Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
CB-6000S Kyskhedsbælte (6,35 cm) var 1

CB-6000S Kyskhedsbælte (6,35 cm)

Vi anbefaler
Plastic Locks til Kyskhedsbælte 10 stk
219,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Silk Silikone Glidecreme 100 ml
99,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
1.195,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Mange betragter det lækre CB6000S mande kyskhedsbælte, og de andre kyskhedsbælter fra samme serie, som de bedste kyskhedsbælte på markedet. Med sine 6,35 cm er CB 6000S noget mindre end den helt originale CB 6000, som du også finder her i Sinful.dk shoppen.

CB 6000S er produceret af polycarbonat (hård plast), hvilket gør den let og ekstremt holdbar. Og fordi CB 6000S leveres med ringe, spacers og låsepinde i forskellige størrelser, kan du tilpasse kyskhedsbæltet, så det passser perfekt til dig.

CB 6000S har en længde på 6,35 cm og en indvendig diameter på 3,5 cm. Ønsker du et større kyskhedsbælte, så tjek CB-3000 (7,6 cm), CB-6000 (8,25 cm) eller The Curve Kyskhedsbælte (9,5 cm).

Sådan bruger du CB-6000S Kyskhedsbælte: - Sæt den af de fem ringe, som du ønsker, ned over penis og kugler. - Sæt topring-stykket på ringen med låsepindene. - Sæt en spacer på låsepinden. Sæt herefter penis ind i buret og lås buret fast med hængelåsen (alternativt kan du bruge plast låsene). - Tip! Smør lidt glidecreme på penis inden du sætter CB-6000S på, for at gøre påsætningen mere behagelig.

CB-6000S indeholder: Penis bur, 5 bagringe i forskellige størrelser (+ 1 topring), 4 spacers og låsepinde i forskellige størrelser, metal lås med nøgle, 5 plast-låse med individuelle numre, opbevaringstaske.

CB-6000s har vundet en XBIZ Award for årets bedste niche nydelsesprodukt i 2013.

MærkeCB-X
Produktvægt (g)120
IndeholderPenisbur, Ringe, Ring, Spacers, Låsestifter, Hængelås med nøgler, Hængelåse, Prøve på glidecreme, Opbevaringspose
Fuld Længde (cm)6.35
Indre Dybde (cm)6
Diameter (cm)3.8
Indre Diameter (cm)3.5
Strækbar DiameterNej
Primært MaterialePC (Polycarbonat)
FarveKlar
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
SprogSpansk, Fransk, Engelsk, Tysk
SKU12523
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Godt bur
Skytten - 5. sep. 2022
Syntes det et rigtigt godt bur og kan havde det på i længer tid uden det gener og størrelsen er god til mig
Godt produkt
AnonSissy - 4. mar. 2021
CB-6000s er et godt produkt med masser af muligheder for a justere den lige præcis til din størrelse med undtagelse af selve penis røret. Desværre for mig er den indre diameter på selve penis tuben lidt for smal og jeg har ikke været i stand til at finde et plastic produkt som har en indre diameter som passer til min penis så hvis din er lidt tyk i det vil jeg anbefale et stål bur eller et custom 3d printet plastik bur.
Super frækt
RR - 9. jun. 2020
Dette var det først bur jeg købte. Hvis man ikke har prøvet det før kan jeg varmt anbefale li præcis denne. Det er et du kan gå med i længere perioder uden irritation. God robust og nok et af de bedste til prisen især. Klart en vinder herfra
Skønt
L F - 21. nov. 2017
Lækkert at mærke man er låst inde, og så kan det bruges med bukser på, gå i byen med det er en skøn fornæmmelse. Kræve lige lidt tid at finde den rigtige størrelse. Kan varmt anbefales
Cockold/hotwife
Bt - 21. sep. 2017
Utrolig frækt og kinky at bære i længere tid. Min q bruger dette når jeg skal låses inde og hun tager i byen.
Dejligt, pirrende bur
Momatot - 14. jul. 2017
Dette bur er utrolig frækt at have på. Når man bliver taget er der noget utrolig frækt ved kun at være der for en andens nydelses skyld. Jeg har haft det på lige siden jeg fik det og jeg har haft en buttplug oppe i mig næsten konstant. Jeg glæder mig til at blive lukket ud om en uges tid eller to, hvor jeg tror jeg vil komme mere end nogensinde. Lidt praktisk om buret. Det kan tage lidt tid at finde den rigtige størrelse, da der er mange forskellige spacers og ringstørrelser som skal afprøves. Personligt tænder jeg på de her bure så der er et andet lille problem med at få det på før jeg er for lystig til at få det klemt ned over min pik. Materialet er, som andre har nævnt, behageligt at have på, også i længere perioder. Måden hvorpå man samler buret kan være lidt tricky, derfor er det en god ide at kigge på den smarte oversigt der kommer med buret, så man ikke sætter det forkert sammen, men når det først er på er det en fryd for både dig og din partner. Jeg kan ikke andet end at anbefale dette bur!
Behageligt
LL - 23. jun. 2017
Når det nu skal være at jeg skal leve i afholdenhed er dette bælte nok det tætteste man kommer på perfekt. Jeg får kun lov til at fjerne det yderste for at bade. Har haft det på siden vi fik det. Har ingen sexlyst når jeg har det på,så får det nok aldrig af igen. Sover meget bedre om natten nor jeg ikke har alle disse lystige tanker i hovedet. Kan varmt anbefales.
Når det skal gøres fuldendt
CD Trucker Slut - 14. jan. 2017
Jeg manglede dette sidste for at gøre mit crossdressing eventyr perfekt.
fedt :)
M. Hansen - 7. oct. 2015
Cb 6000s er super betalig og have på i forholdt til bon4 lever fuldt op til hvad jeg forventet :) dejliget med forskellige ring størrelse enkel og samle kræver tålmodighed for og sætte den på der nede da det er nemmest når den er slap PS. husk og passe godt på nøglen der ude :)
Frækt!
JJ - 18. feb. 2015
Super frækt chastity cage! Kommer med mange forskellige størrelsesmuligheder, så når man har leget lidt rundt med det, og fundet den perfekte sammensætning, er det super behageligt at have på. Ville dog ønske at det var lidt mindre synligt når man har det på i offentligheden ;)

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS