Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Amaysin Powerful Klitoris Vibrator Opladelig var 1

Oversigt

Drømmer du om en kompakt vibrator til utallige skønne lege? Så er Amaysin Powerful Klitoris Vibrator Opladelig det helt rigtige valg.

Den klassiske og stilrene vibrator har hele 10 kraftfulde vibrations indstillinger. De kan pirre og stimulere dine erogene zoner som klitoris eller brystvorter.

Med en fløjsblød overflade, som føles fantastisk på dine sensitive områder. Kan nydes i sololeg eller under forspil med en partner.

Vibratoren er 13 cm lang, og har en diameter på 2,6 cm, hvor den er breddest.

Da den er vandtæt, er det muligt at fortsætte de frække lege i badet. Den er genopladelig via det medfølgende USB-kabel.

MærkeAmaysin
Produktvægt (g)64
Fuld Længde (cm)13
Diameter (cm)2.6
StrømkildeUSB-oplader
Brugstid (min.)90
Vibrationshastigheder10
Primært MaterialeABS-plast
FarveMørkeblå
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberOpladelig, Vibration, Stænktæt
SprogDansk, Engelsk, Norsk, Svensk, Finsk, Fransk
SKU22476
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
God
Døren - 3. mar. 2024
God masser af krafter, kærste er glad
Kraftigt vibration
Lilli - 18. nov. 2023
Som lovet i beskrivelsen, har den en kraftig vibration. Den er dog lidt stor i forhold til at være en klitorisvibrator. Savner den gamle model. Men den er effektiv!
Kraftfuld og holder længe
Tins - 26. dec. 2022
Har haft denne vibrator i to år og har brugt den ugentligt, og den er i lige så god stand som da jeg købte den i sin tid! Derudover er den kraftfuld og har givet mig mange sprøjteorgasmer. Kan klart anbefales herfra!
Vibrationerne er for voldsomme og giver ikke nok nydelse
Kara - 22. may. 2021
Den der følelse af vibrationer der bare rammer helt rigtigt og ligesom har en tyngde når denne vibrator bare aldrig. Den vibrerer godt nok lystigt men det er for hurtigt og for voldsomt og det fungerer ikke rigtig for mig. Og så holder batteriet alt for kort. En session kan man være sikker på eller 2 hurtige. Så skal den oplades. Og den kan ikke lade op imens den kører.
God nok
Meow - 26. dec. 2020
Købte den fordi min gamle døde så er ret tilfreds. Kvaliteten virker meget fin og dejlig. Vibrationerne er gode nok, det kan godt være lidt meget i starten men det var så også lang tid siden min gamle døde haha. Det gik fint med at bruge den og det var nemt nok at gøre rent efter. Jeg er ikke så god til at skrive vurderinger men håber dette hjælper lidt.
Skuffet
Woman - 31. mar. 2021
Produktet ligger behageligt i hånden, inden det sęttes på vibrationen. Vibrationen forårsaget af produktet ved den laveste indstilling eliminerer fornemmelsen på få sekunder.
0
Fantastisk batterilevetid!
Anonymous - 10. jun. 2020
Meget god batterilevetid på denne, og den oplades hurtigt. Det eneste, jeg kunne have ønsket mig, var, at den "rystede" lidt mere i sine vibrationer. Vibrationerne er hurtige, men ikke så intense/hårde (efter min mening). Jeg er stadig glad for den, og den gør sit arbejde.
Maskinoversat fra sinful.se
Godt produkt
Anonymous - 11. feb. 2020
Meget værdsat af damen. opladningen varer lang tid og godt design af produktet. meget stærke vibrationer i et lille format. Fungerer også til at stimulere os herrer omkring og omkring glans. faktisk bedre end nogle vibratorer, der er til mandlig nydelse. ekstremt overkommelig.
Maskinoversat fra sinful.se
En vibrator til to
Anonymous - 3. aug. 2023
Bedre end forventet. Min partner synes, den er velegnet til forspil. Så viste det sig, at den også fungerer for mig. Selv den hurtigste vibration var for meget for glans. Den er ikke så god som Satisfyer Man Wand, men den er OK til prisen.
Maskinoversat fra sinful.se
Fint
Anonymous - 13. mar. 2024
Meget tilfredsstillende bortset fra de lidt kraftige vibrationer
Maskinoversat fra sinful.fr

Amaysin Powerful Klitoris Vibrator Opladelig

3 FOR 498
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
249,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS