Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Dilator i Stål var 1

Dilator i Stål

Valgt Diameter (cm):
0.4
0.5
0.6
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
159,00 kr.135,15 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Dilator i stål til udvidelse af urinrøret.

Dilatorens bløde kurver gør, at den nemt kan glides ned i ruinrøret.

Den findes i 3 forskellige størrelser med en diameter på henholdsvis 4, 5 og 6 mm. Størrelsen på diameteren er graveret ned i den enkelte dilator.

Dilatoren er lavet af stål.

Det er vigtigt, at du bruger rigeligt med glidecreme og går forsigtigt frem med dilatoren. Husk i øvrigt, at det er vigtigt, at din dilator altid er steril og rengjort inden brug.

Tip ved brug af dilatorer: - Start altid ud med at bruge en lille dilator og langsomt arbejd dig op - Pres aldrig en dilator ned i urinrøret, det kan skade urinrøret - Lyt altid til din krop og stop hvis kroppen siger fra - Husk at brug en dilator med "hul" i (hollow), hvis du vil have udløsning

MærkeKiotos
UndermærkeSteel
Produktvægt (g)26
Fuld Længde (cm)18.5
Indførbar Længde (cm)13.5
Diameter (cm)0.4
StørrelseS
Primært MaterialeRustfrit stål
FarveSølv
Anbefalet GlidecremeAlle slags
SprogEngelsk
SKU13090
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Super til begynderen
Anton - 8. dec. 2021
Super kvalitet, men jeg blev forskrækket da den forsvandt helt ind. Det var dog ikke det store problem at få den ud igen, heldigvis. Så den burde måske være lidt længere, eller have en form for stop i håndtaget. Men den har givet mig mod på mere..
Fedt
D - 12. apr. 2021
Jeg gik længe og overvejde om jeg skulle anskaffe mig en, og gjorde det så langt om længe. Jeg har bestemt ikke fortrudt det. Kæmpe nydelse der fås ud af det. Nu skal jeg bare have en der er større ;)
Fedt!
D - 31. mar. 2021
Super godt produkt. Den er perfekt hvis du er nybegynder og er nysgerrig. Jeg er fan. Fik en kraftfuld orgamse af den, så den kan klart anbefales
Urinrørs leg
Dilatormand - 9. aug. 2017
Bare lækker med dilatoren og lækkert at føle den når den føres op og ned med glidecreme i urinrøret og afslutte med udløsning.
Kan anbefales rigtig meget
Bifyren - 30. jun. 2017
Større nydelses fås ikke. Så vil du have en super orgasme så tøv ikke. Din partner kan også hjælpe dig med at bruge den.
Meget tilfreds!
David - 6. jul. 2015
Et rigtig godt valg til den lidt mere eksperimenterende mand. Spęndende legetųj, der giver en helt sęrlig stimulans, der er svęr at beskrive med ord og skal opleves. Dette er et meget overkommeligt legetųj, der fųles som om det er lavet af et godt materiale. Den glider let ind uden problemer og har absolut ingen skarpe kanter, der kan męrkes. Designet er perfekt, da den buede form nemt tilpasses, hvis du er let buet i den ene eller den anden retning. Det eneste minus jeg kan komme i tanke om er, at det kan vęre lidt svęrt at få ordentligt fat i, hvis man tilfęldigvis får glidecreme på hęnderne, hvilket der nemt sker. Ellers har jeg kun positive ting at sige! Tęnk på dette: pas på, brug det med sund fornuft og meget STERILT glidecreme, da du ellers kan få smerter eller i vęrste fald få bakterier ind i urinrųret, som kan fųre til meget smertefulde infektioner. Hvis du fųlger dette råd, skal du bare komme i gang og nyde det!
0
Dilatator
Anonymous - 13. mar. 2024
meget god til begyndere. godt materiale. glider meget pænt og sikkert på plads. let at rengøre. kræver lidt smøremiddel.
Maskinoversat fra sinful.se
Fantastisk produkt til den eksperimenterende mand
Anonymous - 7. may. 2015
Et meget godt produkt til dem, der ønsker at eksperimentere med lidt mere kinky ting. Meget overkommelig og lavet i et meget godt materiale, der føles som om det er kvalitet! Glider rigtig godt. Den kan både varmes op og køles ned for at få helt forskellige følelser. Prøv, hvad du kan lide! Den eneste ulempe er, at den kan være lidt svær at holde fast i, især hvis man kommer til at få glidecreme på hænderne, hvilket er let at gøre. Anbefales på det kraftigste! VIGTIGT! Husk at tage den forsigtigt, rengør den meget omhyggeligt før brug og vær omhyggelig med at bruge et STERILT glidemiddel, da det let kan få bakterier ind i urinrøret, hvilket kan føre til smertefulde infektioner!
Maskinoversat fra sinful.se
Min første og et godt valg
Anonymous - 12. jun. 2017
Kvaliteten og det faktum, at den ikke er så skræmmende, får mig til at anbefale den til andre. Det var mit første forsøg, og jeg er glad for mit valg.
Maskinoversat fra sinful.no
Fantastisk
Anonymous - 5. sep. 2020
Jeg har prøvet 5 mm af denne og er helt solgt. Den mest fantastiske følelse, når den glider langsomt ind i penis. Med glidecreme på kom jeg så hårdt og kraftigt, som jeg aldrig har oplevet det før. Hvis du kan lide lidt kinky og anderledes oplevelser, er denne perfekt. Nu vil jeg prøve en lidt tykkere en.
Maskinoversat fra sinful.no

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS