Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
All Black Sven Dildo 29 cm var 1

Oversigt

Vil du have det sort og stort? Som i virkelig stort! Så er den imponerende All Black Sven dildo udviklet specielt til dig.

29 cm lang og 5 cm i diameter. Med markeret penishoved, realistiske årer og dejlige faste kugler. Der er virkelig kælet for detaljerne på denne potente herre.

Fremstillet i fleksibelt, body-safe vinyl som gør dildoen blød og behagelig i brug, men uden at gå på kompromis med den essentielle indre hårdhed.

Kan både benyttes analt og vaginalt, og er naturligvis vandtæt for fræk leg under bruseren. Vi anbefaler rigeligt glidecreme.

På grund af sin størrelse, er Sven mest optimal til dig som har erfaring med XL dildoer og ikke kan få det stort nok.

MærkeAll Black
Produktvægt (g)620
Fuld Længde (cm)29
Indførbar Længde (cm)24
Diameter (cm)5
Primært MaterialeVinyl
FarveSort
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberRealistisk
SprogEngelsk
SKU19301
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Ny favorit
Frederik - 7. feb. 2023
Jeg har aldrig haft en dildo af vinyl før og var en smule skeptisk ved tanken, men det er uden tvivl en sikker vinder fremover. Rigtig god fylde og stimulering på måder jeg bestemt ikke har prøvet før. Klar anbefaling!
Nydelsen er stor
Denheldigemand - 21. apr. 2022
Nydelsen af at se sin kone lege med den er enorm. Hun melder om dejlig fylde og en okay god kvalitet Ikke total stiv så dejlig realistisk. Kan klart anbefale den Næste køb bliver dog lige et nr større i omkreds.
Perfekt
BootyBoy - 15. mar. 2022
Denne dildo er perfekt for de øvede. Lugter lidt af kemikalier, men ellers så er de Rikke noget negativt over dildoen.
Perfekt
BootyBoy - 3. mar. 2022
Min første dildo og jeg kan sige med sikkerhed at dette var et godt køb. Dejlig materiale kvalitet, den er blød så den er let at arbejde med, men ikke alt for blød. Vil helt klart anbefale.
amazing
Miss P Copenhagen - 15. jan. 2022
super amazing. Den er kæmpe stor men har den blødhed og fleksibilitet - og den størrelse som min man ønskede som julegave.. har selv ikke turde prøve den .. Den er faktisk nemmere at skubbe inde end nogle af de andre mindre, fordi den er mere naturlig og kan presses lidt sammen
Ok men grov finish
K&S - 16. may. 2021
Har hygget et par gange med den, den er ok efter prisen, kunne godt være lidt større efter vores mening, men den er god som opvarmning til noget større eller til en hygge aften, hvor man ikke køre det helt store arsenal frem :-) alt i alt skal vi nok få en masse sjov med den.
Overraskende nem første gang
Mand i 30'erne - 23. mar. 2021
Har lige fået denne hjem og var lidt spændt på kvaliteten, men til prisen er den rigtig fornuftig. Jeg var overrasket over hvor nemt den gik op i forhold til at det er første gang jeg prøver en i den størrelse. Har prøvet Willie City Realistisk Dildo med Sugekop 23 cm for nogle år siden og holdt pause siden da, men tænkte den skulle have et nøk op i størrelse denne gang og har ikke fortrudt. Så en klar anbefaling herfra. :)
Godt køb!
J.. - 22. oct. 2020
Skide god dildo i forhold til den lave pris. Jeg har flere dildoer til højere priser, som er dårligere end denne. God størrelse, der fylder én fint ud. Fungerer godt som en "warm-up" til de helt store.
bedste køb skøn god pris
bi sex 7 tom - 2. aug. 2020
super skøn til hverdags sex dejligt stort hoved eller til og være nr 2 i brug samme tid analt eller konen låner den lidt
Glimrende størrelse
SlaveDreng - 31. dec. 2018
Jeg bruger selv denne analt, den er super god. Den har en dejlig glat overflade der gør den både går ubesværet op og går ubesværet ud og ind. Hovedet er udformet på en måde så den går let op. Sugefoden kan bruges hvis man sørger for at "smøre" den og den står på et helt glad underlag, den kan godt holde sig fast på f.eks. en flise på væggen i badeværelset. Den er nem at rengøre bag efter.

All Black Sven Dildo 29 cm

Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
229,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS