Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Amaysin Mini Magic Wand Opladelig var 1

Amaysin Mini Magic Wand Opladelig

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Søger du en lille ny ven som kan hjælpe dig med at løsne op for alle dine spændinger? Så er denne Mini Magic Wand fra Amaysin den rette for dig.

Lad dig endelig ikke snyde af størrelsen, for denne Wand gemmer på en vild kraft. Når du holder den mod din klitoris, går der ikke længe, før en af dens 10 vibrationsmønstre sørger for, du når klimaks. Den alsidige wands kraft er også ideel til brug på ømme muskler. 

Magic Wanden har et smukt design, hvor der er tænkt på selv de mindste detaljer. Materialet er blødt og lækkert og farven er moderne. Samtidig er knapperne intuitive og lette at bruge.

Den er yderst fleksibel mellem krop og hoved, så du ikke skal føle dig fanget i specifikke stillinger, men kan prøve dig ad fra flere vinkler.

Du kan nemt oplade din wand med den medfølgende magnetiske oplader. Den er vandtæt, så du kan sagtens snuppe den med ind under bruseren.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fint produkt og hurtigt leveret!
Badass - 1. dec. 2023
Var lidt skeptisk over ladetilslutning, men virker fint.
Godkendt
Allan - 25. dec. 2022
Konen er vild med den. Lækkert materiale. Ikke lydsvag. Orgasmegaranti.
Fin lille vibrator
Marianne - 11. oct. 2021
Fint. Kan bruges i vand
Amaysin Mini Magic
I - 8. sep. 2021
Køb den… jeg har ikke fortrudt
Skuffende
Ea - 9. jan. 2021
Den larmer helt vildt meget. Havde håbet at den kunne komme med i bad, men den ville kunne høres af naboerne og det har jeg ikke lige brug for. Den er meget kraftig, faktisk for kraftig men rytmen i vibrationerne er efter min vurdering "off". Ingen orgasme til mig:-(
lige så god som den store
new one - 5. jan. 2021
rigtigt god wand, lige så god som sinful’s egen på ledning med drejehjul! god str. lige til at have med hvis det ønskes ;)
Bare nej
Løven - 5. jan. 2021
Havde ellers glædet mig til at få den ind af døren og afprøvet, men er vildt skuffet. Den vibrere voldsomt, mest af alt i hånden, at finde rundt i knapper, vibrations mønstre og styrke, er der slet ingen system i, det fungere bare slet ikke, jeg kan kun give en stjerne for den bløde overflade, men der er intet der giver mig lyst til at prøve den igen, når man kan mærke vibrationerne i en halv time efter, ikke der hvor det er tiltænkt, men i hånden.
Bløde ikke støjende vibrationer
Hansi - 22. sep. 2020
I forhold den anden Mini Wand af jeres eget mærke er denne mange bedre. Og så er den vandtæt - så en hurtig tur i brusebadet er en dejlig optakt. Alle tiders køb.
perfekt
elisabeth - 20. sep. 2020
Det er et super lækkert produkt som jeg er meget glad for
Dejligt!!!
Anonymous - 3. nov. 2021
Den var med i adventskalenderen, og nu i bakspejlet er det nok en af de ting, der står øverst på listen over indholdet i kalenderen, og i legetøjskassen i det hele taget. Lækkert materiale, intet rod eller underlige knapper, den er nem at bruge, og den gør, hvad den skal - med stor fornøjelse! Magnetisk oplader er altid et plus, nem at håndtere og helt vandtæt - me like. Tommelfingeren op for den her!
Maskinoversat fra sinful.se
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS