TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr

CB-X

CB-X tilbyder et stort udvalg af lækre kyskhedsbælter. Produkterne henvender sig både til det eksperimenterende par, men også til den erfarne bruger og begrænser mandens muligheder for at berøre sin penis – alt kontrol er overladt til den, der har nøglen.

CB - Kyskhedsbælter til mænd

Prøv et CB cage

Kyskhedsbælter er det perfekte stykke legetøj til frække dominanslege. De findes både til kvinder og mænd, men et CB cage, som du finder her på siden, kan kun bruges til det mandlige kønsorgan. For mange år siden brugte man kyskhedsbælter til at forhindre seksuelle fristelser blandt visse personer - eller til at beskytte sit barn, så de kunne beholde deres uskyld. Sådan er det ikke rigtig længere. I dag bliver de brugt inden for fetish verden, hvor kyskhedsbæltet er genstand for ophidsende og pirrende dominanslege.

Med et CB cage bliver mandens penis lukket og låst inde i et lille bur, mens partneren er den eneste der har adgang til nøglen. Det betyder, at manden ikke kan få erektion eller udløsning og det giver altså partneren den fulde kontrol over nydelse og orgasmer - hvilket er en fræk og pirrende oplevelse for både slaven og den dominerende sexpartner.

Men hvem bruger egentlig et kyskhedsbælte? Det er der faktisk overraskende mange der gør - og når man først har prøvet det, så forstår man også godt, hvorfor de er så populære. Det vil måske overraske dig, men disse produkter købes af alt fra nysgerrige husmødre til BDSM-fetichister, som enten gerne vil dominere sin partner eller blive domineret. Så hvis du er enten en nysgerrig husmor, en BDSM-fetichist eller en midt imellem, så er et CB cage måske også noget for dig.

En erfaren aktør på markedet

Efter mere end 20 år i branchen, så har CB fuldstændig styr på deres håndværk. Det ses tydelig, når man får deres produkter i hænderne - og det vil med sikkerhed også kunne mærkes, når det først kommer i brug. CB har et kæmpestort udvalg af kyskhedsbælter, hvor langt de fleste af modellerne kommer i hård plast (polycarbonat), hvilket gør dem lette, men uden at det går ud over holdbarheden. De er desuden farvet i forskellige farver, så buret ikke bliver så kedeligt at kigge på. Du finder hele deres udvalg her på siden, så det er bare at tage et hurtigt kig omkring og finde den model, som du eller din partner bedst kan lide.

Hvis du ikke allerede har kendskab til kyskhedsbælter generelt, men du er blevet lidt nysgerrig, så gør dig selv den tjeneste at bliv hængende her på siden lidt endnu. Du kan læse meget mere om vores udvalg af CB her i teksten, men du finder også masser af information under hvert eneste produkt.

Hvis du har spørgsmål til nogle af produkterne fra CB, som du ikke kan finde svar på, så er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice, som sidder klar til at hjælpe dig.

Den fantastiske CB6000

Hvis du kender en lille smule til kyskhedsbælter i forvejen, så har du med stor sandsynlighed allerede hørt om CB6000 serien, som er helt i toppen, når vi taler om denne type sexlegetøj. Vi forhandler naturligvis den originale model lige her på siden, men hvis du har den derhjemme i forvejen og gerne vil prøve noget nyt, så har vi også de andre udgaver fra CB6000 serien, som er mindst lige så populære blandt vores glade kunder.

Hvis du aldrig har prøvet denne type sexlegetøj før, men gerne vil i gang, så kunne produkterne fra den populære serie være et godt sted at starte. Den gemmer i hvert fald på en lang række bestsellere, hvoraf én af dem tidligere har vundet prisen som bedste niche nydelsesprodukt. Med andre ord: Du kommer ikke til at gå helt galt i byen, hvis du giver dig i kast med en af produkterne fra denne serie.

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS