Blid Bondage

Tænder I på blide bindelege, så er det her I finder sexlegetøj, der er særligt velegnede til bondage. Om I tænder på hårdt metal, blød plys eller silke, så har vi et stort udvalg af blide bondageprodukter, som med sikkerhed vil tilføje spænding og lidenskab til jeres erotiske sexlege.

Mest solgte produkter

Bedst anmeldte produkter

Alle produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Materiale
ABS-plast (1)
Akryl (1)
Cork (1)
Faux fur (1)
Fjer (4)
Kunst læder (6)
Lak (1)
Læder (22)
Metal (8)
Neopren (6)
Nubuck Læder (2)
Nylon (11)
Plastik (1)
Polurethan (3)
Polyamid (2)
Polyester (27)
Polypropylen (7)
Polyurethan (12)
PU (31)
PU Læder (17)
PVC (2)
PVC-plastik (1)
Ruskind (1)
Rustfrit Stål (1)
Satin (1)
Silikone (8)
Spaltet Læder (3)
Stål (1)
Træ (1)
Turkey Feather (2)
Mærke
baseks (24)
Bijoux Indiscrets (7)
Bound (3)
CalExotics (3)
Cottelli Collection (1)
Creative Conceptions (1)
Fetish Fantasy Gold (1)
Fetish Fantasy Series (3)
Fifty Shades of Grey (19)
Frisky (1)
Kiotos (1)
Maison Close (1)
Master Series (4)
Maze (3)
Mister B (2)
Obaie (58)
Ouch! (4)
Quickie (3)
Rianne S (1)
Rimba (1)
Sex & Mischief (6)
Sinful (9)
Sportsheets (16)
Steamy Shades (4)
Strict (1)
Strict Leather (2)
Tease & Please (1)
Vegan Fetish (1)
XX-DreamsToys (2)
You2Toys (4)
Zado (6)
Vis alle 201 produkter
Du har set 48 af 201 produkter
Hent flere

Blid bondage er et godt sted at starte

Hvad er blid bondage?

Blid bondage kan bedst beskrives som værende en light-udgave af BDSM, også kaldet Soft BDSM. BDSM står for bondage, dominans, submission og masochisme. Det kan være det er noget, der leder jeres tanker hen på Christian Grey og Anastasia Steele fra Fifty Shades of Grey filmene? Det er ikke helt forkert. Det er nemlig netop dette univers, de leger i, hvor det er Christian, der er den dominante og Anastasia, der er den submissive.

Blid bondage er dog ikke nær så voldsomt som BDSM godt kan være. Her er der tale om en helt mild grad af dominans, hvor I langsomt kan få rykket jeres grænser for, hvad det er I har lyst til at give jer i kast med. Alt fra små klap i rumpetten til blide strøg med en kildrende fjer kan være nok til at sende jer ind i en ny dimension af nydelse. Det er bare med at finde ud af, hvad man synes, der virker bedst for en.

Sæt den rette stemning, før I går i gang

Det kan være, I er lidt nervøse for at skulle i gang med at udforske blid bondage sammen. Det er helt normalt! Alle er nok en smule nervøse, inden de skal kaste sig ud i helt nye ting. Derfor er det også vigtigt, at I sørger for at komme i den rette stemning, inden I giver jer i kast med det nye og spændende projekt.

Sørg for at tale med hinanden om, hvor jeres grænser hver især går, inden I giver jer i kast med håndjern, bondage sæt, blindfolds og masker. Det er nemlig ikke sikkert, at jeres grænser er det samme sted. Da en stor del af blid bondage handler om at kunne slippe kontrollen, kan det også være en rigtig god idé for jer at aftale et såkaldt “safe-word”, som I kan sige, hvis ikke I synes den igangværende leg bliver for grænseoverskridende for jer. Lad ordet være noget, der slet ikke kunne komme op naturligt under jeres leg, for at være sikker på, at modparten stopper det, der er i gang med at gøre.

Eksperimenter jer frem med Soft BDSM

Hvis Soft BDSM er helt nyt for jer, er det bedste råd vi kan give, at I skal eksperimentere jer frem til, hvordan det fungerer bedst for jer. Tag jer tid til at sætte jer sammen og udforsk det forskellige sexlegetøj og redskaber, I kunne have lyst til at eksperimentere med. Det kan være, at hun godt kunne tænke sig at bruge et blindfold, hvorimod han gerne vil prøve kræfter med et sæt håndjern.

Har I svært ved at finde ud af, hvor I skal starte, er det naturligvis også muligt at købe pakkeløsninger, hvor I får de mest gængse produkter til blid bondage, så I har lidt forskelligt at gå ud fra. På den måde kan I nemt teste, hvad der får det til at kilde de helt rigtige steder. Det er bare med at springe ud i det, og give det et skud.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk