Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
iTouch Sure Bækkenbundstræner var 1

Oversigt

Knibeøvelser er den bedste form for bækkenbundstræning, men hvis dine muskler er blevet svage, kan det være svært selv at træne dem ordentligt. Det er her bækkenbundstræneren iTouch Sure kan hjælpe. Den sender blid elektrisk stimulation gennem en vaginalprobe. De elektriske impulser fra proben stimulerer musklerne til skiftevis at trække sig sammen og slappe af som ved almindelige knibeøvelser.

Bækkenbundstræneren hjælper dig til at genvinde din egen muskelkontrol. Den forebygger inkontinens, lækager og hyppig vandladning og øger din seksuelle lyst.

Det anbefales at bruge bækkenbundstræneren 20 minutter om dagen. Den er helt sikker at bruge, og du kan ikke gøre noget forkert. Inden for 3-5 måneder skulle du gerne opleve en markant forbedring. Proben er lavet i polystyrene og rustfrit stål og er latexfri. Frigør den fra fjernkontrollen, og rengør proben med varmt vand og sæbe.

Bækkenbundstræneren er enkel at bruge, men inden du påbegynder behandlingen, bør du læse brugsanvisningen nøje. Sådan bruger du træneren: - Tag bækkenbundstræneren ud af æsken og isæt de medfølgende batterier. - Tilslut ledningerne, der forbinder styreenheden til proben. - Indfør proben i underlivet. - Tænd bækkenbundstræneren og vælg program og øg langsomt styrken, indtil du kan mærke sammentrækningerne, men ikke føler ubehag. - Efter endt behandling, slukker apparatet automatisk, og du kan fjerne proben fra skeden.

Note! Vær opmærksom på, at produktet indeholder nikkel. Du må ikke bruge bækkenbundstræneren, hvis du er gravid, bruger pacemaker, har epilepsi, førend 12 uger efter en operation, eller har fået diagnosticeret livmoderhalskræft. Bruger du en hormon intrauterin enhed (spiral), kan du nemt træne med iThouch. Bærer du en kopperspiral, anbefales det kraftigt, at du ikke bruger træneren, da metallet kan føre den elektriske strøm længere op end beregnet. 

Brugervejledningen findes kun på dansk, men videoguiderne på produktsiden er på engelsk. 

MærkeTensCare
UndermærkeiTouch
Fuld Længde (cm)11
Indførbar Længde (cm)7
Diameter (cm)3
Bredde (cm)3
Strømkilde2 x AA (Inkluderet)
FarveHvid
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberBatteridrevet, Fjernbetjent
SprogFransk, Tysk, Engelsk, Dansk
SKU15025
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
God maskine
Lene - 10. jan. 2024
God men kan være lidt besværligt af indstille den
Skuffet
Mette - 28. nov. 2023
Produktet er ikke pengene værd - jeg kan ikke mærke noget uanset hvor meget jeg skruer op og så er det generelt ubehageligt at sidde med den 20 min hver dag - lav gode gammel dags knibe øvelser (dem kan man trods alt mærke). Jeg kan ikke anbefale produktet - det har for mit vedkommende været spild af penge.
Slap blære bliver stærke
Den glade bedstemor - 8. oct. 2022
Den er let at bruge, nu har jeg brugt den i næsten 2 mdr. og er rigtig glad for resultatet , jeg kan mærke en kæmpe forskel på min blære, nu kan jeg bedre holde på vandet og sexlysten er kommet igen.
Bækkensbundstræner
Den ældre der ikke kunne holde på vandet - 8. aug. 2022
Har brugt den i 3 uger og kan allerede mærke en effekt, så jeg forsætter hver aften med de 20 minutter snurren det tager . Kan kun anbefale den
Fungerer dårlig
Fluffy - 2. jun. 2022
Jeg hadde store forhåpninger til at denne både kunne gjøre mine ture på trampolinen bedre og forbedre mitt sexliv ved at stramme opp skjeden. Etter 3 mnd daglig bruk må jeg si jeg ikke merker forskjell. Jeg merker knapt den elektriske stimuleringen selv på max styrke, det gjør det svært at knipe sammen med den. Den har også blitt dårligere i løpet av den tiden jeg har benyttet den (selv med flere batteribytter). Jeg hadde forventet mer til en såpass høy pris.
Resultater på dage!
Mig - 24. feb. 2022
Jeg mærkede resultater allerede efter få dage. Det kan kun anbefales at købe denne bækkenbundstræner! Jeg har forsøgt mig med bækkenbundskulger uden det store resultat, så det var overraskende for mig, at denne havde så stor effekt.
Den virker virkelig
Lou - 14. nov. 2021
Jeg købte denne, da jeg har brug for hjælp til at træne min bækkenbund, efter fødsler af 2 store børn. Jeg har nu brugt den i 2 uger og kan klart mærke forskel allerede!
Effektiv bækkenbundstræner
Lund - 27. oct. 2021
Virkelig god og nem at anvende :-)
Fantastisk produkt
Olivia - 18. sep. 2021
Fødte for ikke så længe siden og valgte at bruge denne da jeg ikke følte mig så stram som før. Den har 100% virket! Efter kun 1 uge kunne jeg mærke forskel
God!
Caroline - 19. jul. 2021
Har nu brugt denne nogle måneder og synes virkelig jeg kan begynde at mærke forskel. Det tog noget tid at vende sig til denne, men når man først har lært den at kende, fungerer det godt. Jeg har tidligere prøvet almindelige kugler, men synes dette er lidt nemmere og oplevede ikke effekt ved de almindelige kugler. Den kan godt anbefales

iTouch Sure Bækkenbundstræner

Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
1.095,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS