Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Intimate Earth Adventure Anal Relaxing Serum 30 ml var 1

Intimate Earth Adventure Anal Relaxing Serum 30 ml

Vi anbefaler
Sinful Anal Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
299,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Intimate Earth Adventure Anal Relaxing Serum indeholder ingredienser tilsat økologiske ekstrakter fra kryddernellike, goji bær, aloe vera og appelsin.

Denne serum er perfekt til dig, der elsker anal leg og ønsker at gøre legen endnu mere afslappende. Anal Relaxing serum giver ro og nemmere indtrængning.

Hvordan virker det: Påfør lidt serum på det ønskede anale område. Inden for 3 til 10 minutter vil det anale muskel-område slappe af. Den optimale oplevelse opnås ved at påføre glidecreme inden indtrængning.

MærkeIntimate Earth
Produktvægt (g)70
Volumen (ml)30
IngredienserAqua, Propanediol, Hydroxyethylcellulose, Polysorbate 20, Eugenia Caryophyllus (Clove) Bud Oil, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Extract, Cymbopogon Schoenanthus (Lemongrass) Extract, Lycium Barbarum (Goji) Fruit Extract, Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid
BaseVandbaseret
EgenskaberAfslappende
FarveKlar
EgenskaberIndeholder økologiske ingredienser, Vegansk
SprogEngelsk, Fransk, Tysk, Spansk, Hollandsk
SKU10120
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Super god
Flemming guldborg - 17. sep. 2021
Virker super godt
Fantastisk produkt.
DK94 - 15. jan. 2019
HELT fantastisk produkt! 2 minutter efter det er smurt på, begynder det langsomt at virke! Ingen analsex uden denne fantastiske opfindelse
havde ingen effekt
ungt par - 19. apr. 2018
min kæreste har fået lidt svært ved at slappe af. så vi prøvede den her. men hun kunne ikke mærke nogen forskel selv om vi påførte over flere gange. og fulgte brugsforviringen
Helt sikkert genkøb
Hjule - 25. jan. 2018
Jeg har fået at vide af alle de piger jeg har snakket med om analsex at de mener at det smerter er en del af det. Det mener jeg ikke kan være rigtigt så får først gang prøve min kæreste analsex uden smerte på grund af dette produkt Så jeg kan kun sige én ting: KØB DET
Bare hop ud i det :)
PrinssesenafAalborg - 29. jan. 2014
Wow, Det føles underligt :) Vi købte dette produkt som helt nybegyndere indenfor det anale område, og var nervøse for at det jo ikke måtte gøre ondt. Derfor virkede det fantastisk, at denne spray sammen med glidecreme kunne gøre analsex til en nydelse. Forventningerne var derfor store da vi gik i gang, og lad mig starte med at sige; de blev indfriet!! Da jeg ikke havde prøvet analsex før har jeg svært ved at give et reelt sammenligningsgrundlag, men vi gik i gang, gennemførte, og jeg følte ingen smerte :) Det skal prøves igen. Dog, da det blev sprøjtet på vidste jeg ikke at det ville give den varme fornemmelse som den gjorde, så dette var lidt en overraskelse, men stadigt vildt godt produkt :)
Endelig en løsning
Martin V. Hansen - 1. nov. 2012
Har længe drømt om at have analsex med kæresten, det skal siges vi efter at have været sammen i 2½ år aldrig har kunnet have analsex, hun havde for mange smerter selvom der havde været lang hed opvarmning. Dette produkt gjorde at hun kunne slappe af, og at jeg med legende lethed kunne få hende til at udvide sig. Troede faktisk ikke et produkt som dette fandtes, men i forbindelse med denne Anal Special Penisring og Analstimulator, samt Intimate Organics Soothe Anal Glidecreme 120 ml, for første gang kunne have fuldbyrdet analsex, og hun nød det, samt havde ingen gener. Det forbavsede os begge, og vil uden tøven anbefale det til alle, der har lignende problem som vi havde.
virkelig godt!
Tony - 25. sep. 2012
Dette produkt virker rigtig godt og giver mulighed for bedre anal sex. Men man skal huske at lade det virke som på anvisningen. Specielt godt til nybegyndere, men også godt til erfarene, der til tider synes det gør lidt ondt.
Interessant
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg kan virkelig sige, at det virker. Røven slapper af, men problemet er, at det gør den gamle mands penis også, så der var ikke tale om en orgasme for ham. Og jeg var så afslappet i min numse, at jeg heller ikke mærkede noget særligt. A+++ til dem, der kan lide det sådan her
Maskinoversat fra sinful.no
Det er bestemt et forsøg værd!
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg ved ikke, om det var den afslappende formel i dette produkt eller ej, men dette kombineret med andre kvalitetssmøremidler gjorde, at min kone (og jeg) havde vores hidtil bedste oplevelse.
Maskinoversat fra sinful.no
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS