Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
CB-6000 Kyskhedsbælte (8,25 cm) var 1

Oversigt

Dette er den originale CB-6000. Mange betragter CB-6000 mande kyskhedsbæltet og de andre kyskhedsbælter fra samme serie som de bedste kyskhedsbælter på markedet. CB-6000 er produceret af polycarbonat (hård plast), hvilket gør den let og ekstremt holdbar.

De forskellige størrelse ringe, spacers og låsepinde gør, at du kan tilpasse kyskhedsbæltet, så det passser perfekt til dig. Diameteren på de 5 ringe er henholdsvis 3,8 cm, 4,1 cm, 4, 5 cm, 4,8 cm og 5 cm.

Kyskhedsbltet har en længde på 8,25 cm og en indvendig diameter på 3,5 cm. Den er derfor beregnet til normale penisstørrelser - selvfølgelig alt afhængig af, hvor stram du ønsker, at den skal være. Ønsker du kyskhedsbælte i en større eller mindre udgave, så tjek CB-3000 (7,6 cm), CB-6000S (6,35 cm) eller The Curve Kyskhedsbælte (9,5 cm).

Sådan bruger du CB-6000 Kyskhedsbælte: - Sæt den af de fem ringe, som du ønsker, ned over penis og kugler. - Sæt topring-stykket på ringen med låsepindene. - Sæt en spacer på låsepinden. Sæt herefter penis ind i buret og lås buret fast med hængelåsen (alternativt kan du bruge plast låsene). - Tip! Smør penis ind i glidecreme inden for at gøre påsætningen mere behagelig.

Indeholder: Penis bur, 5 bagringe i forskellige størrelser (+ 1 topring), 4 spacers og låsepinde i forskellige størrelser, metal lås med nøgle, 5 plast-låse med individuelle numre, opbevaringstaske

Obs! Dette kyskhedsbælte fås også i krom her på Sinful.dk

MærkeCB-X
Produktvægt (g)119
IndeholderPenisbur, Ringe, Ring, Spacers, Låsestifter, Hængelås med nøgler, Hængelåse, Prøve på glidecreme, Opbevaringspose
Fuld Længde (cm)8.25
Indre Dybde (cm)8
Diameter (cm)5
Indre Diameter (cm)3.5
Strækbar DiameterNej
Primært MaterialePC (Polycarbonat)
FarveKlar
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
SprogSpansk, Fransk, Tysk, Engelsk
SKU11755
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
God starter kyskhedsbælte.
MS - 3. oct. 2015
CB6000 er et rigtig godt begynder kyskhedsbælte, som er nemt at finjustere fordi man har så mange forskellige dele med. Den er behagelig og nem at få på når man lige lære teknikken (Strømpe teknikken er rigtig god!). Den eneste ulemper jeg ser er, at det ikke er så nemt at holde sig super ren i, men det kan ordnes ved at rengøre 1-2 gange om ugen. Det er et godt valg, men hvis man er super seriøs er et lidt mere åben metal bur lidt bedre for langtids brug.
CB 6000 er et hit...
Frank - 1. may. 2014
Endelig fik jeg fundet et kyskhedsbælte, der passer.... CB6000 er meget behageligt at have på og nemt at påsætte. Jeg kan kun anbefale folk der kigger på kyskhedsbælter at give CB 6000 en chance.
cb6000
bat100 - 24. nov. 2013
Det skulle havde været så godt, men så blev det faktisk skidt, den første CB gik fra i samlingerne efter ca. en uge, Jeg fik den så byttet (uden nogen besvær) den anden jeg har nu, gik først en af stavene af og er ved at skille fuldstændigt fra hinanden, trods at jeg har limet den sammen mange gange.
Godt bur.
Fredrik - 3. may. 2021
God og stabil men for mig er den på gręnsen til at vęre for lille uden store ressourcer men god og behagelig når den fųrst er på og kan bęres i lang tid uden problemer.
0
Fantastisk produkt.
Maria - 21. jun. 2020
Tct For to år siden ved midsommer spurgte jeg min ven om hemmeligheden bag deres sexliv og forhold. Hun viste derefter disse kyskhedsbęlter. Jeg lånte i al hemmelighed en af deres. I midten af august var Stefan overbevist om at prųve. Meget brok i starten, men så skulle han blive en weekend hos sin vens mand, som lęrte mange tricks. Hvordan man tager den på, renser, prostatamęlk, og hvor godt det er ikke at onanere så meget (og at vi kvinder foretrękker at tage os af det). Vennen har en FLR-kontrakt og meget mere. Lųrdag aften, da min ven og jeg kom tilbage fra Spa, lavede de al maden og serverede dessert nųgne i deres penisbure. Vi kan godt lide disse i CB-serien, men har prųvet metal, fordi vi synes, de mere lignede smykker i nudistbade og lignende. Men disse i plast har også en fordel som solafskęrmning og er nemme at bryde/klippe op, hvis nųgler mistes eller glemmes på fx hoteller. Det er i ųvrigt et tip, der pifter op, smid en nųgle i floden eller badet, når han kigger på og lad ham forstå din styrke og hans afhęngighed (måske har du flere låse alligevel, og de kan kųbes). En stor ting - kvinder kųber og får en bedre mand og et bedre sexliv. Og turde vise ham og tale om det - jo mere, jo mindre frygt hos męnd. Min mand bruger den i lidt over 50% af tilfęldende. Glad nųgleholder i nęsten to år.
0
Fantastisk
Anonymous - 6. aug. 2018
Min bedre halvdel og jeg investerede i dette fantastiske bur for at peppe tingene lidt op, og vi ELSKER det begge to. Pludselig er jeg i kontrol og styrer min mands nydelse. Kvaliteten er fantastisk, og buret er behageligt. Anbefales til alle, der har lyst til at prøve det. Hver en krone værd!
Maskinoversat fra sinful.se
Fantastisk og ikke så kinky
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg fik et tip fra en ven om dette. Du styrer din gamle mand ind i et bedre væsen. Min mand har set flere i swimmingpools og lignende, selvom de fleste er diskrete. Vi har også haft den på en nøgenstrand, og det giver ikke mange reaktioner, mest positive fra andre kvinder. Men køb den ikke for stor, og brug en ring, så den sidder tæt, det giver meget bedre komfort. Næste gang vil jeg købe i kvalitet fra Sinful og i størrelse 6,35 er det nok nok til dem, der har normal størrelse. Knus og kram
Maskinoversat fra sinful.se
Fantastisk produkt og nogle tips til spil til
Anonymous - 13. mar. 2024
Faldt ind i dette og dette kyskhedsbur ved et tilfælde, efter at konen fik tips fra en yogaveninde under en vinaften under en yogaaften. Hårdt i starten og lad det tage tid at vænne sig til i starten (kortere perioder). Har dette bur, og det er meget behageligt og godt. Størrelsen føles perfekt til min ca. 12 cm ting a la slak. Burets funktion er at give kvinden kontrol og gøre manden til en bedre mand, der sætter kvinden og hendes nydelse i fokus. Konen er glad for sin venindes råd og beslutningen om at prøve det på mig. Nogle sjove spil at tilføje til brugen: Før vi går ind i en ny periode (normalt 3-4 uger), kaster jeg en terning, og hvor antallet af prikker bestemmer antallet af orgasmer for hende, før manden midlertidigt frigøres til orgasme (normalt via konens hånd). 1-5 prikker = mange orgasmer for hende, hvor 6 er som en joker og lader kvinden bestemme antallet. Vi bruger også spillekort, hvor jeg trækker et kort, hver gang hun får sin: Kløver betyder mission eller hvor f.eks. en kløver 4 gav mig mission om at gøre gode gerninger for 4 fremmede (helst kvinder - f.eks. ros, hjælpende hænder ...).) Ruder opdrager en bedre mand, hvor en ruder 7 gav mig opgaven at gøre rent i hjemmet perfekt klædt i sokker med holdere og høje hæle Hjerter betyder at vise min kærlighed til hende, og som et eksempel her betød en hjerter 5 at lave en ekstra kærlig middag og derefter klæde hende klassisk sexet og gå ud for at få en drink. Spar er kvindens farve, hvor hun både har seksuel frihed og beder mig om at passe på hende. En spar 10 gav mig til opgave at pudse hendes sko, klæde hende på, som hun ville, og så både køre og hente hende efter en date, fordi hendes høje hæle ikke var egnede til en gåtur. Hun har sagt, at spar es er det bedste kort i bunken og vil være en meget stor overraskelse. Vi har det sjovt, hygger os og føler os som en bedre mand. Hav det sjovt! Andreas
Maskinoversat fra sinful.se
Magiske ting til mænd
Anonymous - 13. mar. 2024
En magisk opfindelse. Min mand har det så meget bedre og har fundet sin feminine side med kyskhedsbæltet. Han ville gerne være hanrej, og efter et par år prøvede vi det. Vi elsker det nu og også hinanden mere end nogensinde. Disse bure er fantastiske og fungerer i enkelte dage eller i perioder på 2-3 måneder. De fungerer også overalt, både i fitnesscentret, på arbejdet og på nudiststrandene. Vi ser flere og flere mennesker med disse pikbure. Nogen sagde, at man kan vende den rundt og få stådreng i den. Vi har prøvet det - nej, det kan man ikke. Så den gør sit arbejde piger - så behold den og køb en anden i en mindre størrelse og måske en anden farve. Knus fra en tilfreds kvinde
Maskinoversat fra sinful.se
Fantastisk produkt!
Anonymous - 5. nov. 2015
Meget tilfreds med dette produkt! passer for det meste perfekt, men det eneste, jeg kan kritisere, er, at der ikke fulgte mere end 1 låsestift og 1 afstandsstykke med, hvilket betyder, at det til tider ikke sidder helt på plads... Ellers er det en tommelfinger op for et godt produkt. Materialet er også af højeste kvalitet og føles godt mod huden.
Maskinoversat fra sinful.no

CB-6000 Kyskhedsbælte (8,25 cm)

Vi anbefaler
Plastic Locks til Kyskhedsbælte 10 stk
219,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Silk Silikone Glidecreme 100 ml
99,00 kr.74,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
1.195,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS