Mini vibrator

En mini vibrator er perfekt til dig, der er på jagt efter en lille, diskret vibrator. En lille vibrator er ikke ensbetydende med lille stimulation. Tværtimod! Trods den lille størrelse er mange af mini vibratorerne meget kraftige i vibrationerne. De fås både som G-punkt-, klitoris-, dildo- og finger vibrator.

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Mærke
Adrien Lastic (1)
Amaysin (7)
B Swish (3)
Bang! (1)
Baseks (13)
Belladot (2)
Big Teaze Toys (2)
Bodywand (2)
CalExotics (5)
Crave (3)
Dame Products (1)
Doc Johnson (1)
Durex (1)
Fantasy for Her (1)
Feelz Toys (1)
Fifty Shades of Grey (2)
Fun Factory (1)
Fun Toys (1)
Gaia (1)
Happy Rabbit (1)
Iroha (1)
Ivibe Select (1)
Je Joue (3)
Le Wand (2)
Lelo (2)
Love In The Pocket (2)
LovingJoy (1)
Mixed (2)
Nexus (1)
PicoBong (1)
Pillow Talk (1)
Rianne S (3)
Rocks Off (10)
Romp (2)
Satisfyer (5)
Screaming O (3)
Sinful (19)
Svakom (1)
Sweet Smile (1)
Tickler (1)
We-Vibe (4)
Xa Xa Xoom (2)
You2Toys (1)
Vis alle
Vis alle 118 produkter
Du har set 48 af 118 produkter
Hent flere

Mini Vibrator - Diskret, men effektiv

En mini vibrator til ethvert behov

Hvis du aldrig har ejet en vibrator eller et stykke sexlegetøj før, er det en rigtig god ide at købe en mini vibrator. En mini vibrator er, som navnet antyder, en vibrator, der har en kompakt størrelse. Den kompakte størrelse gør den nem at anvende, og derfor er den ideel til nybegyndere, der er på jagt efter deres første vibrator. Mange vibratorer har en større størrelse og er mere avancerede at bruge. Det kan godt intimidere nogle kvinder. Men du skal ikke snyde dig selv for den fornøjelse, det er at have en vibrator. Med en mini vibrator kan du gradvist vænne dig til at bruge sexlegetøj og opdage nye former for nydelse.

Der findes et hav af forskellige varianter, der stimulerer dig på alle mulige måder. Du kan finde en, der giver dig indvendig stimulation af G-punktet, så du får de dybeste og mest intense orgasmer. Du kan også få en, der er nem at manøvrere rundt med og derfor let kan ramme klitoris lige der, hvor det føles allerbedst. Vil du gerne forkæle din partner med et frækt og forførende forspil, hvor du stimulerer ham eller hende her, der og alle vegne? Så prøv en der let og effektivt sættes på din finger, så du kan udforske din elskedes krop fra ende til anden.

Gør ferien lidt sjovere med en mini vibrator

Det er ikke kun nybegyndere, der kan få fornøjelse af en lille vibrator. Den er til singler og til par, den er til de letøvede og eksperterne, der allerede har hele natbordsskuffen fyldt med legetøj. På grund af den kompakte størrelse, kan du med fordel tage din mini vibrator med dig, når du skal på ferie eller weekendtur. Forestil dig udtrykket på din partners ansigt, når han eller hun åbner kufferten og ser, hvad du har taget med til jer. Eller gør forretningsrejsen eller besøget ved familien i Jylland lidt sjovere (og frækkere) med envibrator i tasken.

Når du tager en lille vibrator eller andet sexlegetøj med på ferie, er der en situation, som vi ved, at du højst sandsynligt gerne vil undgå: At blive stoppet i lufthavnskontrollen med en vibrator i tasken. Undgå noget bøvl, og kom den direkte ned i din kuffert, så den ikke bliver hapset af lufthavns security.

Lille størrelse, stor effekt

Der er nogen, der fejlagtigt tror, at en mini vibrator er ensbetydende med en mindre stimulation. Det er ikke rigtigt. Selv om den har en lille størrelse, har den ikke en lille effekt - tværtimod! På trods af den kompakte størrelse stimulerer den dig lige så meget som de fleste større vibratorer. Du kan altså få lige så kraftige orgasmer og intense sexoplevelse med en lille vibrator som med en stor vibrator. På de fleste mini vibratorer kan du variere hastigheden eller intensiteten af vibrationerne, så du bliver pirret på den helt rigtige måde.

På Sinful.dk håndplukker vi sexlegetøj af den højeste og allerbedste kvalitet. Du kan derfor være sikker på, at du med en mini vibrator fra vores webshop får en vibrator, hvor kvalitet, design og funktionalitet er helt i top. Vi tror på, at jo bedre sexlegetøjet er, des bedre bliver din sexoplevelse. Med en af høj kvalitet er du derfor sikker på at få den bedst mulige stimulation, uanset om det er solo eller sammen med en partner. Du kan finde et bred udvalg af mærker, herunder vores Sinful-brand, populære We-Vibe og det skandinaviske mærke Baseks, der er kendt for kvalitets sexlegetøj til lave priser. Du kan også se vores fulde udvalg af vibrator varianter.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk