik den i dag og har pakket ud og kan simpelthen ikke få den til at fungere selvom jeg forsøger at gøre som der bliver sagt i manual mv. ØV. Måske spild af pengene for jeg kan jo ikke returnere den :-((((
  5 2 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Komfort og pasform
  Resultat
  Et tålmodigt skridt Har kun brugt produktet i et par dage nu, så derfor er det meget svært at sige på nuværende tid, hvor glad jeg er for resultatet.
  Af hvad jeg har læst mig frem til, og samtidigt ser frem til, så lader det til at produktet virker med en god portion tålmodighed, altså vi snakker 8-9 mdr.

  Materialet lader til at holde godt, man skal selvfølgelig stadig bruge sund fornuft, men virker ret godt for mig.

  Meget enkelt at bruge, der følger en god instruktions manual med, ellers kan man nemt læse sig frem til hvordan det fungere, på nettet.

  Summa summarum, vær nu tålmodig.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Komfort og pasform
  Resultat
  Virker, dog ikke robust Har en Male Edge som jeg har brugt igennem et par års tid efterhånden - Må sige at jeg er rigtig glad for den og at den virker. Indtil videre har jeg opnået en større og tykkere penis. Derfor godt tilfreds.

  Materiale og kvalitet kan diskuteres. Den ene "arm" er knækket én gang og man er generelt forsigtig med brugen af den, så den ikke går i stykker. Hvis jeg skal opgradere vil jeg købe en med metalarme næste gang.

  Det er heller ikke det nemmet at bruge. Stroppen skal spændes godt til for at kunne holde trækket og det giver en skidt komfort - Man skal gøre op med sig selv om det er noget man vil bruge tid og penge på, da man hurtigt, kan blive træt af at bruge den på den bekostning alene.

  Jeg lagde kort ud, da jeg var meget usikker på brugen, brugte den derfor kun en halv til en hel time om dagen, maks. Det virker dog ikke. Man skal bruge den i længere tid ad gange. Jeg har fundet en metode, som virker godt for mig, med 3 timers stræk. Holder en pause og sætter i træk igen i 3 timer.

  Mit resultat er indtil videre 1,5 cm i omkreds og 4 cm i længden.

  Overordnet set vil jeg sige, at det er en god "begynder" strækker og vil til enhver tid anbefale, at man starter med den for at finde ud, at om det er noget for en.

  //Den Tilfredse
  5 3 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Komfort og pasform
  Resultat
  Det virker Men man skal være meget tålmodig
  5 3 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Komfort og pasform
  Resultat
  Virker, men ikke god til 'blodpølser' Jeg har brugt MaleEdge i 1174 timer og er vokset med 2 cm, så den virker.

  Men; den er ikke bygget til blodpølser (grower). Så derfor, må man være lidt voldsom når man tager den på, og det kan penisforlængeren ikke holde til i længden - den kan knække.


  5 4 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Komfort og pasform
  Resultat
  WOW Har lige bestilt en ny Male Edge, idet jeg tilbringer meget tid i udlandet og vil have en i reserve hvis noget går i stykker.
  Male Edge er er lavet i plast, og både nem at bruge og indstille til det rigtige træk. Et godt råd er at læse brugsanvisningen nøje før brug, og at bruge noget gaze omkring det sted forstykket påsættes og stramme den godt. Sidder den rigtig, mærker man næsten ikke den er i brug.
  Jeg har brugt den i ny og næ de sidste 8 mdr, ca 300 timer, jeg målte selvfølgelig længden på penis inden jeg startede brugen af Male Edge og først forleden målte jeg den igen. Og til min store overraskelse var der sket en forøgelse på 1½ cm i længden (erigeret).
  Hvor meget det giver efter 1000 - 1200 timers brug kan kun tiden vise, men jeg er nu begyndt at bruge den adskillige timer hver dag, da målet er en forlængelse på 4 - 5 cm ialt.
  Til jer som overvejer købet af en Male Edge, kan jeg kun anbefale den. Den virker altså.
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Komfort og pasform
  Resultat
  Male Edge Det var med en vis skepsis at jeg købte Male Edge, men efter at jeg havde brugt en del tid på nettet kom jeg frem til at Male Edge virkede som det mest seriøse produkt. Jeg modtog hurtigt pakken, dagen efter jeg havde bestilt. Jeg pakkede den ud og gik straks igang, men det virkede desværre ikke som ønsket for den blev ved med at glide af og ville ikke sidde ordenligt fast. Så efter endnu en tur på nettet fandt jeg frem til at man kunne vikle gazebind omkring penis før man sætter apparatet på. Nu virker det som jeg havde forventet og her lidt over en uge efter, kan jeg så småt begynde at se resultaterne, men I skal vide at der ligger en lang og tidskrævende proces forude. Male Edge er ikke et vidundermiddel, der garanterer resultater med det samme, det kræver sin mand og viljestyrke, men jeg er sikker på at det er det værd i længden.
  5 4 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Komfort og pasform
  Resultat
  Hvem vil ikke gerne ha' lidt ekstra længde? Jeg har bestilt en Male Edge og må sige at jeg er virkelig glad for den. Jeg har kun haft den i et par uger men jeg kan allerede se en forbedring. Man skal følge instruktionerne nøje og være lidt forsigtig når man sætter den på men det er arbejdet værd.
  5 5 1

  Du anmelder: Male Edge Basic Penis Forstørrer

  Hvordan vurderer du produktet? *