Magic Wand

Ønsker du en ekstra kraftfuld vibrator, der virkelig kan give dig nydelse? Så bør du prøve en Magic Wand! Med Danmarks største udvalg af sexlegetøj, finder du her mange forskellige versioner i alle farver og størrelser. Magic Wand er én af de mest kraftige vibratorer på markedet. Den er både perfekt til klitoris stimulation og ideel til ømme muskler. 

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Diameter
Længde
Egenskaber
App-styret (2)
Batteridrevet (3)
Bejeweled (2)
Opladelig (69)
Realistic (1)
Rejselås (8)
Splashproof (13)
Vandtæt (39)
Varmefunktion (3)
Vibrating (74)
Materiale
ABS-plast (7)
Aluminium (5)
Silikone (69)
TPE (3)
TPR (6)
Mærke
Adrien Lastic (1)
Amaysin (9)
B Swish (1)
baseks (4)
Bodywand (4)
Cleopatra (1)
Doc Johnson (1)
Dorcel (1)
Doxy (7)
Europe Magic Wand (2)
FemmeFunn (1)
Fifty Shades of Grey (1)
Le Wand (2)
Lelo (3)
LELO (3)
Love Magic (1)
Lovense (1)
Master Series (1)
Minds of Love (1)
MX Fighter (1)
Nalone (1)
Nexus (1)
ohhcean (1)
PalmPower (3)
Pillow Talk (1)
Pixey (1)
PowerBullet (1)
RFSU (1)
Rocks Off (2)
Romp (1)
Satisfyer (1)
Sinful (16)
Svakom (2)
Swan (1)
Tracy's Dog (1)
VIVE (1)
VUSH (1)
Wand Essentials (10)
You2Toys (1)
Zeus (1)
Vis alle 91 produkter
Du har set 48 af 91 produkter
Hent flere

Magic Wand Vibrator - Den frækkeste tryllestav, der findes

Få kraftfulde vibrationer med en Magic Wand

Har du prøvet en Magic Wand før? Hvis du har, så kan du godt nikke genkendende til de mange kvinder, der siger, at det er den mest kraftfulde vibrator, de nogensinde har prøvet. Og med kraftfulde vibrationer kommer også kraftfulde orgasmer. Den giver dig så intens stimulation, at du vil få ekstra dybe orgasmer, der efterlader dig åndeløs. Hvis du endnu ikke har prøvet en, så er det bare med at komme i gang.

Den allerførste Magic Wand vibrator så dagens lys i 1968. Det japanske firma Hitachi opfandt oprindeligt vibratoren til kropsmassage og til at løsne ømme muskler. Men de opfindsomme husmødre rundt omkring i de små hjem fandt meget hurtigt på en bedre brug til den, og den blev hurtigt en verdensomspændende succes. I 1960’erne blev vibratoren populariseret som klitorisvibrator af den amerikanske seksualvejleder Betty Dodson, og det er hovedsageligt det, vi kender den som i dag - og heldigvis. For den kan noget, som andre vibratorer ikke kan, og den er for mange kvinder helt uundværlig.

Læs vores guide med 10 tips til at få det bedste ud af din Magic Wand - eller bliv her på siden og kig dig omkring i det brede sortiment.

Meget mere end en vibrator

En Magic Wand vibrator giver kvinder ydre stimulation af klitoris. De kraftige og dybe vibrationer føles ekstremt pirrende og fører til eksplosive orgasmer. Vibratoren bliver ofte brugt i seksualundervisning og anbefales til kvinder, der har svært ved at få orgasme på anden vis. Det er de færreste, der ikke vil opnå nydelse af de intense og dybe vibrationer.

Af denne grund var det også en Magic Wand, der blev brugt, da Sinful i 2014 lavede en undersøgelse om, hvorvidt orgasmer kan reducere kroniske smerter. De 40 kvinder, der deltog i forsøget, fik udleveret en Sinful Magic Wand, som de skulle bruge 4 gange om ugen i 8 uger. Resultatet af forsøget viste, at 75 % af testpersonerne ved forsøgets afslutning følte, at forsøget havde gjort en forskel i deres hverdag.

En vibrator kan altså meget mere end bare at give dig seksuel nydelse. Den kan afhjælpe spændinger og lindre ømme muskler. Du kan med fordel bruge den på klitoris for at stimulere dig selv, men du kan også bruge den andre steder på kroppen. Hvad med at give skuldrene en omgang efter en lang arbejdsdag? Ved at bruge den på denne måde, så er det heller ikke kun dig, der kan få glæde af den, men også din partner.

Forskellige former og størrelser

I vores store udvalg af sexlegetøj finder du mange forskellige Magic Wand vibratorer. Vi har flere anerkendte mærker som bl.a. Lelo og Velve, men også Baseks, der befinder sig i den lave ende af prisskalaen. Du kan i grove træk skelne mellem to forskellige typer: Dem med ledning og dem med batteri.

De første tilbage i 1960’erne havde alle en ledning, da den kraftfulde motor brugte meget strøm. For at få den bedst mulige oplevelse blev vibratoren altså sat til en stikkontakt, så vibrationerne var konstante og kraftfulde. I løbet af de seneste år har teknologien nu udviklet sig så meget, at en der er batteridreven kan give lige så kraftfulde vibrationer. De batteridrevne af slagsen er genopladelige og nemme at manøvre rundt med, da der ikke er en ledning, der kan komme i vejen. I modsætningen til de øvrige vibratorer i vores sortiment, så får du en mere kraftfuld oplevelse med en Magic Wand

Du kan få en i lige den størrelse, du ønsker. Mange er forholdsvis store for netop at kunne rumme en kraftfuld motor og give de dybe vibrationer, som en Magic Wand vibrator skal kunne. Men man er gennem de seneste år begyndt at se flere og flere små af slagsen, der er nemme at pakke ned i natbordsskuffen eller i tasken, når du skal på ferie. Hvis du gerne vil have lidt ekstra ud af din nye bedste ven, så kan du også finde et stort udvalg af tilbehørsdele til den. Med tilbehøret kan du omdanne din Magic Wand til en G-punkts- eller rabbitvibrator og få kraftfuld stimulation lige der, hvor det føles allerbedst.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk