Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Cloneboy Lav Selv Vibrator var 1

Oversigt

Med dette originale Cloneboy Vibrator Lav Selv Dildo sæt, kan du skabe en dildo i en tro kopi af din penis, med indbygget vibrator!

Cloneboy Vibrator sættet indeholder alt hvad du behøver til den simple process: 1 vibrator, 1 støberør, 2 pakker støbningspulver, en pakke hærder, en pakke silikone, en penisring, en røreske, plasthandsker og en brugsanvisning. 

Sådan bruger du Cloneboy Vibrator sættet: 1.Eriger din penis og hold erektionen med penisringen. 2.Bland støbningspulveret med vand. 3.Sæt din penis ind i støberøret og hæld geleen ned i formen.  4.Vent et par minutter inden du trækker penis ud af røret. 5.Hæld silikonen ned i formen og placer vibratoren. 6.Lad silikonen størkne. Så har du en dildo i en tro kopi af din helt egen penis, med indbygget vibrator.

Cloneboy Vibrator er en perfekt gave til fødselsdage, ferier, jubilæer og andre festlige begivenheder. Produceret i 100 % kropsvenlig og medicinsk testede meterialer.

Mål på Cloneboy støbningsrør: Diameter: 7,3 cm, længde: 23 cm. Mål på vibrator: Længde: 13 cm. Diameter: 2,4 cm.

Obs! Husk altid at følge instruktionerne i manualen nøje ifht. til tid, temperatur osv., så du får det bedste resultat.

MærkeCloneboy
IndeholderStøberør, Penisring, Vibrator, Handsker, Silikonebase, Støbepulver, Rørepind
Fuld Længde (cm)23.5
Indførbar Længde (cm)23.5
Indre Dybde (cm)23.5
Diameter (cm)7.5
Indre Diameter (cm)7.5
Strækbar DiameterNej
Bredde (cm)7.5
Strømkilde1 x AA (Ikke inkluderet)
Vibrationshastigheder1
Primært MaterialeSilikone
FarveNude
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberBatteridrevet, Vibration
EgenskaberVegansk
SprogTysk, Engelsk, Fransk, Hollandsk
SKU13592
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Sjov gave
Kaspar - 27. feb. 2022
Jeg har købt den til min… veninde, som jeg syntes fortjente at tænke på mig noget mere end hun allerede gør
Mangler lidt grundigere brugsanvisning
Julie mikkelsen - 2. dec. 2021
Det meget sjovt og lave! Mangler lidt mere forklarende brugsanvisning, og på dansk
Sjovt men for lidt silikone
Ham og hende - 9. dec. 2020
Det er ærgerligt, at der ikke er nok silikone til at fylde formen ud. :-( Udover det, så var det et sjovt projekt.
Svær at bruge
Fætter Blob - 10. jul. 2019
Utrolig svær at bruge hvis man kun er en. Støbemiksen størkner meget hurtigt hvilken giver en meget begrænset tid at arbejde med. Jeg måtte opgive da der gik hul i støbeformen og alt silikonen rendte ved siden af. Man skal virkelig planlægge processen og have alting parat hvis det skal have en chance for at lykkes.
Har du et super lige og lille lem? Så er dette måske produktet for dig.
Jörgen - 29. dec. 2020
Har du en lille penis, der også er helt lige? Tillykke(?), så er det måske noget for dig! Hvis du har et stųrre lem, der har en lille bųjning, kan du lige så godt glemme det. Da mit lem er lidt skęvt, er det ikke muligt at reducere rųret som vejledningen siger, for så rųrer lemmet rųrets yderkanter. Hvis du ikke reducerer rųrets diameter og har et lem, der er lęngere end gennemsnittet, så har du ikke nok stųbemateriale. Jeg havde intet andet valg end at smide det fųrste forsųg ud og prųve igen. I andet forsųg gik det medfųlgende gummi, som vęrktųjet skal igennem, i stykker. Alt vęltede ud på gulvet... Alle tiders!
0
#FEJL!
caro - 29. jan. 2015
Det var vildt sjovt at lave dette med min partner, lidt svęrt at lave stųbningen, men godt at du får to chancer. Det dufter meget stęrkt. Ellers er det fantastisk! Sjovt at have som et minde ;).
0
Fantastisk.
Feffe - 25. nov. 2014
Konen har altid vęret skeptisk over for legetųj, men da dette blev leveret med en beskrivelse, forsvandt al tvivl :-). Hun nųd og ville endda have os til at tjekke mere legetųj ud, hehe. Lidt akavet fųrste gang at lave stųbningen, men når to poser medfųlger, er andet forsųg meget bedre!
0
Slutproduktet er meget godt
Anonymous - 13. mar. 2024
I et indfald købte jeg dette produkt for at lave en kopi til min kone. Fandt alt det nødvendige udstyr (du skal have masser af tid), startede og fik lillemanden op, satte en penisring på, hældte suppen over ved 20 grader, og den lille fyr fik noget af et chok stakkels fyr. Var også lidt for lidt plads, så skulle ikke have skåret røret i bredden, som manualen sagde. Heldigvis fulgte der 2 pakker lister med. Den første var kun 12 cm lang, skulle have været 17 cm, ikke underligt med den kolde suppe. Jeg tog mig sammen og fik det op igen efter et varmt bad, var hurtig til at proppe det i røret og kom ud over suppen igen. Det lykkedes mig at holde 15 cm i kulden. Det færdige produkt blev virkelig godt! Badeværelset lignede et metallaboratorium med hvidt pulver, piskeris, sakse ++ så der var en del rengøring.
Maskinoversat fra sinful.no
Sjov
Anonymous - 6. jan. 2020
Sjovt produkt. Lidt svært at få gode resultater, men helt sikkert sjovt. Ud over at det er svært at forblive hård, når man får kold pose helt på junior, havde jeg 2 problemer med dette. Det var ikke nok med 1 pose støbeformsmiddel, uden at gøre røret smallere (det stod der faktisk i instruktionen, at man skulle gøre, men det synes jeg, det virkede til at være lidt for smalt til. Men måtte krybe til korset for at tage ca. 2 cm af rørets omkreds væk. Heldigvis fulgte der 2 poser støbemasse med. Det næste problem var, at der ikke var nok silikone til at fylde hele formen, selv med vibratorer. I vejledningen står der, at man skal fylde formen 3/4 op. Men så meget silikone var der ikke.
Maskinoversat fra sinful.no
Sjov kloneboy
Anonymous - 13. mar. 2024
Cloneboy fungerer godt! Det er godt at have god tid til at gøre det, og man må forvente lidt spild, når man støber. Men resultatet blev bedre end forventet, lidt koldt at hælde på støbemassen, men smed en lille blå pille i, og resultatet var 100% anbefalet!
Maskinoversat fra sinful.no

Cloneboy Lav Selv Vibrator

Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
299,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS