TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 499 kr
  • TickVi er e-mærket

XL Dildoer

Vil du gerne have en ekstra vild og ekstra fyldig stimulation? Så prøv en af vores XL dildoer. De store dildoer er ikke for sarte sjæle. En XL eller XXL dildo er ideel til dig, der gerne vil fyldes helt ud og derved få en ekstra kinky og pirrende sexoplevelse. XL dildoer findes i mange forskellige varianter og farver. Nogle af dildoerne kan bruges analt, mens andre kun er velegnet til vaginal stimulation.

XL Dildoer eller måske endda XXL Dildoer

XL Dildoer til begynderen

Skal man i gang med de lidt større dildoer og har man for længst passeret de kedelige normale dildoer så skal man hoppe ned over en XL dildo, men lad nu vær at tage tilløb og så bare sætte dig ned over den. Undersøg markedet og sortimentet først og find ud af hvad du behøver. Skal den være lang og lige, eller skal den være kringlet og med riller. Eller er du måske mere til en XL dildo, som vibrerer mens den er oppe i dig. Du kan selvfølgelig også vælge en stor dildo som er lavet af glas. Vi har jo også altid de mere realistiske dildoer og her tænker vi ikke på størrelsen, men materialet og udseende med årer og vener.

Hvis du føler dig helt klar til Superligaen indenfor XL dildoer, så kan vi anbefale at du sætter dig ned over en XXL dildo og disse fås også i alle størrelser, former, farver og mønstre. Så uanset om du leder efter en XXL dildo med riller og som kan vibrere så har vi det meste i sortiment på Sinful.dk. Det er i hvert fald sjældent at vi ikke kan levere en XXL dildo som vores kunder efterspørger. Men hvilken variant skal man vælge og hvad skal man gå efter? Det kan være svært at finde hoved og hale i alle de store dildoer, men mon ikke du falder over en, som du kan lide og gerne vil hygge dig med derhjemme.

Kvinder vil gerne fyldes ud

Er du en af dem, som gerne vil fyldes ud, når du leger med store dildoer derhjemme, så kan du finde din nye bedste ven her på Sinful. Vi har et kæmpe udvalg af XL og XXL dildoer i alle farver og afstøbninger. Det være sig både hvordan de er formet, og hvad de kan. Er du for eksempel til en kæmpe dildo oppe i dig som tilmed vibrerer, så finder du den her. Kvinder vil, uanset hvordan man vender og drejer den, gerne fyldes ud. Om det så er i diameteren eller i længden, så vil de gerne udfyldes og det kan en XL dildo hjælpe dig med.

Skal du være helt sikker på at blive fyldt helt ud, så bør du måske gå op i klassen XXL dildo. I denne kategori finder du nogle af markedets største dildoer og tro kopier af nogle af pornostjernernes penisser. Kopierne virker så ægte så det er som at være der selv og mange bliver så begejstret for deres store XL dildo at de køber en større XXL dildo til næste gang de skal onanere derhjemme i de vante og hjemlige rammer. Skal det derimod bare være en almindelig, men lidt større dildo så finder du også et bredt udvalg af XL dildoer lige her.

Hvilket mærke af XL eller XXL dildoer skal jeg vælge

Der findes mange producenter af XL dildoer. Nogle af de mest kendte er Doc Johnson som laver XXL dildoer i meget naturtro materiale og meget realistisk i udseende. Dermed ikke sagt størrelsen er naturlig og virkelighedstro, men konturen er i hvert fald. Doc Johnson laver XL dildoer i mange forskellige afstøbninger, men en af de helt populære er Dick Rambone XXL dildo på hele 43 centimeter. Man skal nok ikke forvente at få den helt op i første forsøg, men øvelse gør mester og det må siges at gælde her. Doc Johnson laver også Big Boy Dildo på beskedne 29 cm. så den er nok mere en begynder dildo.

Ellers kan mærker som King Cock nævnes. King Cock producerer XXL dildoer i stor stil og i meget realistisk udseende. Det realistiske udseende kommer til udtryk i deres King Cock Realistic dildo med kugler på 36 cm. 36 cm. er selvfølgelig ikke naturligt, men det er jo også store dildoer vi taler om her. Ellers har Master Series også nævnt deres navn på vores side med deres store sorte dildoer som kan gøre enhver kvinde imponeret og måske også en lille smule bange. Men bare rolig, alle vores XL og XXL dildoer kan du jo selv styre så ingen grund til panik. Det handler bare om at nyde hver og en af de mange centimeter.

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS