Obaie Imiteret Læder Silikone Gag

Klik på billederne for at forstørre dem

  • Obaie Imiteret Læder Silikone Gag
  • Obaie Imiteret Læder Silikone Gag Hånd
  • Obaie Imiteret Læder Silikone Gag Emballage

Obaie Imiteret Læder Silikone Gag

Ikke på lager Kontakt kundeservice for at få oplyst leveringsdato.

149,00 kr

Oversigt

Kort info

Underkast dig din partner og udlev jeres kinky BDSM fantasier med Obaie Imiteret Læder Silikone Gag.

Silikone bolden sikrer, at den submissive forholder sig helt stille og kun kan bruge munden, når han/hun får lov til det.

Gag'en har en blød inderside for øget komfort.

Godt at vide

Beskrivelse

Tænder du på kinky underkastelse? Så vil du med Obaie Imiteret Læder Silikone Gag kunne udleve alle dine vilde BDSM fantasier - og flere til.

Bolden er fremstillet i helstøbt silikone, hvilket giver en glat fornemmelse og et eksklusivt look. Silikone bolden sidder perfekt i munden og sørger for, at den submissive forholder sig helt stille og kun kan bruge munden, når han/hun får lov til det.

Gag'en kan justeres, så den passer de fleste størrelser. Den har en blød inderside, der gør den komfortabelt at have på over længere tid.

Obaie Imiteret Læder Silikone Gag er udført i et flot, sort design. Den er nem at rengøre.

Detaljer

MATERIALE: Silikone, PU og metal.
FTALATFRI: Ja.
OMKREDS, HALSBÅND: 40 cm til 58 cm.
DIAMETER, BOLD: 4,2 cm.

Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

Anmeldelser

Generel Vurdering
Materiale og kvalitet
Kinky
bedre end forventet Det er et super fint produkt. Jeg havde slet ikke regnet med at det ville være lavet så lækkert, når nu den er så billig. mega godt køb
5 5 1
Generel Vurdering
Materiale og kvalitet
Kinky
Gag Min kæreste og jeg havde snakket om at udvide vores 'samling' af legetøj i retning af ting der kunne bruges til mere intens dominans, og derfor endte vi med at købe denne ballgag sammen med nogle lækre manchetter, som vi havde glædet os enormt meget til at bruge og udforske sammen.

Desværre er kuglen simpelthen for lille til min mund, hvilket betyder at vi skal stramme remmen ekstremt (ubehageligt) stramt om mit hoved for at få en noget lignende en gag effekt, og for at jeg ikke skal kunne skubbe kuglen let ud af min mund. For os lever den derfor ikke op til at skulle "sidde perfekt i munden og sørge for, at den submissive forholder sig helt stille og kun kan bruge munden, når han/hun får lov til det." - og for mig tager det helt sikkert noget af ægtheden fra situationen, at jeg ved jeg kan komme ud af det hvis jeg vil. Min kæreste har også prøvet den på, med samme resultat.

Vi er stadig glade for at vi købte den - det er en rigtig lækker og intens oplevelse at blive gagget, når man ikke har prøvet det før. Jeg tror at produktet her egner sig godt til par der tænder på en lidt blødere form for gag, hvor den submissive stadig kan komme ud, hvis de vil.
5 3 1

Du anmelder: Obaie Imiteret Læder Silikone Gag

Hvordan vurderer du produktet? *

Du synes måske også godt om: