TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 499 kr
  • TickVi er e-mærket

beGLOSS

Når kun det bedste er godt nok til dig og dit yndlings fetish outfit, så kan du altid finde det, du står og mangler i beGLOSS' imponerende produktsortiment. Her kan du få alt indenfor både rengøring, pleje og beskyttelse, så dit outfit altid står knivskarpt.

beGLOSS - bevar dine fetish outfits

Fetish outfits til frækkere leg

Hvis du gerne vil gøre de frække lege i soveværelset lidt sjovere, kan du med fordel inkorporere nogle latex kostumer. Det kan både være til de helt vilde fetish lege men kan også sagtens bruges til at spice mere almindelig hverdagssex op. Latex tøj kommer i mange størrelser og varianter, så der er noget til enhver smag. Du kan blandt andet finde heldragter, undertøj, leggings og meget mere hos os. Når du har fundet det rette udstyr, eller hvis du allerede har lidt lækkert latex tøj hængende i garderoben, er det vigtigt, at du holder det ved lige. På den måde kan du være sikker på, at det holder dig i mange år fremad, og du kan få glæde af det i længst tid muligt. beGLOSS, som du finder her på siden, er den perfekte løsning til at holde dine fetish outfits pæne og i god stand. Vi byder på en bred variation af produkter fra brandet, som du kan bruge til både rengøring, pleje og beskyttelse.

Derfor skal du bruge beGLOSS

beGLOSS kan meget mere end bare at gøre dine latex outfits rene. Det kan endda være, at du sidder og tænker, at det er unødvendigt med specialprodukter til latex. Kan det ikke bare skylles eller tørres over med en klud? Eller hvad med vaskemaskinen, kan den ikke klare opgaven? Svaret er nej. I hvert fald ikke hvis du vil være sikker på, at dit frække udstyr holder i lang tid. beGLOSS hjælper nemlig ikke kun med at rengøre men også med at holde ved lige. Når du bruger deres produkter, sikrer du at kvaliteten af materialet holder sig i god stand. Det falmer ikke eller går i stykker, som det let kunne, hvis du blot smed det i en vaskemaskine. Desuden kan beGLOSS også hjælpe dig med at bruge din fetish beklædning. Deres produkter hjælper nemlig ikke kun med pleje og rengøring men kan også hjælpe dig med at komme i de ofte meget stramme outfits. Det er derfor en essentiel for at bevare standen af dine latex produkter og hjælpe dig med at bruge dem, så du kan få glæde af dem i længst tid muligt.

Stort produktsortiment

Vi tilbyder et væld af forskellige beGLOSS produkter her på siden, så du let kan finde netop det, du står og mangler. De har produkter, som hver især er passende til forskellige formål, så du kan få den mest optimale beskyttelse og hjælp til netop din latex beklædning. Du kan blandt andet få talkum pulver, som er særdeles kendt inden for fetish verdenen. Det er en helt fin pulver, som gør det lettere for dig at komme ned i selv den strammeste beklædning. Det er bare om at smøre lidt på indersiden af outfittet, og herfra kan du nemt og ubesværet få det på. Du kan også finde beGLOSS Perfect Shine, som har til formål at beskytte og pleje, samtidig med at den giver en længerevarende spejlblank shine til produkterne. Deres Special Wash er en vaskelotion, som desinficerer, renser og beskytter både latex og gummi. Det er oplagt at anvende efter brug, hvis du vil holde standen af dit udstyr god i lang tid fremover. Hvis du gerne vil gøre rengøringsarbejdet endnu nemmere, kan du prøve deres Wipe Polish klud. Det er en anti-statisk og fnugfri microfiber klud, som er perfekt til anvendelse i forbindelse med deres andre plejeprodukter.

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS