TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
beGLOSS Perfect Shine Premium Spray 250 ml var 1

beGLOSS Perfect Shine Premium Spray 250 ml

På lager

Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

299,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Forkæl dit fetish outfit med Perfect Shine Premium Spray fra beGLOSS, som beskytter og plejer, mens den giver længerevarende spejlblank shine.

Det perfekte alt-i-ét plejeprodukt til latex. Du bestemmer selv om du vil vaske tøjet i Perfect Shine eller nøjes med at give det en opfriskning.

Dyp din latex i en blanding af 15 ml Perfect Shine pr 5 liter vand. Skab cirkulation i vandet, så du sikrer dig at alle kroge er blevet behandlet og hæng derefter til tørre.

Ved hårdt vand er det vigtigt, at du tørrer eventuelle dråber væk inden de tørrer ind. For ekstra glans kan du med fordel pudse dit outfit med en fnugfri klud (f.eks. den særligt udviklede beGloss Wipe Polish klud, som kan købes separat).

Forbered f.eks. beGLOSS kluden med en smule Perfect Shine, medbring den i tasken på klubben eller til fetish festen og du kan altid give din latex en opfriskning 

Udover at give perfekt shine forhindrer behandlingen med beGLOSS også, at tøjet klistrer sammen, når det ikke er i brug, ligesom det gør materialet ekstra blødt og forlænger holdbarheden.

Kan benyttes til alle former for latex- og gummiprodukter.

MærkebeGLOSSProduktvægt (g)270Volumen (ml)250IngredienserDimethiconeFarveKlarEgenskaberVeganskSprogEngelskSKU16543
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Simpelt og nemt
Perfect Shine gųr pręcis, hvad den skal: beskytter materialet og giver en ordentlig glans på overfladerne. Jeg kųbte primęrt PS til beskyttelsesdelen, da jeg ha... Læs mere
Ivar - 25. sep. 2020

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS