Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Fifty Shades of Grey Sølv Pleasure Balls var 1

Fifty Shades of Grey Sølv Pleasure Balls

Vi anbefaler
Sinful Silk Silikone Glidecreme 100 ml
99,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
329,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Disse Silver Pleasure Balls – bedre kendt som bækkenbundskugler - er en del af den officielle Fifty Shades of Grey kollektion, som er designet i samarbejde med selveste E. L. James - kvinden bag bestseller trilogien.

Kuglerne, hvis originale navn er Fifty shades of Grey Inner Goddess Silver Pleasure Balls, tjener to formål. Enten brug dem til seksuel tilfredsstillelse sammen med din partner, eller brug dem til effektiv bækkenbundstræning.

Kuglerne er lavet af solidt metal, hvilket kan mærkes på vægten. Med sine 190 g, er de da også designet til dig, der allerede har nogen erfaring med bækkenbundskugler.

Start med at ligge ned med kuglerne oppe, og når du bliver stærk nok, kan du begynde også at gå rundt med dem - præcis som Anastasia Steele gør det.

De to kugler er sat sammen af en stærk silikone snor, som ligeledes forbinder dem til et lille finger-håndtag. Håndtaget fungerer også som en sikkerheds-stopper, som gør, at du også kan bruge kuglerne analt.

Vi anbefaler, at du bruger en vandbaseret glidecreme, når du skal føre kuglerne op, da dette vil gøre indsættelsen mere behagelig.

Der medfølger en flot sølvfarvet opbevaringspose i satin.

MærkeFifty Shades of Grey
Fuld Længde (cm)21.6
Indførbar Længde (cm)19.5
Diameter (cm)3.3
Omkreds (cm)10.2
FarveSølv
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
SKU13111
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Michelle D.
Michelle - 31. may. 2018
Som de fleste, blev jeg tryllebundet af filmen/bogen hvor de magiske sølv kugler blev brugt, og jeg ønskede derfor også sådan en magisk oplevelse. Første gang jeg brugte dem selv, følte jeg ikke så meget, men da jeg begynde at bruge dem med en partner, blev oplevelsen helt noget andet! De gik fra at være kedeligt, til at være et sjovt legetøj i soveværelset. Nu glæder jeg mig til at partneren finder dem frem, og jeg stiller også gerne æsken ved siden af sengen, når jeg mener det er tid til leg. Jeg har stadig i vente at gå med dem i offentligheden, men mon dog ikke det kommer.. ;)
Utrolig gode, bedre end forventet.
Mie. - 6. mar. 2017
Efter jeg har læst Fifty shades bøgerne, blev jeg ret betaget af disse Pleasure Balls. Har aldrig prøvet at bruge sådan nogle før. Men wow... De er virkelig gode. Troede de ville være for tunge at gå rundt med, men tværtimod - de er virkelig behagelige at gå rundt med.. Kan klart anbefales! Meget bedre end beskrevet i bøgerne.
Så godt som i bogen
Sandra Andersen - 2. mar. 2015
Jeg havde længe haft lyst til at prøve dem efter jeg havde læst om dem i Fifty Shades trilogien, og jeg må indrømme, at de er lige så gode som de bliver beskrevet i bøgerne. Det eneste minus til andre ville være, at de er lidt tunge hvis man ikke har musklerne på plads, men det kan de helt klart være med til at træne op!
Det bedste!
Leproma - 25. sep. 2019
Super god, kniber hver dag, og det har gjort at jeg er blevet stęrk, og at fyren har svęrt ved at holde fast nogle gange (så glad). Dog ville jeg ųnske, der var mindre bolde, men tungere vęgte...
0
Virkelig en fornøjelse
Anonymous - 13. mar. 2024
Utroligt nemt at bruge, meget behageligt og øger orgasmestyrken meget. Et spændende legetøj at have med partnere eller bare for sig selv. Flot karton, der føles spændende. 5 ud af 5 super
Maskinoversat fra sinful.se
Rigtig god
Anonymous - 13. mar. 2024
Købte dem til konen, og hun kan godt lide dem og siger, at de giver rigtig gode dejlige orgasmer, når de er inde, når man leger med hende. Så sidder de rigtig godt
Maskinoversat fra sinful.se
sølv fornøjelseskugler
Anonymous - 1. mar. 2018
Jeg har en meget tilfreds kone ... så jeg vil købe flere artikler fra dig ;-)
Maskinoversat fra sinful.se
Nydelseskugler
Anonymous - 13. mar. 2024
Både jeg og kæresten er meget tilfredse med dem.
Maskinoversat fra sinful.se
Ingen udfordring
Anonymous - 13. mar. 2024
På grund af vægten tænkte jeg, at det ville blive en udfordring. Behøver ikke engang at knibe. Ren skuffelse, da jeg troede, jeg havde fundet noget for mig. De ville være bedre, hvis de kom i en mindre størrelse, men med samme vægt eller mere. Så hvis du allerede er stram og har god muskelstyrke dernede.... vil jeg ikke anbefale det. Selvfølgelig fungerer de stadig, giver en prikken, når man onanerer, men som sagt ingen reel udfordring. Til træning egner de sig nok bedst til dem, der er lidt løse.
Maskinoversat fra sinful.se
Meget gode vaginalkugler. Det kan anbefales.
Anonymous - 13. mar. 2024
Kuglerne er tunge, så det kræver lidt øvelse i starten. Dejlige at have på, måske fordi de bliver varme? Sammen med en partner eller en vibrator er de fantastiske. Nemme at holde rene. Kan anbefales.
Maskinoversat fra sinful.no

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS